הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

sarms האלטרנטיבה הבטוחה...או שאולי לא..

Mr. Gent

משתמש קבוע
1,931
890
נק' מוניטין:
1,438
1,931
890

נברתי קצת ביוטיוב בחיפוש אחרי בילדרים שמספרים על חוויות השימוש בסראמס..וראיתי כמה
האמת..לא שמעתי מהם מילה רעה אבל אז נפל עלי הסרטון של הרופא הזה שהוא רופא שמטפל ומייעץ לספורטאים בעיקר אחרי abuse של אנבולים וכבר ראיתי סרטונים שלו על כמה סוגי סטרואידים בעבר הרחוק..
בסרטון הוא מסביר על הרעיון שעומד מאחורי פיתוח התרופה..האיכויות וקהל היעד שלה וכו'..מסתמך בין היתר על מחקרים ביולגיים ורפואים וגם מציג את נקודת המבט שלו על סמך המטופלים הרבים שלו
ממליץ לראות הכל..אבל ניתן להתמקד החל מהדקה 10:21 בה הוא מתחיל לספר על תופעות הלוואי של החומר וסותר 90% ממה ששמעתי עד עכשיו..אם לשפוט לפי הדוקטור הזה..אז החומר מומר ועוד איך לdht..וכתוצאה מכך לכל תופעות הלוואי שבאות עם זה, בהחלט גורם לנשירה אצל מי שיש נטיה לכך, מוריד את הכולסטרול הטוב כמו כל סטרואיד..עשוי לפוגע בכלי דם ובשריר הלב..בציר ההורמונלי..מדכא ליבידו ומשבית ציר לתקופות ארוכות ממה שסיפרנו לעצמנו לעיתים עד השבתה שמצריכה trt לנצח..אקנה..חולשה וקרעים בגידים.. ויש עוד!!
מקווה שלא תתבאסו עלי..מבין אתכם אם כן 🫤
אבל מצרף כי עדיין חושב שנכון וחשוב לשתף
הסקרנות והרצון להתנסות עדיין בועטים אבל הסרטון בהחלט נותן חומר למחשבה ותהייה לא לגבי האפקטיביות של החומר אלא לגבי השאלה האם באמת אנחנו מדברים פה על הsafe alternative לשימוש באנבולים..או שאולי אנחנו קצת פנטזיונרים

נערך לאחרונה:
זו תרופה שלא יכולה לשרוד בטמפרטורת חדר גם לפני הערבוב של האבקה עם התמיסה
מה זה לא יכולה לשרוד?
בגג במקרה ככי גרוע יש לך 40 אחוז חומר פעיל במקום 100 שאמור להיול
חוק שימור החומר, אחרת לא נשמע הגיוני, מה גם שזה מגיע אטום בתוך הויאלה בתוך קרטון, לא יודע אחי

• פותח/ת השרשור
מה זה לא יכולה לשרוד?
בגג במקרה ככי גרוע יש לך 40 אחוז חומר פעיל במקום 100 שאמור להיול
חוק שימור החומר, אחרת לא נשמע הגיוני, מה גם שזה מגיע אטום בתוך הויאלה בתוך קרטון, לא יודע אחי
דווקא אתה מדבר בביטחון כאילו אתה כן יודע

• פותח/ת השרשור
תשאל מי שקנה פעם בבית מרקחת ..חפש בגוגל pdf של העלון לצרכן של התרופה..תקרא..זה יעשיר אותך מאוד

• פותח/ת השרשור
שמע הבאתי מחו"ל hcg יותר מפעם אחת וכל פעם עשה את העבודה, מדבר איתך במבחן התוצאה
על זה אני לא מתוכח..אם אתה מרוצה זה מצוין
רק שהניסיון שלי לא דומה לשלך
ובוא לא ניכנס לזה כי אפשר להתפלסף על זה שעות

על זה אני לא מתוכח..אם אתה מרוצה זה מצוין
רק שהניסיון שלי לא דומה לשלך
ובוא לא ניכנס לזה כי אפשר להתפלסף על זה שעות
Screenshot_20200611-133056007.jpg

• פותח/ת השרשור
תקרא בעלון לצרכן של התרופה..(לא זו שמיוצרת ע"י חברת ug)
זה ויכוח מיותר כי ברור שהיא כן יכולה לשרוד בטמפרטורת חדר ממוזג לזמן סביר ..רק שאת האבקה הזו שאתה מקבל לא מביאים לארץ במחלקת נוסעים עם מזגן וקירור..וזה במקרה הטוב שזה לא על אוניה...מה קורה פה בדואר ישראל עד שזה מגיע לנמען..את זה אתה יכול רק לנחש
התרופה הזו לא נמכרת באף בית מרקחת שאין בו מקרר יעודי..
במקרה שנכחתי בו גם ניתנה לפציינט עם קרח בשקית
אם זה סתם בלי סיבה..אולי אתה יודע.

אנשים משלמים הרבה כסף על טיפולי פוריות אז כל התרופות שקשורות לנושא מתומחרות ונמסרות בצורה מוגזמת, לעניות דעתי.

והזמנתי בחורף אז לא דואג ממה שאתה אומר אח

אני רוכש בבית המרקחת
זה מגיע פעם אחת עם קרחון כחול מרובע קטן,ופעמיים עם קרחון שטיח עיגולים כזה.
בפנים זה מגיע אמפולה עם תמיסה ואמפולה עם כדור אבקה בפנים.
האחות מערבבת מושכת וצובטת לי תבטן
ואודרוב.

• פותח/ת השרשור
אני רוכש בבית המרקחת
זה מגיע פעם אחת עם קרחון כחול מרובע קטן,ופעמיים עם קרחון שטיח עיגולים כזה.
בפנים זה מגיע אמפולה עם תמיסה ואמפולה עם כדור אבקה בפנים.
האחות מערבבת מושכת וצובטת לי תבטן
ואודרוב.
ככה זה עובד מהרוקחת תקבל את זה עם קרח ויסבירו לך שעדיף שתיגש עם זה מייד הביתה ותשים במקרר
אולי לך, יאמינו פה יותר...חח

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תקרא למעלה את השרשור...היה פה ויכוח על אם זה אמור להיות בקירור גם לפני הערבוב או לא

הייתי בהלם שהרוקחת נתנה לו את זה עם קרח והסבירה לו שעדיף שיגש עם זה מייד הביתה וישים במקרר
אולי לך יהיה לחברה פה יותר קל להאמין...חח
הרוקחת גם מזריקה לך לsubq, בואנה איזה מפונק אתה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית