הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

sarms האלטרנטיבה הבטוחה...או שאולי לא..

Mr. Gent

משתמש קבוע
1,931
890
נק' מוניטין:
1,438
1,931
890

נברתי קצת ביוטיוב בחיפוש אחרי בילדרים שמספרים על חוויות השימוש בסראמס..וראיתי כמה
האמת..לא שמעתי מהם מילה רעה אבל אז נפל עלי הסרטון של הרופא הזה שהוא רופא שמטפל ומייעץ לספורטאים בעיקר אחרי abuse של אנבולים וכבר ראיתי סרטונים שלו על כמה סוגי סטרואידים בעבר הרחוק..
בסרטון הוא מסביר על הרעיון שעומד מאחורי פיתוח התרופה..האיכויות וקהל היעד שלה וכו'..מסתמך בין היתר על מחקרים ביולגיים ורפואים וגם מציג את נקודת המבט שלו על סמך המטופלים הרבים שלו
ממליץ לראות הכל..אבל ניתן להתמקד החל מהדקה 10:21 בה הוא מתחיל לספר על תופעות הלוואי של החומר וסותר 90% ממה ששמעתי עד עכשיו..אם לשפוט לפי הדוקטור הזה..אז החומר מומר ועוד איך לdht..וכתוצאה מכך לכל תופעות הלוואי שבאות עם זה, בהחלט גורם לנשירה אצל מי שיש נטיה לכך, מוריד את הכולסטרול הטוב כמו כל סטרואיד..עשוי לפוגע בכלי דם ובשריר הלב..בציר ההורמונלי..מדכא ליבידו ומשבית ציר לתקופות ארוכות ממה שסיפרנו לעצמנו לעיתים עד השבתה שמצריכה trt לנצח..אקנה..חולשה וקרעים בגידים.. ויש עוד!!
מקווה שלא תתבאסו עלי..מבין אתכם אם כן 🫤
אבל מצרף כי עדיין חושב שנכון וחשוב לשתף
הסקרנות והרצון להתנסות עדיין בועטים אבל הסרטון בהחלט נותן חומר למחשבה ותהייה לא לגבי האפקטיביות של החומר אלא לגבי השאלה האם באמת אנחנו מדברים פה על הsafe alternative לשימוש באנבולים..או שאולי אנחנו קצת פנטזיונרים

נערך לאחרונה:
מה חשבת? שיש משהו שנותן תוצאות בלי השלכות?
, יותר סיכון = יותר תשואה, זה א,ב חבר..
לכן עובדים לפי הפרוטוקולים שמציינים, דואגים למיני pct לכל הפחות ואפילו hcg בלי להקל ראש
בדיקות דם כדי להיות בטוח

זה בדיוק אותו דבר כמו ללכת על תרופה נסיונית חדשה ולא לדעת בדיוק מה ההשלכות,
למה לא ללכת על בטוח ועל חומרים שנחקרו ושומשו על ידי המון אנשים לפני...
אנשים פשוט מפחדים מהמילה סטרואידים ולא רוצים שיגידו שהם משתמשים אז מחפשים קיצור לחומר אחר שלא מוגדר עדיין ובסוף אוכלים אותה

• פותח/ת השרשור
זה בדיוק אותו דבר כמו ללכת על תרופה נסיונית חדשה ולא לדעת בדיוק מה ההשלכות,
למה לא ללכת על בטוח ועל חומרים שנחקרו ושומשו על ידי המון אנשים לפני...
אנשים פשוט מפחדים מהמילה סטרואידים ולא רוצים שיגידו שהם משתמשים אז מחפשים קיצור לחומר אחר שלא מוגדר עדיין ובסוף אוכלים אותה
חלק מהאנשים מגיעים לזה כחדשים בתחום שמחפשים חומר שהוא לא סטרואיד...משתק פחות וכמעט בלי תופעות לוואי ביחס לסטרואידים..מה שכמעט כולם אומרים או במילים אחרות מזיק פחות
חלק מגיעים אחרי שימוש והכרה של סטרואידים ו/או פפטידים על הטוב והרע שבהם מתןך רצון לחפש אלטרנטיבה מזיקה פחות (לא מתוך אכזבה להישגים שהגיעו אליהם בעזרת סטרואידים)אולי אפילו לצורך שימוש סולו בתקופות של off
אני אגב...אם לא הבנת, שייך לקבוצה השניה.

נערך לאחרונה:
חחחח...יש הרבה
בפרט אם אתה מדבר על כאלה מסוג hgh..igf1....אינסולין
אבל זה כבר דיון אחר
יש עליהם יותר ידע באשר מה הם עושים ןמכניזם הפעולה שלהם, קטע מדעי שכזה, hcg זה הפפטיד הכי חשוב שגילו לפי דעתי

• פותח/ת השרשור
יש עליהם יותר ידע באשר מה הם עושים ןמכניזם הפעולה שלהם, קטע מדעי שכזה, hcg זה הפפטיד הכי חשוב שגילו לפי דעתי
hcg שייך למשפחה אחרת לגמרי של פפטידים..הוא לא קשור למנגנוני הגדילה...כולם מצוינים למטרה לשמה הם פותחו
גם אני מאוד אוהב hcg
לצערי כרגע קשה להשיג בשוק פרגניל..לא מאמין ב hcg של ug

hcg שייך למשפחה אחרת לגמרי של פפטידים..הוא לא קשור למנגנוני הגדילה...כולם מצוינים למטרה לשמה הם פותחו
גם אני מאוד אוהב hcg
לצערי כרגע קשה להשיג בשוק פרגניל..לא מאמין ב hcg של ug
אם השתמשתי בhcg ug וגדלו הביצים אז זה עובד..

• פותח/ת השרשור
אם השתמשתי בhcg ug וגדלו הביצים אז זה עובד..
כנראה שמיצרים אותו במחתרת בתנאים טובים יותר שמקנים לו עמידות משופרת מזו של הרפואי
או שאולי הספק שלך מביא את זה בקירור במטוסו הפרטי
ניסיתי כמה ug ואצלי זה לא עבד

כנראה שמיצרים אותו במחתרת בתנאים טובים יותר שמקנים לו עמידות משופרת מזו של הרפואי
או שאולי הספק שלך מביא את זה בקירור במטוסו הפרטי
ניסיתי כמה ug ואצלי זה לא עבד
אני לוקח אבקה, מוסיף bac water, שם במקרר, לא עושה בעיות
אחרי שמיססת אבקה במשהו אחר אז נהיה בעיות, לפני זה, זה אטום, למה שיקרה לזה משהו
אגב, פרגניל וhcg זה לא אותו דבר
זה עושה אותו דבר אבל זה טיפה שונה, דיברו על זה פה פעם

• פותח/ת השרשור
אני לוקח אבקה, מוסיף bac water, שם במקרר, לא עושה בעיות
אחרי שמיססת אבקה במשהו אחר אז נהיה בעיות, לפני זה, זה אטום, למה שיקרה לזה משהו
אגב, פרגניל וhcg זה לא אותו דבר
זה עושה אותו דבר אבל זה טיפה שונה, דיברו על זה פה פעם
זה בערך כמו שתגיד שדקסמול ופרצטמול זה לא אותה תרופה.
פרגניל זה hcg
@BeN35 יכול לספר לך איך הוא מקבל את הפרגניל שהוא קונה בבית מרקחת

זה בערך כמו שתגיד שדקסמול ופרצטמול זה לא אותה תרופה.
פרגניל זה hcg
@BeN35 יכול לספר לך איך הוא מקבל את הפרגניל שהוא קונה בבית מרקחת
זה r-hcg וזה hcg, כן הם עושים אותו דבר.. שניהם מביאים לך אח האפקט של hcg אבל פרגניל על הנייר יותר משוכלל

• פותח/ת השרשור
זה r-hcg וזה hcg, כן הם עושים אותו דבר.. שניהם מביאים לך אח האפקט של hcg אבל פרגניל על הנייר יותר משוכלל
דיי גלשנו מהנושא וחבל
אני סוג של פנטזיונר וכבר ראיתי את עצמי מאוהב אבל הסרטון הזה מעלה אצלי שאלות שאולי
כמו שהדוקטור משבית השמחות הזה אומר... . אין ארוחות חינם..חחח

דיי גלשנו מהנושא וחבל
אני סוג של פנטזיונר וכבר ראיתי את עצמי מאוהב אבל הסרטון הזה מעלה אצלי שאלות שאולי
כמו שהדוקטור משבית השמחות הזה אומר... . אין ארוחות חינם..חחח
תשתה מספיק מים, תנשום מספיק אוויר, תאכל מספיק חלבון, וזה פותר/מונע מראש את רוב הבעיות
נשמע קל מדי אבל אין לך מושג כמה אנשים הולכים שם לאיבוד, לוקחים את ה ויטמינים הכי טובים והכל מהכל אבל שוכחים את הבייסיק, ואוויר זה רמז לקרדיו אם השיטה בנשימות לא טובה..
שמע סארמס זה אז אבל הגןף רואה את זה כטסט חיצוני אז הוא יכול להפסיק לייצר בעצמו כמו טסט
בנוסף יכולים להיות בעיות של כולסטרול אבל קרדרין, תזונה טובה וקרדיו עוזרים לזה ולhct שיכול לעלות
ואז יש בעיה שיכול להיות חסר אסטרוגן כי אין טסט שיהיה מומר אליו ששמה צריך לחשוב על פתרון חכם, מעבר לזה הוא סלקטיבי לרצפטורים אנדרוגניים שזה אשש

• פותח/ת השרשור
בסדר...
אמרת אשש...שיהיה אששש

תשתה מספיק מים, תנשום מספיק אוויר, תאכל מספיק חלבון, וזה פותר/מונע מראש את רוב הבעיות
אני לא לגמרי שבור.. עדין יש לי בסטוק את טסטוירונית..ננדרולונית..אנאברה ..טורינה..ואת אחותה הכוסית פרימובולינה
אבל רציתי משהו חדש..ריגוש

נערך לאחרונה:
בסדר...
אמרת אשש...שיהיה אששש

אני לא לגמרי שבור.. עדין יש לי בסטוק את טסטוירונית..ננדרולונית..אנאברה ..טורינה..ואת אחותה הכוסית פרימובולינה
אבל רציתי משהו חדש..ריגוש
תעשה סייקל פשוט של טסט סולו שיהיה אסטרוגן אבל לא להגזים ותוסיף סארמס, אוסטרין ותעלה מינון עד 25 ואם זה לא מספיק תעבור לlgd4033
משם תחליט אם זה בשבילך, לגבי ראד140, תתרחק..
Yk11 עדיף

אם תדחוף מליון חומרים אחרים מכל מה שרשמת אז לא תדע מה סארמס עושה..

טסט אנטט אם לא באלך אלף זריקות ותשתמש בסארמס על בסיס יומי, זה pre workout בנז

• פותח/ת השרשור
הוא מקבל את זה בתוך מיני מקרר במשלוח ספיישל עד הבית 🤡
חחחחחח שכחתי להוסיף במטוס פרטי
חכה שהוא יענה...אם הוא ירצה
זה עשוי לקלקל לך קצת את המצב רוח:79nb:
זו תרופה שלא יכולה לשרוד בטמפרטורת חדר גם לפני הערבוב של האבקה עם התמיסה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית