הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

יצור טסטוסטרון ביתי?

מצב
השרשור נעול

פדרו

משתמש מתחיל
90
9
נק' מוניטין:
19
90
9
הבנתי שיש כאלה שמכינים את החומרים לעצמם (בעיקר טסט) ולמיטב הבנתי רוב החומרים בסוף מיוצרים אנדרגראונד ולא תמיד בתנאים הכי טובים וזה מעלה בי את הסקרנות איך מכינים את הטסט שאני מזריק לגוף כאילו כלום... פשוט מעניין אותי התהליך מעניין אותי מאיפה הם משיגים את האבקה הזו.. זה סטייל להשיג קוקאין או שזה משהו שדווקא קל להשיג וקל להכין ..
אם מישהו יודע (בדגש על באמת יודע) אשמח להשכיל!

תודה 😃

להשיג את האבקה זה החלק הפשוט דווקא
החלק ה'מאתגר' שהרבה דילרים עושים את זה פשוט לא טוב

זה לשים את זה בוויאלה, לערבב את זה עם שמן בכמויות המתאימות, להעביר את זה בפילטר מתאים וכמובן לדאוג על סטריליות ושהתוצר המוגמר יהיה בלי דליפות של אוויר ומוכן לשימוש

בדגש על הסטריליות

עזוב אותך רגע להשיג אבקה 'אוטנטית', זה דווקא החלק הפשוט בתהליך לעניות דעתי
ואם אתה מתעקש
חברת purple panda
כישורי גוגל פשוטת ותגלה מוכרים גם ויאלות וגם אבקות ועוד ועוד, באמת שלא חסר מי שימכור לך
**מנהלים אם זה לא חוקי או משהו מה שכתבתי אז תערכו את התגובה שלי**

אם מה שהוא מוכר לך זה באמת זה? תצטרך איזה פעם אחת להריץ בדיקת מעבדה על מוצר כלשהו שאתה מקבל ממנו, רק כך תוכל להיות בטוח
והסיכון? לפי דעתי יש יותר סיכוי שיתפסו לך חבילה מmyprotein ויעשו לך ניקובים באבקה של הhmb והיא תגיע אליך מפונצ'רת ושתפתח את החבילה יעוף לך מלא hmb לפרצוף כי פקיד מכס רצה לבדוק שלא הזמנת שם קוקאין מאשר שיתפסו את הסטרואידים שאתה מזמין מחו"ל, מנסיון אישי מצחיק ומוזר כאחד

טפשי ומיותר..
ונניח שהוא יעשה הכל נכון..מה שכנראה לא!
טעות סטרילית פיצפונת ואתה בסרט מר.
מי מבטיח לך למשל שאותם טבחים שכן עושים זאת מקבלים מהסיני מה שרשום בשקית ולא משהו זול יותר או פייק..זה שיש לך סטיקר על הבקבוק ורשום שם החומר הפעיל, 250mg/ml וגרפיקה יפה לא אומר כלום.
מצחיק אותי שאני שומע בילדרים מודדים איכות לפי השמן..או הצבע שלו.."הטרן נראה טיל...השמן כתום..צבע גזר..זה בטח קטלני" :lol:הכל חרטה..החומר הפעיל הוא באבקה ואני יכול להעריך שהם לא בדיוק קונים את זה ממעבדות מורשות שפועלות לפי התקנים הבינלאומיים המחמירים
לכן אגב התחום הזה של הug בעייתי וצריך לברור טוב את הברנד עליו הולכים כדי למזער נפילות

נערך לאחרונה:
טפשי ומיותר..
ונניח שהוא יעשה הכל נכון..מה שכנראה לא!
טעות סטרילית פיצפונת ואתה בסרט מר.
מי מבטיח לך למשל שאותם טבחים שכן עושים זאת מקבלים מהסיני מה שרשום בשקית ולא משהו זול יותר או פייק..זה שיש לך סטיקר על הבקבוק ורשום שם החומר הפעיל, 250mg/ml וגרפיקה יפה לא אומר כלום.
מצחיק אותי שאני שומע בילדרים מודדים איכות לפי השמן..או הצבע שלו.."הטרן נראה טיל...השמן כתום..צבע גזר..זה בטח קטלני" :lol:הכל חרטה..החומר הפעיל הוא באבקה ואני יכול להעריך שהם לא בדיוק קונים את זה ממעבדות מורשות שפועלות לפי התקנים הבינלאומיים המחמירים
לכן אגב התחום הזה של הug בעייתי וצריך לברור טוב את הברנד עליו הולכים כדי למזער נפילות
מה מבטיח לך שלא שמו חומר מזויף בתוך עטיפה של ברנד שאתה סומך עליו בדיוק כמו שאמרת.. גרפיקה יפה..
בסופו של דבר אתה צריך לסמוך על הספק שלך

אין לך יותר מידי על מי או מה לסמוך חבר...
גם הספק שלך שאומר לך.חומר אשש לא באמת יודע (לא רוצה שמישהו יבין מדברי ביקורת על דילרים..ממש לא! יש גם חבר'ה טובים שגם אני נעזר בהם לא פעם) אבל לדעתי גם דילר..חבר,אח, וטוב ככל שיהיה לא יכול לדעת מה באמת יש לו ביד
יש חברות ותיקות עם רפיוטשן ושם ויש גם יכולת לבחון נקודתית ברנד מסויים שרץ לפי האימפקט של אותו ברנד על חברים בסביבה הקרובה שלך שהם נטולי אינטרס וגם זה לתקופת זמן מוגבלת..
לא יותר מידי מעבר

נערך לאחרונה:
אם אתה לא יודע מה אתה עושה אתה עלול להזיק מאוד לעצמך, אם אתה כן יודע מה אתה עושה אתה עובר על החוק, בהצלחה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית