הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

sarms שאלה לגבי אוסטרין

Mr. Gent

משתמש קבוע
1,931
890
נק' מוניטין:
1,438
1,931
890
שמישהו יעשה לי קצת סדר בבקשה..😕
חדש לי התחום הזה של הסארמס
20200609_204011.jpg
אני הבנתי פה שmk זה לא סארמס
אוסטרין הבנתי (אולי בטעות) שכן
mk זה אוסטרין?

• פותח/ת השרשור
קניתי פעם אחת בלבד, בטעות (אל תשאל איך) שלמתי עם האשראי של העסק. במשך תקופה ארוכה בדקתי שאין לי פאדיחות בחשבון העסקי ו-וואלה הכל תקין.

עריכה:
סתם שתדע זה לא כזה מסובך לשלם במטבעות דיגטליים, ואם אין לך כוח לזה תראה אולי חבר שכבר יש לו ארנק יכול לשלם עבורך ותחזיר לו כסף. גם אופציה.
אפילו לא רפרפתי בהסברים של איך באתר שלהם..כי אני שונא שבעלי עסק נותנים לי ש.ב במקום לקחת כסף ולספק את המוצר.
נראה כבר מה נעשה עם זה...😣
הולך על lgd4033 ..אתחיל ב3mg/d ואעלה ל5mg/d מקווה שזה מינון מספיק גבוהה כי אם אצטרך להעלות ל10 ויותר אז בקבוק 300 מ"ג לא יספיק לכלום..רוצה למשוך -8-9 שבועות לכל הפחות
אולי אשלב עם טסטווירון 250mg/w אבל ממש בקטנה..רוצה לתת את הבמה לsarms

אפילו לא רפרפתי בהסברים של איך באתר שלהם..כי אני שונא שבעלי עסק נותנים לי ש.ב במקום לקחת כסף ולספק את המוצר.
נראה כבר מה נעשה עם זה...😣
הולך על lgd4033 ..אתחיל ב3mg/d ואעלה ל5mg/d מקווה שזה מינון מספיק גבוהה כי אם אצטרך להעלות ל10 ויותר אז בקבוק 300 מ"ג לא יספיק לכלום..רוצה למשוך -8-9 שבועות לכל הפחות
אולי אשלב עם טסטווירון 250mg/w אבל ממש בקטנה..רוצה לתת את הבמה לsarms
פעם ראשונה עם החומר אפשר להסתדר סבבה עם 5 מג, וככה יספיק לך לחודשיים

• פותח/ת השרשור
מקווה שזה יספיק...
מת כבר להחזיק את הבקבוק ביד 😋🍴
מקווה שלא אלגום אותו בטעות כמו שוט של וודקה באקט של חוסר שליטה

מקווה שזה יספיק...
מת כבר להחזיק את הבקבוק ביד 😋🍴
מקווה שלא אלגום אותו בטעות כמו שוט של וודקה באקט של חוסר שליטה

כמו שאמרתי לך, אני הלכתי על 2.5 מ״ג ליום, ועפתי עם המינון הזה בכל האספקטים (ללא עבר של שימוש בחומרים כלשהם לפניי).
מאמין שתהנה מהחומר ובהחלט תזהר שלא ללגום אותו 🤣🏳️🏳️

אני הזמנתי lgd וראד מסיינס ביו, הזמנתי משלוח אקספרס - תוספת של כמה גרושיםהזמנתי ביום שישי והגיע היום.
שלמתי בויזה (תוספת של 10-12%)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
האמת שאתמול רציתי כבר להזמין אבל הסרטון של הדוקטור הזה ערער אותי לגבי תופעות הלוואי של המוצר
קצת מתלבט

נערך לאחרונה:
הכל תלוי בציפיות. אם ציפית לחומר קסם בלי תופעות לוואי תוותר. לא תמצא. אם אתה רוצה משהו יחסית שמזכיר סטרואידים ועם תופעות לוואי עדינות יותר, לגד 4033 הבחירה כנראה הכי טובה

הכל תלוי בציפיות. אם ציפית לחומר קסם בלי תופעות לוואי תוותר. לא תמצא. אם אתה רוצה משהו יחסית שמזכיר סטרואידים ועם תופעות לוואי עדינות יותר, לגד 4033 הבחירה כנראה הכי טובה
אוסטרין.

אני גם 10 שנים בתחום וחיפשתי משהו חדש.. עשיתי אוסטרין וlgd בנפרד בין כמה סייקלים ופעמיים יצאה בדיקת דם ממש טובה הייתי מרוצה מאוד שמר על רוב המאסה והרגשה כללית מעולה.
עשיתי מינונים נמוכים ל5-6 שבועות.
אחלה פתרון בין סייקלים

הרופא חכם ויש לו סרטונים טובים. אבל משהו לא מסתדר עם הטענות שלו כי כמוני יש עוד הרבה ששומרים ככה על מאסה או שעושים כמה שבועות סולו,גודלים ולא קטנים בחזרה מה שנקרא

אוסטרין זה בדיחה לא שווה את הכסף
זה כמו להגיד טסט זה בדיחה זה לא שווה את הכסף
תלך ישר על טרן..

תבין.. הסוד בתחום זה קודם ללכת על החומרים המעפנים ושהם מפסיקים לעבוד או לתת אימפקט להעלות רמה
מתחילים עם אוסטרין והוא ייתן בראש ורק אז לגד..

