הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

280 גוד מורנינג-סקוואט

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
וריאציה של גוד מורנינג כבד:

משקל גוף 101 לפני צ'יט דיי.
האימון כלל ספרינטים, סבב מחזורי של 300 חזרות של תרגילי בטן ואז המקס אפורט כשאחריו ביצעתי דימל דדליפט 150 קילו ל-41 חזרות, דדליפט רומני 90 קילו ל-54 חזרות ופייס פולס 4x25.

אולי פעם אחת לגביך וזה היה בטעות, וגם את זה תיקנתי
רק תהיה זהיר, תיקח את העיצה של @yujinius כדי שלא תקבל באן חלילה. ותשתמש בסימני פנים. אבל גם סימני פנים לא יעזרו הרבה לדברים מסוימים שאתה כותב. תעבור על ההודעות שלך לפני שאתה שולח.

רק תהיה זהיר, תיקח את העיצה של @yujinius כדי שלא תקבל באן חלילה. ותשתמש בסימני פנים. אבל גם סימני פנים לא יעזרו הרבה לדברים מסוימים שאתה כותב. תעבור על ההודעות שלך לפני שאתה שולח.
תוכל לתת לי דוגמה להודעה מעליבה/מזלזלת?

דגשים קטנים עושים הבדלים גדולים, זה בוודאות הרבה יותר גוד מורנינג מ סקוואט. (יש לי את האינדיקטורים הוויזואליים שלי).

אבל בגדול אני מאוד מאוד אוהב לעשות את הגוד מורנינגים לפינים של גבהים שונים(80 עד 110 ס"מ) , גוד מורנינג חופשי זה חרא תרגיל למקס אפורט כי כל סט יכול להיראות ולהרגיש מאוד שונה.
אני מכיר GM SQUAT שעושים מדי פעם בWS
שזה ממש ירידה לגוד מורנינג ומשם "נופלים" לסקוואט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית