עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא בדיוק..לפי ההיגיון שלך בוא נתחיל סייקל מ anavar או משהו חלש יותר מטסט'.
לא הבנתי אותי בכלל אם זו התגובה שלך. אני יודע שanavar זה סטרואיד אנאבולי. אתה לא צריך לציין לי את זה.לא בדיוק..
אנשים שנוגעים בסאמרס, רבים מהם עושים את זה כי הם מפחדים מזריקות, אנאבר הוא לא סלקטיבי לרצפטורים אנדרוגניים (sarms)
אם אף פעם לא נגעת ואתה נעול על סארמס סולו אפשר להפיק המון מאוסטרין וחבל לקפוץ בראש, לדפוק את הhdl בדם ולשחוק את הרצפטורים עם lgd שייתכן שתקבל אותו אפקט ב'סייקל' ראשון מאוסטרין
אני לא מכיר כמעט שום הבדל בין המצב בו ימצא את עצמו אדם מייד לאחר שיסיים סייקל אנבר לסייקל עם sarms כלשהולא בדיוק..
אנשים שנוגעים בסאמרס, רבים מהם עושים את זה כי הם מפחדים מזריקות, אנאבר הוא לא סלקטיבי לרצפטורים אנדרוגניים (sarms) שזה מה שמייחד סארמס ונותן לו' יתרון' כזה או אחר
אם אף פעם לא נגעת ואתה נעול על סארמס סולו אפשר להפיק המון מאוסטרין וחבל לקפוץ בראש, לדפוק את הhdl בדם ולשחוק את הרצפטורים עם lgd שייתכן שתקבל אותו אפקט ב'סייקל' ראשון מאוסטרין
סארמס סלקטיבי לרצפטורים אנדרוגניים, חומרים אחרים יכולים לעשות בעיות בפרוסטטה ועוד כל מיני דברים בגוף בשל העובדה שהם לא סלקטיביים, זה מה שמייחד את הסארמס ולמה משווקים אותם בצורה של "חסרי תופעות לוואי" למרות שאין כזה דבר בלי תופעות לוואי, אין עדיין כדור קסמים, חוץ מ פפטידים מסויימים וגם אז צריך לשים לב לרמות סוכר, hct ומרקרים בגוףאני לא מכיר כמעט שום הבדל בין המצב בו ימצא את עצמו אדם מייד לאחר שיסיים סייקל אנבר לסייקל עם sarms כלשהו
אבל ברור לי שאתה בטוח אחרת אז לא מנסה אפילו לשכנע אותך