הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

sarms שאלה לגבי אוסטרין

Mr. Gent

משתמש קבוע
1,931
890
נק' מוניטין:
1,438
1,931
890
שמישהו יעשה לי קצת סדר בבקשה..😕
חדש לי התחום הזה של הסארמס
20200609_204011.jpg
אני הבנתי פה שmk זה לא סארמס
אוסטרין הבנתי (אולי בטעות) שכן
mk זה אוסטרין?

לפי ההיגיון שלך בוא נתחיל סייקל מ anavar או משהו חלש יותר מטסט'.
לא בדיוק..
אנשים שנוגעים בסאמרס, רבים מהם עושים את זה כי הם מפחדים מזריקות, אנאבר הוא לא סלקטיבי לרצפטורים אנדרוגניים (sarms) שזה מה שמייחד סארמס ונותן לו' יתרון' כזה או אחר

אם אף פעם לא נגעת ואתה נעול על סארמס סולו אפשר להפיק המון מאוסטרין וחבל לקפוץ בראש, לדפוק את הhdl בדם ולשחוק את הרצפטורים עם lgd שייתכן שתקבל אותו אפקט ב'סייקל' ראשון מאוסטרין

לא בדיוק..
אנשים שנוגעים בסאמרס, רבים מהם עושים את זה כי הם מפחדים מזריקות, אנאבר הוא לא סלקטיבי לרצפטורים אנדרוגניים (sarms)

אם אף פעם לא נגעת ואתה נעול על סארמס סולו אפשר להפיק המון מאוסטרין וחבל לקפוץ בראש, לדפוק את הhdl בדם ולשחוק את הרצפטורים עם lgd שייתכן שתקבל אותו אפקט ב'סייקל' ראשון מאוסטרין
לא הבנתי אותי בכלל אם זו התגובה שלך. אני יודע שanavar זה סטרואיד אנאבולי. אתה לא צריך לציין לי את זה.

אז על אותו היגיון אני אומר, שמישהו יתחיל מהסטרואיד אנאבולי אנאבר, פרימו או ווינסטרול (שנחשבים לחלשים יותר מטסט') כי הם אף פעם לא נגעו בסטוראיד אנאבולי וחבל לקפוץ בראש, ייתכן שתקבל אותו אפקט בסייקל ראשון מהם כמו על טסט'.

• פותח/ת השרשור
לא בדיוק..
אנשים שנוגעים בסאמרס, רבים מהם עושים את זה כי הם מפחדים מזריקות, אנאבר הוא לא סלקטיבי לרצפטורים אנדרוגניים (sarms) שזה מה שמייחד סארמס ונותן לו' יתרון' כזה או אחר

אני לא מכיר כמעט שום הבדל בין המצב בו ימצא את עצמו אדם מייד לאחר שיסיים סייקל אנבר לסייקל עם sarms כלשהו
אבל ברור לי שאתה בטוח אחרת אז לא מנסה אפילו לשכנע אותך

טסט זה הסטרואיד הכי מאוזן, עדיף להתחיל בו אם אתה עושה סייקל אנבולי אמיתי ועליו להוסיף אנאבר וכדומה, עלות מול תועלת וכו'..
הרי האסטרוגן וכל זה חשוב
זה למה סייקלים סולו של סארמס בינם ל6-8 שבועות בהמלצה ולא יותר כי אז כבר נגמר האסטרוגן המערכת ומתחילות הבעיות

והסייקל ראשון כמעט כל חומר יעיף לך את ה.... מהסיבה שהרצפטורים מאוד רגישים כי לא עברו כמעט כלום..

אם אתה רוצה שרירים בלי עוד תופעות או דברים שיכולים לקרות בגוף אז סארמס זה הבחירה בשבילך, כי הוא סלקטיבי לרצפטורים אנדרוגניים, אני חושב שלא הבנת את כוונתי בזאת..
אני לא מכיר כמעט שום הבדל בין המצב בו ימצא את עצמו אדם מייד לאחר שיסיים סייקל אנבר לסייקל עם sarms כלשהו
אבל ברור לי שאתה בטוח אחרת אז לא מנסה אפילו לשכנע אותך
סארמס סלקטיבי לרצפטורים אנדרוגניים, חומרים אחרים יכולים לעשות בעיות בפרוסטטה ועוד כל מיני דברים בגוף בשל העובדה שהם לא סלקטיביים, זה מה שמייחד את הסארמס ולמה משווקים אותם בצורה של "חסרי תופעות לוואי" למרות שאין כזה דבר בלי תופעות לוואי, אין עדיין כדור קסמים, חוץ מ פפטידים מסויימים וגם אז צריך לשים לב לרמות סוכר, hct ומרקרים בגוף

סתם קצת מידע טריוויה לגבי השמות.
למשל - למה MK677 ו MK2866 נקראים MK למרות שאין ביניהם ממש קשר - אז ככה:

MK - חומרים שהתגלו על ידי חברת MERK AND CO
LGD - התגלה על ידי חברת LIGAND FARMACUTICLES
RAD - התגלה על ידי חברת RADIUS HEALTH

כלומר המכנה המשותף היחידי ל MK677 ו MK2866 - זה החברה שגילתה אותם וחוקרת אותם (LGD היום הועבר לחברת VIKING) - השם נשאר לרוב על שם החברה שגילתה את החומר...

סתם טריויה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית