הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

שאלה/מה עושים עם העיגולים האדומים

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
מנסה את מזלי כאן

הייתי מנסה בפורום פציעות, סביר להניח ששם תמצא תשובה.

הבאתי מהסינים מכשיר שעושה עיגולים אדומים עם שאיבה ויש אופציה לחום אמרו לי שזה כוסות רוח

מה זה עושה, למה זה יעיל, מתי משתמשים בזה, איך משתמשים בזה, איפה שמים עיגולים ולמה?

זה יכול לעזור למחוק חצ'קונים? מה תכלס עושים עם זה? צפה בקובץ המצורף 55821 צפה בקובץ המצורף 55822

זה יכול לעזור להתאושש מאימונים?
מצרף תמונה:

מנסה את מזלי כאן

הבאתי מהסינים מכשיר שעושה עיגולים אדומים עם שאיבה ויש אופציה לחום אמרו לי שזה כוסות רוח

מה זה עושה, למה זה יעיל, מתי משתמשים בזה, איך משתמשים בזה, איפה שמים עיגולים ולמה?

זה יכול לעזור למחוק חצ'קונים? מה תכלס עושים עם זה? צפה בקובץ המצורף 55821 צפה בקובץ המצורף 55822

זה יכול לעזור להתאושש מאימונים?
מצרף תמונה:

התמונה לא עברה

עברתי המון טיפולי כוסות. זה לא נראה טוב בכלל בקיץ אתה מסתובב ובכל מקום עיגולים סגולים שאצלי עברו חודש ויותר.
בכללי זה גורם להזרמת דם מוגברת לאיזורים בגלל הלחץ ועוזר לסלק חומצות חלב ושיט מכאן התאוששות מהירה יותר.
אישית אחרי כמה נסיונות הפסקתי לא הרגשתי הבדל בכלום. אין תחליף לעיסויי רקמות עמוק וכואב 130 שקל פעם ב3 שבועות ואתה מרגיש כמו רכב ישן אחרי יישור קו ובאמת מגיע למכון משופר ומחוזק

שמעתי שזה עוזר להתאוששות ולדלקות.
עשיתי את זה פעם, הסימנים אצלי נשארו רק כמה ימים.

לא הרגשתי שום שיפור מזה, אבל רק עשיתי פעם אחת כי מישהו המליץ, אז אני לא יודע.

אם היה לי את זה בלי ספק הייתי משתמש, מה יש להפסיד.
הייתי כנראה מחפש באינטרנט כיצד להשתמש בזה קודם, וקורא מעט על מה לצפות מזה, אולי זה מאוד יעזור לך.

אם אתה מחפש שפן ניסויים, אני מוכן לקחת את זה ממך ולדווח לך אחרי חודש מה היו התוצאות.

מעולם לא טענתי שכן, אבל מה שלא הוכח מדעית לא בהכרח גם הופרך, לכן אם הוא כבר קנה אז אפשר לשאול אותו אם זה עזר לו
אבל כן בדקו את העניין וכן ראו שזה פלצבו.
גם אם זה היה רק עושה נעים הייתי אומר שלא נורא, שיעשה מה שבא לו, אבל בשימוש לא נכון אפשר לעשות נזק, אז לא חבל?

גם אם זה היה רק עושה נעים הייתי אומר שלא נורא, שיעשה מה שבא לו, אבל בשימוש לא נכון אפשר לעשות נזק, אז לא חבל?
איך תעשה נזק?

פלצבו זה גם טוב.
כשקשה לי באימון, אני אומר למי שאיתי שאני הולך לקחת את כדורי הפלצבו שלי, שזה BCAA וספירולינה. ואני יודע שיש להם אפקט ממריץ אולי ממש קטן, אבל מה שאני מרגיש ברור לי שאין בכדור, זה פשוט המחשבה שאני עושה פעולה שקישרתי במוח שלי למרץ.

פלצבו זה טוב, גם לפעמים כשאתה יודע שזה רק פלצבו.
אפשר ליצור כווית ונזק בלתי הפיך לעור בשימוש לא נכון
אז בהחלט כדאי לקרוא על אופן השימוש לפני.

פלצבו זה גם טוב.
כשקשה לי באימון, אני אומר למי שאיתי שאני הולך לקחת את כדורי הפלצבו שלי, שזה BCAA וספירולינה. ואני יודע שיש להם אפקט ממריץ אולי ממש קטן, אבל מה שאני מרגיש ברור לי שאין בכדור, זה פשוט המחשבה שאני עושה פעולה שקישרתי במוח שלי למרץ.

פלצבו זה טוב, גם לפעמים כשאתה יודע שזה רק פלצבו.
פלצבו זה אחלה, השאלה האם פלצבו מגיע ללא סיכון, וזה לא המקרה

אז בהחלט כדאי לקרוא על אופן השימוש לפני.
זה דורש לא רק ידע, אלא גם ניסיון, ואין שום הבטחה שלא תטעה בצורה רצינית עד שתצבור מספיק ניסיון

טיפול עצמי בכוסות רוח זה רעיון שטרם נתקלתי בו, אני בטוח שיש לזה סיבה. אין שום טעם ליצור את הקרעים בנימי הדם הקטנים כדי להתאושש (מה שגורם לעיגולים הכהים של שטף דם). ובטח שלא יעיל ברמה של הקלה על כאב כשלחלק גדול מהגוף אין לך גישה בכלל.
רוצה להקל על כאבים ולהוריד תחושת נוקשות?
תשיג כדור או גליל קשיח ותבצע עיסוי עצמי.
מוזמן לעבור על כמה סרטוני הדרכה לעיסוי עצמי שעשיתי.
YouTube

טיפול עצמי בכוסות רוח זה רעיון שטרם נתקלתי בו, אני בטוח שיש לזה סיבה. אין שום טעם ליצור את הקרעים בנימי הדם הקטנים כדי להתאושש (מה שגורם לעיגולים הכהים של שטף דם). ובטח שלא יעיל ברמה של הקלה על כאב כשלחלק גדול מהגוף אין לך גישה בכלל.
רוצה להקל על כאבים ולהוריד תחושת נוקשות?
תשיג כדור או גליל קשיח ותבצע עיסוי עצמי.
מוזמן לעבור על כמה סרטוני הדרכה לעיסוי עצמי שעשיתי.
YouTube
אז למה משתמשים בכוסות האלו?

משתמשים בכוסות על מנת ליצור אפקט ואקום בשל החימום של הכוס וכך יש יניקה של העור אל תוך הכוס וכתוצאה מכך, שטפי דם בשל קרעים קטנים בנימים. הטענה היא שיש ריפוי מהיר יותר של המקום בגלל הזרימה הגבוהה יותר של הדם.
השיטה נחשבת לטיפול אלטרנטיבי עם כל החסרונות הנילווים.

לא סתם יש פתגם "כמו כוסות רוח למת".

אז למה משתמשים בכוסות האלו?
שאלה טובה. אני לא חושב שיש טעם בשימוש בהם, ובטח שלא באופן עצמי.
אולי גם מישהו יקנה לעצמו מחטים וידקור את עצמו? למה להסתפק בכוסות רוח?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית