הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

280 גוד מורנינג-סקוואט

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
וריאציה של גוד מורנינג כבד:

משקל גוף 101 לפני צ'יט דיי.
האימון כלל ספרינטים, סבב מחזורי של 300 חזרות של תרגילי בטן ואז המקס אפורט כשאחריו ביצעתי דימל דדליפט 150 קילו ל-41 חזרות, דדליפט רומני 90 קילו ל-54 חזרות ופייס פולס 4x25.

וריאציה של גוד מורנינג כבד:

משקל גוף 101 לפני צ'יט דיי.
האימון כלל ספרינטים, סבב מחזורי של 300 חזרות של תרגילי בטן ואז המקס אפורט כשאחריו ביצעתי דימל דדליפט 150 קילו ל-41 חזרות, דדליפט רומני 90 קילו ל-54 חזרות ופייס פולס 4x25.

יש לך טעות, כתבת שעשית 150 ל41 דדליפט....

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
תתקן את זה...

אתה חיה, אבל למה כל כך הרבה חזרות, למה לא להעלות משקל?
1.לא ציפיתי ל41 חזרות, הייתי על שעתיים שינה ו500קל סך הכל ועוד בתקופת הקורונה לא התאמנתי באינטנסיביות בתרגילי עזר.
2. לעומת מפתחי גוף אני מזיז את המשקל מהר, 41 החזרות האלה מבחינת TUT היו כמו סט של 12-15 "חזרות פיתוח גוף" ככה שזה בונה שריר.
3. Amrapים מזוכיסטים של חזרות גבוהות גורמות לך לרצות למות ובונות אופי.
4. אחת מהעקרונות של קונגטיבית זה שילוב של קיצונים במקום המיתון, במקום 5x5 עושים סינגל וסטים של 15-100 חזרות (לרוב בתרגילים מבודדים).

1.לא ציפיתי ל41 חזרות, הייתי על שעתיים שינה ו500קל סך הכל ועוד בתקופת הקורונה לא התאמנתי באינטנסיביות בתרגילי עזר.
2. לעומת מפתחי גוף אני מזיז את המשקל מהר, 41 החזרות האלה מבחינת TUT היו כמו סט של 12-15 "חזרות פיתוח גוף" ככה שזה בונה שריר.
4. אחת מהעקרונות של קונגטיבית זה שילוב של קיצונים במקום המיתון, במקום 5x5 עושים סינגל וסטים של 15-100 חזרות (לרוב בתרגילים מבודדים).
אולי תסביר ל
@Whale
@Elistheman
היקרים ש "יש לך טעות תתקן את זה" היה בדיחה?

• פותח/ת השרשור
זה ניראה כמו סקוואט רגיל עם גו קצת אופקי,
לא כ"כ GM
דגשים קטנים עושים הבדלים גדולים, זה בוודאות הרבה יותר גוד מורנינג מ סקוואט. (יש לי את האינדיקטורים הוויזואליים שלי).

אבל בגדול אני מאוד מאוד אוהב לעשות את הגוד מורנינגים לפינים של גבהים שונים(80 עד 110 ס"מ) , גוד מורנינג חופשי זה חרא תרגיל למקס אפורט כי כל סט יכול להיראות ולהרגיש מאוד שונה.

😆
צריך להכניס את זה בגני ילדים, לבנות אופי לגיל הרך שלא יהיה רך 😉
רק צחקתי....
תיזהר אני רואה שנותנים לך כאן מוניטינים שליליים על הצחוקים שלך 😁

😆
צריך להכניס את זה בגני ילדים, לבנות אופי לגיל הרך שלא יהיה רך 😉

תיזהר אני רואה שנותנים לך כאן מוניטינים שליליים על הצחוקים שלך
😁
אם יש כאן אנשים שלא מזהים ציניות גם כשהיא עומדת מולם וצועקת עליהם זאת לא אשמתי...
וזה בהתחשב בעובדה שמעולם לא העלבתי או צחקתי על מישהו אחר בפורום...

אם יש כאן אנשים שלא מזהים ציניות גם כשהיא עומדת מולם וצועקת עליהם זאת לא אשמתי...
וזה בהתחשב בעובדה שמעולם לא העלבתי או צחקתי על מישהו אחר בפורום...
אל תגזים, כתבת הרבה דברים די מטומטמים, ואני הייתי אחד מהאנשים שממש לא אהב את זה.
אם תוסיף סימן פנים, זה יעזור לזהות ציניות 😉 🤡 😆 😛 🤣

אל תגזים, כתבת הרבה דברים די מטומטמים, ואני הייתי אחד מהאנשים שממש לא אהב את זה.
אם תוסיף סימן פנים, זה יעזור לזהות ציניות 😉 🤡 😆 😛 🤣
סבבה, ושים לב שלא כתבתי שלא כתבתי דברים מטומטמים אלא שא העלבתי או התייחסתי למישהו בצורה מזלזלת...

סבבה, ושים לב שלא כתבתי שלא כתבתי דברים מטומטמים אלא שא העלבתי או התייחסתי למישהו בצורה מזלזלת...
לדעתך לא העלבת או שלא כתבת דברים מזלזלים, לדעתי ולדעת אחרים, כן כתבת דברים מעליבים ומזלזלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית