עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לדעתי זה לא נכון, אולי למתחרים זה נכון, אבל למתאמן מן השורה שלא מתכוון להתחרות בסקוואט לדעתי תמיד כדאי לעבוד בטווח תנועה הכי גדול שהגוף מאפשר (כמובן בטכניקה טובה ובלי כאב)אין סיבה לרדת הרבה אחרי שבירת מקביל.
אתה צודק, אבל בדרך כלל ירידה עמוקה מדי נובעת מאחד משני סיבות.לדעתי זה לא נכון, אולי למתחרים זה נכון, אבל למתאמן מן השורה שלא מתכוון להתחרות בסקוואט לדעתי תמיד כדאי לעבוד בטווח תנועה הכי גדול שהגוף מאפשר (כמובן בטכניקה טובה ובלי כאב)
מחזק את התגובה של אלחנן. שים לב שהירידה העמוקה של הבחור גוררת איתה PPT מסוכןלדעתי זה לא נכון, אולי למתחרים זה נכון, אבל למתאמן מן השורה שלא מתכוון להתחרות בסקוואט לדעתי תמיד כדאי לעבוד בטווח תנועה הכי גדול שהגוף מאפשר (כמובן בטכניקה טובה ובלי כאב)
Ppt?מחזק את התגובה של אלחנן. שים לב שהירידה העמוקה של הבחור גוררת איתה PPT מסוכן
ד"א התחת עובד יותר בחלק התחתון של התנועה? מרגיש אותו כרגע יום אחריאתה צודק, אבל בדרך כלל ירידה עמוקה מדי נובעת מאחד משני סיבות.
1. גב התחתון מתעגל ומאפשר ירידה מעבר לנקודה הנוחה.
2. חוסר כיווץ בטן ושאר השרירים נותנים לך לקרוס למטה.
באמת שאין בעיה לרדת עמוק, במיוחד בHB סקוואט. אבל צריך לשאול מדוע ואיך הגעת עמוק.
Posterior pelvic tilt - סיבוב האגן לאחורPpt?
ד"א התחת עובד יותר בחלק התחתון של התנועה? מרגיש אותו כרגע יום אחרי
אני מבולבל בנוגע לעומק, בסרטון הראשון נאמר לי שקצת חסר עומק ופה שיש יותר מידי עומק למרות שההבדל לא כלכך גדול אלא כמה זוויות בודדות, שם ירדתי טיפטופנת מתחת מקביל לדעתי, אנשים שונים אבל בכל זאת.Posterior pelvic tilt - סיבוב האגן לאחור
ד"א התחת עובד יותר בחלק התחתון של התנועה? מרגיש אותו כרגע יום אחרי
תודה רבה על כל התגובות גיבור, מעריך את זה 😃![]()
המוט צריך לעבור בקו ישר מעל אמצע כף הרגל, אצלך זה עובר רק מעל העקב, ולכן אתה מרגיש יותר את התחת בסקוואט.
וגם קשה לקבל מספיק עומק בלי שהגב ישתבש כשהמוט נמצא רק מעל העקב.
לכן כל מה שעליך לעשות זה לדחוף את הברכיים קדימה מעט, ולגרום למוט להיות באמצע כף הרגל בכל מהלך התנועה.
האמת שבסרטון הראשון העומק שלך היה דיי טוב. היו איזה 2 חזרות גבוליות שהגעת בדיוק למקביל אבל ברוב שברת מקביל כמו שצריךאני מבולבל בנוגע לעומק, בסרטון הראשון נאמר לי שקצת חסר עומק ופה שיש יותר מידי עומק למרות שההבדל לא כלכך גדול אלא כמה זוויות בודדות, שם ירדתי טיפטופנת מתחת מקביל לדעתי, אנשים שונים אבל בכל זאת.