כמו שמעלים מינונים, אז מתחילים בדרגת אנדרוגניות/אנובליות אט אט

אחרת אתה תפרק את הרצפטורים ותהרוס לעצמך את הגוף, מקווה שתבין מה אני מנסה להגיד פה

• פותח/ת השרשור
אני גם 10 שנים בתחום וחיפשתי משהו חדש.. עשיתי אוסטרין וlgd בנפרד בין כמה סייקלים ופעמיים יצאה בדיקת דם ממש טובה הייתי מרוצה מאוד שמר על רוב המאסה והרגשה כללית מעולה.
עשיתי מינונים נמוכים ל5-6 שבועות.
אחלה פתרון בין סייקלים

הרופא חכם ויש לו סרטונים טובים. אבל משהו לא מסתדר עם הטענות שלו כי כמוני יש עוד הרבה ששומרים ככה על מאסה או שעושים כמה שבועות סולו,גודלים ולא קטנים בחזרה מה שנקרא
הוא מדבר שם על השתקה מלאה אחרי "few weeks" במינון של 1mg/d
אני לא ממהר לקחת דברים של אף אחד כתורה מסיני אבל כשמדובר באחד שעושה רושם רציני אז אני נותן לו קצת יותר קרדיט אולי מבד"כ
בכל מקרה אני משתף מתוך תהייה

וכן ניסיתי גם אוסטה וגם לגד
לגד יותר כיף לא אשקר אבל אפשר להפיק תועלת יפה גם מאוסטה והשמועה אומרת שהם עושים אפקט שונה

לצורך הה
זה כמו להגיד טסט זה בדיחה זה לא שווה את הכסף
תלך ישר על טרן..

תבין.. הסוד בתחום זה קודם ללכת על החומרים המעפנים ושהם מפסיקים לעבוד או לתת אימפקט להעלות רמה
מתחילים עם אוסטרין והוא ייתן בראש ורק אז לגד..

כמו שמעלים מינונים, אז מתחילים בדרגת אנדרוגניות/אנובליות אט אט

אחרת אתה תפרק את הרצפטורים ותהרוס לעצמך את הגוף, מקווה שתבין מה אני מנסה להגיד פה
לצורך ההשוואה מבין, תאורטית לפחות. אבל בפועל זה לא באמת ככה. חומרים שונים ורמת השפעה שונה לגמרי

הוא מדבר שם על השתקה מלאה אחרי "few weeks" במינון של 1mg/d
אני לא ממהר לקחת דברים של אף אחד כתורה מסיני אבל כשמדובר באחד שעושה רושם רציני אז אני נותן לו קצת יותר קרדיט אולי מבד"כ
בכל מקרה אני משתף מתוך תהייה

לא אמרתי שהוא לא צודק הכל יכל להיות. פשוט "חכמת ההמונים" אומרת משהו אחר.
רק הזמן יגיד כשיעלו עוד מחקרים על השפעות בספורט

בואו ניכנס לפרופורציות...
הסרטון מדבר על מקרה אחד, של מישהו שלטענתו לקח - וקיבל השתקה מלאה...

לא מחקר, ככה שלא ידוע מה לקח, מה עוד לקח, מה סיפר, מה לא סיפר... אם נניח מכרו לו S23 במקום מה שחשב שלקח - אז זה הגיוני.

חוץ מזה - יש כאלה שלקחו אקמול אחד ומתו - ויש כאלה שאם יאכלו בוטן אחד ימותו.

לא מצאתי אף מחקר שמדבר על השתקה מלאה במינונים ובתקופת זמן המדוברת.

אגב, מישהו גם נכנס לאוטו לנסוע לחדר כושר, עשה בדרך תאונה ומת... לא הייתי מסיק מזה מסקנות.

זה או טעות, או רגישות יתר. יש מספיק מחקרים על החומר - ובאף מחקר לא דיברו על כזאת תופעת לוואי (תקנו אותי אם אני טועה. קראתי הרבה אבל בטח לא הכל).

בקיצור - מי שלפני שייקח כל תרופה יקרא את רשימת כל תופעות הלוואי (שזה הרבה יותר מבוסס מהמקרה בסרטון) ויסיק שזה מה שיקרה לו אחרי שייקח אותה, כנראה לא ייקח אף תרופה אף פעם...

• פותח/ת השרשור
בואו ניכנס לפרופורציות...
הסרטון מדבר על מקרה אחד, של מישהו שלטענתו לקח - וקיבל השתקה מלאה...

לא מחקר, ככה שלא ידוע מה לקח, מה עוד לקח, מה סיפר, מה לא סיפר... אם נניח מכרו לו S23 במקום מה שחשב שלקח - אז זה הגיוני.

חוץ מזה - יש כאלה שלקחו אקמול אחד ומתו - ויש כאלה שאם יאכלו בוטן אחד ימותו.

לא מצאתי אף מחקר שמדבר על השתקה מלאה במינונים ובתקופת זמן המדוברת.

אגב, מישהו גם נכנס לאוטו לנסוע לחדר כושר, עשה בדרך תאונה ומת... לא הייתי מסיק מזה מסקנות.

זה או טעות, או רגישות יתר. יש מספיק מחקרים על החומר - ובאף מחקר לא דיברו על כזאת תופעת לוואי (תקנו אותי אם אני טועה. קראתי הרבה אבל בטח לא הכל).

בקיצור - מי שלפני שייקח כל תרופה יקרא את רשימת כל תופעות הלוואי (שזה הרבה יותר מבוסס מהמקרה בסרטון) ויסיק שזה מה שיקרה לו אחרי שייקח אותה, כנראה לא ייקח אף תרופה אף פעם...
🤦‍♂️😵

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית