הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

sarms האלטרנטיבה הבטוחה...או שאולי לא..

Mr. Gent

משתמש קבוע
1,931
890
נק' מוניטין:
1,438
1,931
890

נברתי קצת ביוטיוב בחיפוש אחרי בילדרים שמספרים על חוויות השימוש בסראמס..וראיתי כמה
האמת..לא שמעתי מהם מילה רעה אבל אז נפל עלי הסרטון של הרופא הזה שהוא רופא שמטפל ומייעץ לספורטאים בעיקר אחרי abuse של אנבולים וכבר ראיתי סרטונים שלו על כמה סוגי סטרואידים בעבר הרחוק..
בסרטון הוא מסביר על הרעיון שעומד מאחורי פיתוח התרופה..האיכויות וקהל היעד שלה וכו'..מסתמך בין היתר על מחקרים ביולגיים ורפואים וגם מציג את נקודת המבט שלו על סמך המטופלים הרבים שלו
ממליץ לראות הכל..אבל ניתן להתמקד החל מהדקה 10:21 בה הוא מתחיל לספר על תופעות הלוואי של החומר וסותר 90% ממה ששמעתי עד עכשיו..אם לשפוט לפי הדוקטור הזה..אז החומר מומר ועוד איך לdht..וכתוצאה מכך לכל תופעות הלוואי שבאות עם זה, בהחלט גורם לנשירה אצל מי שיש נטיה לכך, מוריד את הכולסטרול הטוב כמו כל סטרואיד..עשוי לפוגע בכלי דם ובשריר הלב..בציר ההורמונלי..מדכא ליבידו ומשבית ציר לתקופות ארוכות ממה שסיפרנו לעצמנו לעיתים עד השבתה שמצריכה trt לנצח..אקנה..חולשה וקרעים בגידים.. ויש עוד!!
מקווה שלא תתבאסו עלי..מבין אתכם אם כן 🫤
אבל מצרף כי עדיין חושב שנכון וחשוב לשתף
הסקרנות והרצון להתנסות עדיין בועטים אבל הסרטון בהחלט נותן חומר למחשבה ותהייה לא לגבי האפקטיביות של החומר אלא לגבי השאלה האם באמת אנחנו מדברים פה על הsafe alternative לשימוש באנבולים..או שאולי אנחנו קצת פנטזיונרים

נערך לאחרונה:
כן ראיתי את הסירטון הזה של הד"ר איך שהוא העלה אותו במקרה ..
כי כניראה היו טיוב מזהה שאני רואה הרבה סירטונים שלו .. מספר על הסטרואידים יפה תאורתי וההיסטוריה שלהם .
בקטע של תופעות לוואי וסירטוני הסברה לבעיות הוא מגזים ואני מבין למה .. שווה לו להפחיד כדי שקלינטים יבואו אליו .
כניראה הוא קלט עם השנים שכמה הוא מפחיד יותר ככה עולה לו הקליינטים .
וכאן בסירטון הוא הגזים לגמריי הוא עירבב דברים זרק תופעות לוואי עם המילים - יכול להיות , יכול להיווצר מצב .. אולי ..
ונתן תופעות לוואי שאין להם קשר בכלל לSarms או לפעמים לקח תופעת לוואי מסוג 1 של Sarms ואמר בגדול - יכולים לעשות את התופעות האלו . 🙁🫤
לRad וLGD יש תופעות לוואי אבל דווקא לא מה שהוא מדבר בסירטון עירבב מלא בעיות של כל מיני Sarms ככה שאי אפשר להבדיל למה הוא התכוון .

• פותח/ת השרשור
כן ראיתי את הסירטון הזה של הד"ר איך שהוא העלה אותו במקרה ..
כי כניראה היו טיוב מזהה שאני רואה הרבה סירטונים שלו .. מספר על הסטרואידים יפה תאורתי וההיסטוריה שלהם .
בקטע של תופעות לוואי וסירטוני הסברה לבעיות הוא מגזים ואני מבין למה .. שווה לו להפחיד כדי שקלינטים יבואו אליו .
כניראה הוא קלט עם השנים שכמה הוא מפחיד יותר ככה עולה לו הקליינטים .
וכאן בסירטון הוא הגזים לגמריי הוא עירבב דברים זרק תופעות לוואי עם המילים - יכול להיות , יכול להיווצר מצב .. אולי ..
ונתן תופעות לוואי שאין להם קשר בכלל לSarms או לפעמים לקח תופעת לוואי מסוג 1 של Sarms ואמר בגדול - יכולים לעשות את התופעות האלו . 🙁🫤
לRad וLGD יש תופעות לוואי אבל דווקא לא מה שהוא מדבר בסירטון עירבב מלא בעיות של כל מיני Sarms ככה שאי אפשר להבדיל למה הוא התכוון .
על אותו המשקל אפשר להגיד שהוא פוגע בפוטנציאל הכלכלי שלו כי מפחיד אנשים להתקרב לחומרים ובעקיפין מפסיד אותם פוטנציאלית כלקוחות
בסרטון הוא מדבר רק על lgd ( יש לו גם סרטון נפרד על rad אם זה מעניין אותך).
עדיין, זה בהחלט דורש בדיקה ועוד חוות דעת..
אבל כן צריך להתיחס ברצינות לדבריו..ולא על כל הדברים הוא אומר "יכול".
תופעות לוואי מטבען לא קורות לכל אחד..כמו בכל תרופה אחרת..תן אותה ל100 איש ולא כולם יסבלו מאותן תופעות לוואי..חלק לא יסבלו בכלל.
גם לגבי סטרואידים נאמר באותה מידה
"עשוי" לגרום לגניקומסטיה
"עשוי" לגרום לאיבוד שיער מואץ ואקנה
"עשוי" לגרום לנזק וקרעים בגידים וכו' וכו'
כי לא כל מי שלוקח סטרואידים למשל מסיים עם ציצי אבל עובדה שיש...וגם אלה שכן אגב, לא תמיד מאותה סיבה..אחד יכול מפרולקין גבוה..שני מאסטרוגן וכו' וכו'
אותי מסקרנת מאוד ההחלטיות שלו בהמרה של lgd ל dht... כי לא ברור לי למה ואיך בכלל.. והוא גם לא הסביר איך.

נערך לאחרונה:
אין שום המרה לDHT בשום מקרה .
וזה מראה על ההגזמה באזהרות שלו .
הוא עשה סלט מכל מיני חומרים וSarms והפיל על כולם בעיה של חומר 1 .
נכון YK11 הוא DHT לגמריי , והוא כמו בבתי ספר שמעבירים העשרה נגד סמים - "עישון סמים גורם להזיות ולראות צבעים"
מערבבים את כל התופעות של הסמים עם כל הסמים גורמים להכל מהכל .

• פותח/ת השרשור
נכון YK11 הוא DHT לגמריי , והוא כמו בבתי ספר שמעבירים העשרה נגד סמים - "עישון סמים גורם להזיות ולראות צבעים"
אם אתה אומר אתה בטח יודע.
אתה מדבר על אדם שעברו לו בידיים בילדרים שהתחילו חומרים לפני שנולדת..מעוות את מה שאמר וקובע בהחלטיות שהכל חרטה..

שלא תבין אותי לא נכון..
לא יהיה מאושר ממני אם יסתבר שאתה זה שצודק..
רק שעדיין לא שכנעת אותי

גם ביבי ראש ממשלה וכדי להשיג קולות לפני בחירות אז במקום להגיד המצב הביטחוני טוב הוא אומר שהאיראנים רוצים להרוג אותנו ומפחיד ומפחיד והוא הפתרון

הרעיון הוא כזה - שיטת השיווק, יש סכנות יש סכנות, לכו איתי יד ביד ונוכל למזער תופעות לוואי עם הניסיון שלי

מסכים עם שים במקרה הזה פה.

ומה אם הוא רוצה לעבוד עם אנשים עם חומרים הארדקור במקום שיקחו סארמס ויסתדרו לבד... אני גם מריח פה קטע שיווקי..
איפה הגעת למסקנה שyk11 dht לגמרי
יש לו מבנה שבחציו עונה להגדרה סטרואיד אבל ממה שקראתי הוא דומה לdht אבל עדיין סארמס, לא בדיוק dht

• פותח/ת השרשור
גם ביבי ראש ממשלה וכדי להשיג קולות לפני בחירות אז במקום להגיד המצב הביטחוני טוב הוא אומר שהאיראנים רוצים להרוג אותנו ומפחיד ומפחיד והוא הפתרון

הרעיון הוא כזה - שיטת השיווק, יש סכנות יש סכנות, לכו איתי יד ביד ונוכל למזער תופעות לוואי עם הניסיון שלי

מסכים עם שים במקרה הזה פה.

ומה אם הוא רוצה לעבוד עם אנשים עם חומרים הארדקור במקום שיקחו סארמס ויסתדרו לבד... אני גם מריח פה קטע שיווקי..
לא העליתי את הנושא כדי לשכנע אותך או מישהו אחר שאתם טועים..
אני את הסרטונים של הרופא הזה ראיתי מזמן..לא על sarms.. על חומרים אחרים שלקחתי וחייב להגיד שגם אם לא גרם לי לוותר על הרעיון..התרשמתי שמאוד יודע על מה הוא מדבר!! לכן אני לוקח אותו קצת יותר ברצינות ממך

לאחר חודש lgd עם מינון 5 מג ליום ועוד שבועיים עם 10 מג ליום ללא טסט בסיס הרגשתי נפילונת של 5-7 ימים (לא מושבת לגמרי אבל לא כמו תמיד) ואחר כך עליה גדולה יותר של החשק המיני ממה שהיה לפני ואז שוב חזר לנורמה. בזמן העלייה חזרה יצאו גם חצ'קונים (לא הרבה כי אני לא סובל כל כך מזה).
רכשתי מראש טמוקסיפין למקרה הצורך אבל באמת שלא הרגשתי צורך להשתמש ואשמור אותו כבר לסייקל אמיתי

• פותח/ת השרשור
לאחר חודש lgd עם מינון 5 מג ליום ועוד שבועיים עם 10 מג ליום ללא טסט בסיס הרגשתי נפילונת של 5-7 ימים (לא מושבת לגמרי אבל לא כמו תמיד) ואחר כך עליה גדולה יותר של החשק המיני ממה שהיה לפני ואז שוב חזר לנורמה. בזמן העלייה חזרה יצאו גם חצ'קונים (לא הרבה כי אני לא סובל כל כך מזה).
רכשתי מראש טמוקסיפין למקרה הצורך אבל באמת שלא הרגשתי צורך להשתמש ואשמור אותו כבר לסייקל אמיתי
לוקח סולו?
מה לגבי פאמפ באימונים? כוח? מסה?

לוקח סולו?
מה לגבי פאמפ באימונים? כוח? מסה?
אני לקחתי לפני מעל חצי שנה. הפאמפ היה שונה אין ספק יותר דם זרם לשרירים התחושה הייתה שונה. הכוח עלה משמעותית ובזמן מאוד קצר, תוך שבוע של שימוש כבר עליתי בכל התרגילים המורכבים. למיטב זכרוני תוך שבוע מ7 חזרות של 80 ל6 של 90. בסוף החודש וחצי הייתי על חמישייה נקייה של 100.
לפני הlgd הייתי בחיטוב ירדתי מ76 ל70 מ18 אחוז שומן ל13-14 בערך, לכן היה ריבאונד במשקלי עבודה בהתחלה ובמשקל גוף, לאחר חודש וחצי סיימתי עם 76 קילו משקל גוף עם 14-15 אחוז לדעתי. אחרי שבועיים ירדו הנוזלים שצברתי מהlgd וירדתי ל74. לאחר 4-5 חודשים מנוחה התחלתי עכשיו ראד על 11-13 אחוז שומן להערכתי כרגע עליתי אחרי שבוע וחצי קילו ומבחינת נראות נראה יותר חטוב למרות שלדעתי זה נטו השפעה ויזואלית של הראד. מבחינת חשק מיני גם בlgd וגם בראד הייתי חרמן ברמות קשות שגרמו לביצים כחולות בתדירות די גבוהה. ההבדל העיקרי בין שניהם שlgd גרם לי לצבירת נוזלים ועצבים. ראד גרם לשרירים להיות "חשופים" יותר והפך אותי לבן אדם מאוד מאוד מאוד רגוע ברמה שאי אפשר לעצבן אותי ושיפר לי את הכושר הגופני ברמה שלא ציפיתי גם באנארובי אבל בעיקר באירובי ובעיקר בהתאוששות בספרינטים. שניהם העלו לי את הכוח בצורה די זהה אם כי לדעתי lgd טיפה יותר. מבחינת תופעות לוואי לא הרגשתי וכרגע גם לא מרגיש כלום מהראד אם כי אני מאמין שהן קיימות אך מזעריות לכן לא מרגיש אותם.
***חשוב לציין שאני משתמש במינונים מאוד נמוכים כדי שהפגיעה בציר תהיה מינימלית, כשהעלתי שבועיים ל10 מג כבר התחלתי להרגיש את הפגיעה לכן עצרתי לאחר שבועיים. לדעתי תקופה קבועה על 5 אומנם תניב תוצאות פחות טובות אך הפגיעה בציר פחות מורגשת
** השתמשתי בראד נטו כי כבר קניתי, לדעתי עדיף מבחינת תופעות לוואי ידועות, מחיר ותועלת טסט, אם כי כתוספת זה אחלה דבר וזה כן עושה עבודה- הכל עניין יחסי.

• פותח/ת השרשור
אני לקחתי לפני מעל חצי שנה. הפאמפ היה שונה אין ספק יותר דם זרם לשרירים התחושה הייתה שונה. הכוח עלה משמעותית ובזמן מאוד קצר, תוך שבוע של שימוש כבר עליתי בכל התרגילים המורכבים. למיטב זכרוני תוך שבוע מ7 חזרות של 80 ל6 של 90. בסוף החודש וחצי הייתי על חמישייה נקייה של 100.
לפני הlgd הייתי בחיטוב ירדתי מ76 ל70 מ18 אחוז שומן ל13-14 בערך, לכן היה ריבאונד במשקלי עבודה בהתחלה ובמשקל גוף, לאחר חודש וחצי סיימתי עם 76 קילו משקל גוף עם 14-15 אחוז לדעתי. אחרי שבועיים ירדו הנוזלים שצברתי מהlgd וירדתי ל74. לאחר 4-5 חודשים מנוחה התחלתי עכשיו ראד על 11-13 אחוז שומן להערכתי כרגע עליתי אחרי שבוע וחצי קילו ומבחינת נראות נראה יותר חטוב למרות שלדעתי זה נטו השפעה ויזואלית של הראד. מבחינת חשק מיני גם בlgd וגם בראד הייתי חרמן ברמות קשות שגרמו לביצים כחולות בתדירות די גבוהה. ההבדל העיקרי בין שניהם שlgd גרם לי לצבירת נוזלים ועצבים. ראד גרם לשרירים להיות "חשופים" יותר והפך אותי לבן אדם מאוד מאוד מאוד רגוע ברמה שאי אפשר לעצבן אותי ושיפר לי את הכושר הגופני ברמה שלא ציפיתי גם באנארובי אבל בעיקר באירובי ובעיקר בהתאוששות בספרינטים. שניהם העלו לי את הכוח בצורה די זהה אם כי לדעתי lgd טיפה יותר. מבחינת תופעות לוואי לא הרגשתי וכרגע גם לא מרגיש כלום מהראד אם כי אני מאמין שהן קיימות אך מזעריות לכן לא מרגיש אותם.
***חשוב לציין שאני משתמש במינונים מאוד נמוכים כדי שהפגיעה בציר תהיה מינימלית, כשהעלתי שבועיים ל10 מג כבר התחלתי להרגיש את הפגיעה לכן עצרתי לאחר שבועיים. לדעתי תקופה קבועה על 5 אומנם תניב תוצאות פחות טובות אך הפגיעה בציר פחות מורגשת
** השתמשתי בראד נטו כי כבר קניתי, לדעתי עדיף מבחינת תופעות לוואי ידועות, מחיר ותועלת טסט, אם כי כתוספת זה אחלה דבר וזה כן עושה עבודה- הכל עניין יחסי.
אז אני מבין ש...
  1. לא ערבבת עם טסט
  2. לא עשית אנבולים לפני
  3. לא עשית בדיקות דם
5 חודשים אחרי הlgd מה נשאר לך מהמסה והשייפ שצברת במהלך השימוש?
הפעילות המינית..העירנות והחשק לא נפגעו?

אז אני מבין ש...
  1. לא ערבבת עם טסט
  2. לא עשית אנבולים לפני
  3. לא עשית בדיקות דם
5 חודשים אחרי הlgd מה נשאר לך מהמסה והשייפ שצברת במהלך השימוש?
הפעילות המינית..העירנות והחשק לא נפגעו?
לא נפגע כלום, עשיתי בדיקות דם לצערי בלי הורמונים רק הכולסטרול נפגע. הכל נשמר והמשכתי להתקדם מאז מבחינת מסה ושייפ . מבחינת כוח נעצרתי במקום ולצערי בתקופת הקורונה הלכתי טיפה אחורה בגלל אופי אימונים שהשתנה. סהכ מרוצה מהשימוש כי קיבלתי תוצאות מעולות בזמן מאוד קצר בלי תופעות לוואי זה ספיציפית אני יכול להיות שבן אדם אחר היה נפגע.
במידה ותחליט לקחת סארמס ובפרט lgd/rad תצפה לעליה בכוח תוך פחות משבוע ואם לא אז החומר מדולל/לא אמיתי

• פותח/ת השרשור
לא נפגע כלום, עשיתי בדיקות דם לצערי בלי הורמונים רק הכולסטרול נפגע. הכל נשמר והמשכתי להתקדם מאז מבחינת מסה ושייפ . מבחינת כוח נעצרתי במקום ולצערי בתקופת הקורונה הלכתי טיפה אחורה בגלל אופי אימונים שהשתנה. סהכ מרוצה מהשימוש כי קיבלתי תוצאות מעולות בזמן מאוד קצר בלי תופעות לוואי זה ספיציפית אני יכול להיות שבן אדם אחר היה נפגע.
בדיקות דם רגילות לא אומרות כלום לגבי מצב הציר שלך..רק שתדע
אז לא בטוח שנכון לקבוע בהחלטיות ש"רק הכולסטרול נפגע"

בדיקות דם רגילות לא אומרות כלום לגבי מצב הציר שלך..רק שתדע
אני יודע. עשיתי בדיקות דם אחרי כמה ימים של שימוש ויצא לי טסט הרבה יותר גבוה מהממוצע אז הרופא לא הסכים לבדיקות חוזרות
מבחינת תחושה אישית כלום לא נפגע (עייפות, ליבידו וכו') אבל כל עוד אין בדיקות דם אני לא יכול להתחייב על כך

קצת מניסיון של שפן הניסיונות שלי:

S23 - סגירה מוחלטת של הציר. טסט בבדיקה - סביב 0.85 (!!!). צפה הפניה ל MRI מח וכיו"ב. LH - גם כן ברמות של עשירית מהטווח הנמוך של הנורמה.
LGD4033 - יכול להרים לשמים כולסטרול וקצת לשחק בתפקודי כבד.

זה בחלק הפחות טוב. בחלק היותר טוב, LGD - עוזר מאוד לכח ומאסה. לגבי הראד - נראה שעוזר בעיקר לכח. ממש כמו המחקרים...
S23 - הכי "סטרואידי" - אבל כמו שאומרים - לא לקחת בלי טסט בייס. השפן שלי התחיל TRT רק תוך כדי - אחרי שבבדיקה יצא סגירה מוחלטת - ואחרי כמה ימים של הרגשה כל כך רעה שקשה לתאר... בגדול, לגבי S23, אולי הכי טוב לא לקחת בכלל... בטח לא למתחילים...

מכיוון שהשפן מסיים בקרוב 3 חודשים רצוף (כמעט, עם קצת משחק בין החומרים תוך כדי) - בערך שבועיים אחרי זה יהיו בדיקות חדשות - ואעדכן.

עכשיו שתי שאלות למי שיודע:

1. יש טעם ל - PCT, אחרי סייקל של בעיקר LGD, למי שעל TRT? אם כן, מה מומלץ.
2. כמה זמן הפסקה עד הסייקל הבא? והאם בינתיים (ב - 4 עד 6 שבועות בין הסייקלים) יש בעיה עם 501516 ואפילו עם אוסטרין? או במילים אחרות, איזה SARMS (במובן הרחב של המילה, כן ידוע ש 501516, או MK677 זה לא סארמס אבל נכלול אותם לצורך השאלה) - אפשר לקחת בזמן ההפסקה בין סייקלים של SARMS (מבין שהשאלה נשמעת מפגרת, אבל מי שמתמצא מבין למה הכוונה).

החשיבה היא כזאת - ה - 501516, עובד בכלל על רצפטורים אחרים לגמרי - ודווקא מוריד כולסטרול וכנראה עוזר לכבד. MK677 - אמור להיות בכלל לא קשור לצירים שאמורים להתאושש ולכאורה אומרים שאפשרי שימוש ארוך ללא הפסקות... לגבי אוסטרין - על פניו נראה שלא הגיוני לקחת בזמן הפסקה מסייקל של 4033, אבל אולי אני טועה?

שאלה אחרונה - לגבי PCT - האם יש תועלת בכלל במוצרי PCT "חוקיים"? אם כן, על מה מומלץ? (אם הבנתי את חוקי הפורום, אין בעיה להמליץ על מוצרים וחברות "חוקיות").

אשמח לשמוע ממי שיודע/ניסה.

S23 - סגירה מוחלטת של הציר. טסט בבדיקה - סביב 0.85 (!!!). צפה הפניה ל MRI מח וכיו"ב. LH - גם כן ברמות של עשירית מהטווח הנמוך של הנורמה.

זה בחלק הפחות טוב. בחלק היותר טוב, LGD - עוזר מאוד לכח ומאסה. לגבי הראד - נראה שעוזר בעיקר לכח. ממש כמו המחקרים...
S23 - הכי "סטרואידי" - אבל כמו שאומרים - לא לקחת בלי טסט בייס. השפן שלי התחיל TRT רק תוך כדי - אחרי שבבדיקה יצא סגירה מוחלטת - ואחרי כמה ימים של הרגשה כל כך רעה שקשה לתאר... בגדול, לגבי S23, אולי הכי טוב לא לקחת בכלל... בטח לא למתחילים...

מכיוון שהשפן מסיים בקרוב 3 חודשים רצוף (כמעט, עם קצת משחק בין החומרים תוך כדי) - בערך שבועיים אחרי זה יהיו בדיקות חדשות - ואעדכן.

2. כמה זמן הפסקה עד הסייקל הבא? והאם בינתיים (ב - 4 עד 6 שבועות בין הסייקלים) יש בעיה עם 501516 ואפילו עם אוסטרין? או במילים אחרות, איזה SARMS (במובן הרחב של המילה, כן ידוע ש 501516, או MK677 זה לא סארמס אבל נכלול אותם לצורך השאלה) - אפשר לקחת בזמן ההפסקה בין סייקלים של SARMS (מבין שהשאלה נשמעת מפגרת, אבל מי שמתמצא מבין למה הכוונה).

החשיבה היא כזאת - ה - 501516, עובד בכלל על רצפטורים אחרים לגמרי - ודווקא מוריד כולסטרול וכנראה עוזר לכבד. MK677 - אמור להיות בכלל לא קשור לצירים שאמורים להתאושש ולכאורה אומרים שאפשרי שימוש ארוך ללא הפסקות... לגבי אוסטרין - על פניו נראה שלא הגיוני לקחת בזמן הפסקה מסייקל של 4033, אבל אולי אני טועה?

שאלה אחרונה - לגבי PCT - האם יש תועלת בכלל במוצרי PCT "חוקיים"? אם כן, על מה מומלץ? (אם הבנתי את חוקי הפורום, אין בעיה להמליץ על מוצרים וחברות "חוקיות").

אין דבר כזה pct "חוקי", רוב התרופות נועדו בכלל לנשים. אוסטרין כן פוגע בציר לכן יפגע בpct.
Mk677 לא פוגע בציר לכן אפשרי למרות שלא הייתי לוקח. תרכוש עבור השפן שלך טמוקסיפין בהקדם. (למה בכלל אתה עושה ניסויים כאלה על בן אדם אחר)
וכן גם אחרי trt נדרש pct. בטח שהסיבה לtrt הייתה חוסר טסט מוחלט בגוף. (או שאתה מתכוון שהוא על trt קבוע?)

אין דבר כזה pct "חוקי", רוב התרופות נועדו בכלל לנשים. אוסטרין כן פוגע בציר לכן יפגע בpct.
Mk677 לא פוגע בציר לכן אפשרי למרות שלא הייתי לוקח. תרכוש עבור השפן שלך טמוקסיפין בהקדם. (למה בכלל אתה עושה ניסויים כאלה על בן אדם אחר)
וכן גם אחרי trt נדרש pct. בטח שהסיבה לtrt הייתה חוסר טסט מוחלט בגוף. (או שאתה מתכוון שהוא על trt קבוע?)

תודה על התשובה.

לגבי השפן - אולי הוא כן מישהו אחר, אבל אולי הוא לא מישהו אחר. מניח שאתה מבין. בלעז נקרא לו SWIM (ר"ת). בעברית - שואל בשביל חבר 😁

לגבי השאלה - הכוונה כשמדובר בטיפול TRT קבוע. בזמן ה"ניסוי" לא היה שינוי במינון TRT, ככה גם אחריו. האם במקרה שיש TRT קבוע וסייקל ללא טסט חיצוני למעט המינון TRT - עדיין צריך PCT ?

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה.

לגבי השפן - אולי הוא כן מישהו אחר, אבל אולי הוא לא מישהו אחר. מניח שאתה מבין. בלעז נקרא לו SWIM (ר"ת). בעברית - שואל בשביל חבר 😁

לגבי השאלה - הכוונה כשמדובר בטיפול TRT קבוע. בזמן ה"ניסוי" לא היה שינוי במינון TRT, ככה גם אחריו. האם במקרה שיש TRT קבוע וסייקל ללא טסט חיצוני למעט המינון TRT - עדיין צריך PCT ?
נזרום איתך באנגלית
just wondering
האם כשהשואל לא מבין מה ההבדל בין trt למה שהוא מכנה trt..האם יש טעם להשיב?
האם כשהשואל מדבר על trt וsarms שנלקח בין לבין כאילו שמדובר בדקסמול או אבקת חלבון..האם יש טעם להשיב?
האם יש טעם להשיב למי שעושה סלט בין pct..trt ו lgd ?

קח עצה חבר..נסה להבין קודם כל מה זה trt (בעולם הרפואה..לא בlbs) מי רושם trt ובאיזה נסיבות..
מה זה sarms והאם שימוש בו כן משחק בציר ההורמונלי או לא
זה קודם כל יעשה לך קצת סדר בדברים
ואז גם לא תשאל שאלות מטבוחה כאלה

שאלה כללית, מי שעל trt לא מדי פעם עושה הפסקה או pct גם אם הpct לא עובד, הפסקה כדי לתת לרצפטורים לנשום כדי שמתי שהוא יחזור לtrt יהיה אפקט שוב..

למה אתה נותן לשפן שלך סטרואידים אנאבוליים וSARMS?

עכשיו ברצינות, LGD 4330 זה תלוי מינון, גיל וגנטיקה אם תצטרך PCT או לא. אני לא הייתי צריך אחרי שימוש של 8 שבועות במינון של 5 מג (שבוע אחרון 10 מג). אם אתה על TRT, אז אין צורך בPCT או שאתה מתכוון שאתה על TRT במהלך הסייקל ואחרי זה יורד מהTRT?

אוסטרין עובד על הרצפטורים האנדרוגנים אז איזה היגיון יש לקחת אותו מיד אחרי סייקל? ו-mk667 וקארדרין לא עובדים על הרצפטורים הנ"ל אז למה שתהיי בעיה לקחת אותם אחרי?

מזו השאלה הזו אם יש תועלת במוצרי PCT? שוב, זה תלוי. אם תעלה על טסט' ותגיע למצב שיש השבתה אז ברור שתצטרך PCT אלא אם כן בא לך להמתין חצי שני או אולי יותר עד שהציר שלך יחזור לתפקד ועל הדרך שהזין שלך לא יעמוד.

לגבי פרוטוקולים יש לך בנאוצים כאן בפורום. שווה קריאה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית