הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיינר - איזה תוסף מזון משתלם מבין כולם?

• פותח/ת השרשור Nisani
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Nisani

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
היי, המוכרים בחנויות תמיד יכולים לסבן את הקונה, אתם האנשים שיכולים באמת לעזור לי ולתת לי תשובות לכן אני מעלה פה את השאלה שלי.
יש לי חבר (לידי עכשיו), בן 21 שוקל 60, 180 ס"מ. בקיצור שחיף אקטומורף טיפוסי (בניגוד אליי).
מתאמן כבר כמה חודשים עולה מעט מאוד במשקל, הבחור כבר קנה קריאטין (עוד לא השתמש) גם סוכר ענבים לערבב איתו. עכשיו הוא רוצה לקנות גיינר שבאמת יסייע לו, אבל שבאמת ישתלם מבחינת התשלום, הזמן שיספיק התוסף, איכותו ובשורה התחתונה שיביא הכי הרבה תפוקה (יעלה את המשקל).
בחנויות שהיינו התלבטנו בן 3 מוצרים:
1. Serious Mass 5.5 קילו, 435 ש"ח עם 10 אחוז הנחה + שייקר. (לפי מה שאני יודע זה יחס 1-5).
2. Perfect 3000 nature's best 4.5 קילו, 379 ש"ח עם 10 אחוז הנחה + שייקר (יחס 1-8).
3. Pro Body Gainer שתי בקבוקים של 3 קילו, סה"כ 6 קילו (אני חושב שאין הנחה של 10 אחוז, אני לא בטוח) + שייקר, 450 ש"ח (יחס 1-4.5 כזכור לי).
אניצריך את העזרה שלכם.
אלפי תודות לעוזרים.

בזבוז כסף. אני קניתי סיריוס מאס, עזר לי אבל יש דרכים אחרות להשיג קלוריות.
שיכין שייק מאבקת חלבון, שמנת וחלב, או שיקנה מלטודקסטרין (הפחמימה ששמים בגיינר) ויוסיף במקום או בנוסף לשמנת.
אם הוא מתעקש אז עדיף סיריוס מאס או ISS GAINER.

הוא יכול לנסות לשתות חלב לפני שהוא קופץ לגיינר, ליטר חלב-600 קלוריות.

יש לו תפריט מסודר? תוכנית אימונים מסודרת? אם לא גיינר לא יעזור.
וצריך לקנות גיינר בהתאם לתפריט, אם בתפריט חסר פחממות אז סייריוס מאס או פרפקט מה שזה לא יהיה, יהיה בסדר. אם חסר חלבון ורוצה להתווסף בפחממות אז יש לך גם גיינר של ISS שהוא דיי זול

• פותח/ת השרשור
תודה לכם מגיבים,
כעיקרון אנחנו כולנו בצבא.
יש תפריט מסודר, אבל קשה מאוד לעקוב בגלל הלו"זים המשתנים בצבא והארוחות הלא מסודרות.
להביא הרבה שקיות/קרטונים של חלב קשה מאוד, אנחנו לא כל יום בבית ולא פשוט להביא שמנת או חלב, מה גם שכל האנשים האחרים כבר יספיקו לאכול את זה לפני. בגלל זה גיינר היה יכול להיות תוסף יעיל ומאוד מסייע. בתפריט לא חסר קלוריות, אבל אין מה לעשות קשה מאוד לעקוב ותוספת גיינר קבועה ליום יכולה לעזור, ולכן אני צריך גיינר בעל ערך קלורי גבוה, שיהיה גם משתלם מבחינה כספית.
בנקודה תחתונה מה הייתם אומרים שיכול לעזור?

אני הייתי קונה אבקת חלבון + שק מלטודקסטרין, תריץ חיפוש בפורום הביאו פה אחלה מחיר ל 25 ק"ג, יצא לך יותר זול מגיינר.

מהמוצרים שרשמת אני ניסיתי רק את optimium serious mass, בטעם שוקו ובטעם וניל ואהבתי אפשר לקחת עם כוס וחצי חלב+כוס מים (אם חלב זה משאב מוגבל אצלך), איך שתעדיף.
אני לא קונה יותר כי זה יקר יחסית לכל שאר האפשרויות.
כל המוצרים שציינת טובים, אם אתה מחפש מה הכי משתלם מבחינת כסף אז הטיפ של Moshe

סיריוס מס אחלה גיינר וגם טעם מעולה

עוררת בי זכרונות מתי שסיריוס מאס עוד היה טוב ואיכותי, ממנו התחלתי, היחס שלו של חלבונים לפחממות 1:5 הכי גבוה מבין כל הגיינרים בשוק. אם הטעם (וגם ההרכב) שלו לא היו משתנים לראה בשנים האחרונות (לדעתי) בהחלט הייתי ממליץ עליו גם.
פעם אחרונה שהזמנתי אותו, היה רק בננה, אז לקחתי. רק פתחתי את השק, ישר הרגשתי ריח מסריח של כל הארומטיזטורים הזולים המסריחים האלה שבכל מסטיק בשקל יש אותם מלא.
והטעם לצערי היה עוד יותר גרוע (כנראה בגלל כל תוספי טעם כימיים).

P.S. אבל לא משנה איזו אבקה שלא תקנה, תמיד תלך על שוקו ווניל , כי הטעמים האלה יותר טבעיים וסבילים באבקות חלבון וגיינרים.

Muscle Juice 6kg ש"ח415 . ISS גיינר יותר טעים , אבל יקר...

אל תתלהב שהמאסל גוס "כאילו זול"-הוא מלא סוכר 60 גרם סוכר למנה עם 17 גרם שומון רווי!! יש בו רק 19 מנות הגשה.
ב ISS גיינר יש 20 מנות הגשה,60 גרם חלבון למנה,רק 16 גרם סוכר ורק 4 גרם שומן!!אם חסרה לך פחמימה בגיינר הזה אתה יכול להוסיף פחמימה בצורה עצמאית.

אל תתלהב שהמאסל גוס "כאילו זול"-הוא מלא סוכר 60 גרם סוכר למנה עם 17 גרם שומון רווי!! יש בו רק 19 מנות הגשה.
ב ISS גיינר יש 20 מנות הגשה,60 גרם חלבון למנה,רק 16 גרם סוכר ורק 4 גרם שומן!!אם חסרה לך פחמימה בגיינר הזה אתה יכול להוסיף פחמימה בצורה עצמאית.
קודם כל הוא לא כאילו זול, הבן אדם שאל : איזה גיינר הכי משתלם ? משתלם, זה אומר היחס בין המחיר לכמות (אם לא ידעת :120ag:). כל מה שאתה אומר קשור כבר להרכב ואיכות "כאילו".
למה כאילו כי לרוב כל הגיינרים אותו דבר מבחינת התועלת (ותאמין לי שניסיתי המון סוגים).
אבל, חייב להודות שמכולם הכי אהבתי את ה-ISS בגלל הריח והטעם הנפלאים (ניסיתי בטעם וניל וכשפתחתי אותו היה לאבקה ריח ממש נעים של עוגת וניל ביתית 😃 ).
אגב אתה טועה במדידות שלך מנת הגשה במאסל ג'וס 250גרם וב-ISS משהו כמו 175 גרם , אז תספור מחדש:).

דברתי על המאסל גוס ששוקל 4.7 קילו ויש בו רק 19 מנות,מה זה משנה מאסל גוס והמוצרים של אולטימט זה שקר אחד גדול וזבל.

שתי האבקות חלבון שלהם גרועות וגם המאסל ג'ויס.
במאסל ג'ויס יש 60 גרם סוכר ו18 גרם שומן רווי למנה!!!
האיזה סנשיין 93 שלהם גם חרא יש בה משהו כמו 22 גרן חלבון למנה במקום 30.
הפרוסטר שלהם גם חרא יש בו גם משהו כמו 22 גרם חלבון.

שתי האבקות חלבון שלהם גרועות וגם המאסל ג'ויס.
במאסל ג'ויס יש 60 גרם סוכר ו18 גרם שומן רווי למנה!!!
האיזה סנשיין 93 שלהם גם חרא יש בה משהו כמו 22 גרן חלבון למנה במקום 30.
הפרוסטר שלהם גם חרא יש בו גם משהו כמו 22 גרם חלבון.

אתה צודק, אבל זאת בדיוק הסיבה למה מאסל ג'וס הוא הגיינר הכי זול, אבל מי הדפוק שיקח מנה שלמה של 250 גרם ?!
נראה לי כבר חפרנו בנושא של אולטימט עוד באשכול אחר של חלבון.
בוא נדבר על חברה אחרת שיחסית חדשה בישראל : Interactive nutrition והגיינר Mammoth שלהם. מישהו ניסה אותו ?
ויש עוד חברה PVL, לא יודע אם עדיין משווקים אותה בישראל, אבל לפני כמה שנים ניסיתי את הגיינר שלהם PVL MAXX ולא אהבתי בכלל, היה מתוק לאללה (ועוד עירבבתי במים).
לפי מה שהיה כתוב על הדלי לא היה בו גלוקוז בכלל, וכל המתיקות הייתה עקב הפרוקטוז (משהו כמו 3% לא זוכר בדיוק). נראה לי כל זה בולשיט, ודחפו לשם מלא סוכרים פשוטים:angry: ובגלל זה הוא היה כל כך מתוק.

שוב צריך לעשות בשבילך חיפוש בגוגל על INTERACTIVE NUTRITION?
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=348&MessageId=141149665
רוצה לברר על PVL ?תחפש לבד..
לא הבנת אותי, אחי.😃 שאלתי אם מישהו מהפורום ניסה את INTERACIVE .
ועל הגיינר של PVL אין לי מה לברר, הרי אמרתי שניסיתי אותו (לקחתי טעם שוקו) ולא אהבתי בכלל : מתוק מדי. הייתי יכול באותה מידה לאכול חצי כוס סוכר ולשתות אחרי זה חלב 😆.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית