שאלה לגבי SARMS

• פותח/ת השרשור joe456
  • פורסם בתאריך

joe456

משתמש מתחיל
120
95
נק' מוניטין:
237
120
95
מתנצל מראש אם זה לא מתאים לפורום - ואבין אם יימחק, למרות שלדעתי אין בעיה ממש עם השאלה.

להבנתי לא אמורה להיות בעיה עם כמות קטנה לצרכי מחקר.

הזמנה שנשלחה בפדקס נעצרה במכס. התקשרו מפדקס להודיע שצריך למלא הצהרה ושאלו אותי אם מדובר בתרופה או תוסף מזון, שישלחו את הטופס המתאים.

בפעמים הקודמות שנשלח מחו"ל (גם בפדקס וגם בדואר), ראיתי שהשולח סיווג כחומרי מעבדה.

פעמים קודמות לא הייתה בעיה ופשוט עבר (גם בדואר, גם בפדקס).

המשלוח הוא מארה"ב (גם כן, כמו בעבר).

מישהו יודע מה עדיף למלא? תרופה? תוסף מזון? חומרי מעבדה?

מדובר ב YK-LGD-GW.... כמות קטנה מאוד. נוזל 1 מכל סוג.

מה דעתכם?

החומרים שלהם לגיטימיים. ראיתי שיש להם עכשיו אופציה לקנות בנפרד אבקה ואת החומר של התמיסה (לחלק מהדברים). חשבון פשוט מראה ששני בקבוקי PEG (החומר שמערבבים איתו) וגרם אבקה, נותן לך כפול במחיר של פחות מיחידה. זה לא רלוונטי לחומרים שהזמנת - אבל כן לאחרים שיש באבקות.

נראה לי לא מסובך לחלק ל - 2. אחרת אבקות זה סיוט. לך תמדוד 5 או 10 או 20 מ"ג ממשהו. משקלים שעולים פחות מ - 1000 ש"ח ממש לא יעשו עבודה מדויקת. אבל לחלק כמות של גרם ל - 2 ואז לערבב עם תמיסה - לא כזה מסובך.

הם שולחים מזרק של 1 מ"ל. אפשר למדוד איתו די מדויק. בדר"כ שולחים רק אחד - אבל אפשר לקנות בשקל מבית מרקחת.

לשאלה למה סארמס - בעיקר כי יותר קל להזמין מחו"ל - וכנראה פחות מסוכן (חוקית - לא בריאותית).

לא בדיוק מחזיק מערך קשרי UG - בטח לא כשהזמנתי. קראתי על זה, אמרתי מעניין - נזמין. עד שיגיע נלמד עוד קצת. מקסימום אם נמצא שזה סכנת נפשות - אפשר לזרוק. נכון שכמה מאות שקלים ילכו לפח - אבל כבר זרקתי יותר כסף על פחות...

מה גם שכשהזמנתי - אפילו אחרי כל מה שקראתי - לא ידעתי אם זה קשקוש שיווקי (המחקרים בדר"כ על שימוש בכמויות מזעריות - ומראים שיפור במאסה - אבל אי אפשר להבין מהמחקרים אם זה חומר עם עוצמה אנבולית או לא).

רק כשקיבלתי - ואמרתי ננסה - אתה לא ממש יודע עד שלא בדקת על עצמך - ראיתי שהתוצאות משמעותיות וכמעט מידיות.

לגבי הסכנות - ראיתי שלא בדיוק מתים מזה במקום ויש המון מידע אנקדוטלי - די חיובי. אז כנראה שלא מפיל כמו זבובים.

בדיקות דם - באמצע - נתנו עוד קצת מידה. בקרוב עוד בדיקות ככה שנדע מה קורה בדיוק.

לגבי נזק לטווח ארוך - תמיד ובהכל יש סיכון. לא מתכוון להפוך את זה לאורך חיים. מקסימום עוד פעם פעמיים.

לגבי השבתה ו - TRT - אם לא הייתי בגיל שנושא עוד ילדים כבר לא על הפרק - לדעתי לא הייתי נוגע בשום דבר שמסכן את הציר - וגם אם צריך TRT - הייתי בודק אופציות אחרות שלא פוגעות בפוריות. מבחינתי בכל מקרה, אין כוונה לעוד ילדים.

מבחינת הצעירים שעושים סייקלים (רגילים, סארמים) - נראה לי מפחיד מבחינת פגיעה בפוריות. מצד שני, לפני המון שנים שעשיתי את אותו דבר בגיל צעיר - זה לא ממש הטריד (לא בטוח אפילו שהיינו מודעים אז לסכנות האלה. זה היה לפני תקופת האינטרנט. עולם אחר שמי שהיום בן 20 או 30 בקושי יכול לדמיין).

אגב - לגבי גרם טסט ליום - לא צריך לדמיין מה זה עושה. יש לפחות גאון אחד שניסה.

הכוונה לתוצאות ניתוח הגופה של דאלאס מק-משהו (לא זוכר את שם המשפחה) שכנראה הזריק 10 גר' טסט בשבוע.

בניחה מצאו רמות טסט בדם של 550 מ"ג במ"ל. זה נשמע סביר, עד שקוראים עוד פעם ושמים לב שהטווח הנורמאלי - שזה בין 300 ל 900 מ"ג - זה לדציליטר ולא למיליליטר .....

בקיצור כשממירים את היחידות - יוצא שהרמה בדם בטווח נורמה של 300-900, עמדה על 55,000 (!!!!!!!!). נראה לי שמעבר לזה כבר יצטרכו למדוד כמה דם יש לו במחזור הטסטוסטרון.

התוצאה, כמו שבטח ראה מי ששם לב לעניין נתיחת הגופה - היא, איך לומר - גופה....

הבן אדם מת בגיל 26 עם עורקים סתומים, לב מוגדל, כבד ששוקל כמעט 5 קילו (!!!) ועוד כמה דברים כאלה.

מסתבר שלגאון היה רקע תורשתי קשה של מחלות לב - אז זה עם החלטה להזריק 10 גרם (!!!) טסט בשבוע, הביא תופעת לוואי של מוות מהתקף לב. למזלו זו תופעת לוואי שנדיר מאוד שתקרה יותר מפעם אחת.
דאלאס מקרבר..
להאשים את הטסט במוות שלו זה כמעט כמו להאשים את הרדבול בשיכרון במקום את הוודקה
שכחת לציין שהשתמש בכמויות מופרזות של פפטידים כhgh igf1 ואינסולין וגם הלב שלו אגב שקל כמעט פי 3 מלב של גבר בגילו(היה גדול יותר מליבו של ריץ פיאנה במותו)

• פותח/ת השרשור
דאלאס מקרבר..
להאשים את הטסט במוות שלו זה כמעט כמו להאשים את הרדבול בשיכרון במקום את הוודקה
שכחת לציין שהשתמש בכמויות מופרזות של פפטידים כhgh igf1 ואינסולין וגם הלב שלו אגב שקל כמעט פי 3 מלב של גבר בגילו(היה גדול יותר מליבו של ריץ פיאנה במותו)

מצאו גם טרן לדעתי. הלב שלו והכליות היו מוגדלות מאוד.

לא לגמרי מסכים עם ההשוואה לרדבול. הוא הזריק 10 גרם טסט בשבוע שזה בערך גרם ליום.... ההשוואה נכונה אולי, אם משהו שתה עם הוודקה 20 ליטר רדבול... 😲

😱

לדעתי - הרקע הגנטי זה מה שזירז את הכל (הוא מת בגיל בערך 20 שנה יותר צעיר מפיאנה). מה מכל מה שלקח עשה את זה? כנראה שהכל תרם.

אבל להגיד ש - 10 גרם טסט לשבוע זה כמו רדבול?

רק אם התכוונת שזה עשה לו כנפיים 😆
🤯😇👏

מצאו גם טרן לדעתי. הלב שלו והכליות היו מוגדלות מאוד.

לא לגמרי מסכים עם ההשוואה לרדבול. הוא הזריק 10 גרם טסט בשבוע שזה בערך גרם ליום.... ההשוואה נכונה אולי, אם משהו שתה עם הוודקה 20 ליטר רדבול... 😲

😱

לדעתי - הרקע הגנטי זה מה שזירז את הכל (הוא מת בגיל בערך 20 שנה יותר צעיר מפיאנה). מה מכל מה שלקח עשה את זה? כנראה שהכל תרם.

אבל להגיד ש - 10 גרם טסט לשבוע זה כמו רדבול?

רק אם התכוונת שזה עשה לו כנפיים 😆
🤯😇👏
אל תתקטנן..
בכל מה שקשור להגדלת איברים פנימיים מה ש"עשה את העבודה" הןא הפפטידים המסוכנים שלקח בכמויות מופרזות...אבל כמובן שגם לאנבולים היתה יד בסופו של דבר במוות עצמו..הם היו כסוג של סייעני משנה במקרה הטוב

אגב..קראתי אפשהו שריץ פיאנה החליף מידה בנעליים בגיל 30+ זה לא דבר שקורה עקב שימוש באנבולים..חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית