שאלה/מה עושים עם העיגולים האדומים

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
מנסה את מזלי כאן

הייתי מנסה בפורום פציעות, סביר להניח ששם תמצא תשובה.

הבאתי מהסינים מכשיר שעושה עיגולים אדומים עם שאיבה ויש אופציה לחום אמרו לי שזה כוסות רוח

מה זה עושה, למה זה יעיל, מתי משתמשים בזה, איך משתמשים בזה, איפה שמים עיגולים ולמה?

זה יכול לעזור למחוק חצ'קונים? מה תכלס עושים עם זה? צפה בקובץ המצורף 55821 צפה בקובץ המצורף 55822

זה יכול לעזור להתאושש מאימונים?
מצרף תמונה:

• פותח/ת השרשור
למה לדקור את עצמך שיש את הפלא הזה
15924753505223467349945224926701.jpg

אענה בשאלה, למה לבזבז משאבים (זמן וכסף) על טיפולים אלטרנטיבים אם הם לא הוכחו מלבד זה שהם מרוקנים את הארנק?

• פותח/ת השרשור
אענה בשאלה, למה לבזבז משאבים (זמן וכסף) על טיפולים אלטרנטיבים אם הם לא הוכחו מלבד זה שהם מרוקנים את הארנק?
הוכחו, לא הוכחו, אם אתה כמשתמש משתמש בזה ומפיק מזה תועלת למרות שכולם אומרים שז פלצבו, אבל בשבילך זה עובד אז בשבילך זה עובד ושימותו הקנאים, כמובן אני מדבר על הדבר הירוק שצילמתי, ולא, לא קניתי מאיזה משהו פאנסי במיליון דולר אלא כמה שקלים כמו קמצן מהסינים

אולי גם מישהו יקנה לעצמו מחטים וידקור את עצמו? למה להסתפק בכוסות רוח?
יש אנשים שדוקרים את עצמם למען הפגת סבל נפשי והסחת הדעת ממשברים הרסניים שעברו. ואם נעזוב את בעלי ההפרעות הפסיכיאטריות בצד, גם בני אדם בריאים לעיתים ימצאו נחמה בהרגלים מעט מזיקים כמו כסיסת ציפורניים ואף פעילות גופנית (בכל זאת מדובר בגרימת כאב כלשהו) על מנת להפיג מתח ולחץ. זה מהווה הנאה מסוימת ויש כאן גם אפקט פלצבו מסוים שנותן הרגשה שזה "שווה את זה".

זה עדיין כסף וזמן עבור משהו שבפירוש לא עוזר.
אם אתה רוצה לבזבז משאבים על פלציבו, לך על זה, אף אחד לא עומד בדרכך, אבל אתה זה ששאל שאלה:
למה לדקור את עצמך שיש את הפלא הזה

• פותח/ת השרשור
זה עדיין כסף וזמן עבור משהו שבפירוש לא עוזר.
אם אתה רוצה לבזבז משאבים על פלציבו, לך על זה, אף אחד לא עומד בדרכך, אבל אתה זה ששאל שאלה:
התכוונתי בדבריי, למה לעשות משהו שאתה לא בהכרח מיומן בו ועלול להסב נזק בשימוש לא נכון כמו דיקור סיני שאפשר לקבל חצי אפקט או אפקט דומה ממוצר סיני שמחקה את..

פלצבו זה גם טוב.
כשקשה לי באימון, אני אומר למי שאיתי שאני הולך לקחת את כדורי הפלצבו שלי, שזה BCAA וספירולינה. ואני יודע שיש להם אפקט ממריץ אולי ממש קטן, אבל מה שאני מרגיש ברור לי שאין בכדור, זה פשוט המחשבה שאני עושה פעולה שקישרתי במוח שלי למרץ.

פלצבו זה טוב, גם לפעמים כשאתה יודע שזה רק פלצבו.

אז בהחלט כדאי לקרוא על אופן השימוש לפני.

אם אקח כדור קפאין עכשיו ארגיש בטח כאילו אני יכול לשבור שיא עולם.(כמובן שאפצע אם אנסה אפילו עשירית מכך)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית