הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש המלצה על אורתופד המתמחה בבעיות אגן באיזור מרכז-אשקלון. תודה רבה

• פותח/ת השרשור boos
  • פורסם בתאריך
נשמע קצת מוזר שלא יודעים, בדרך כלל עושים ביופסיה במקרים בהם אין סיפור של זיהום. הרופא המטפל אמור להפנות אותך לביופסיה, בטח לא לשלוח לאורטופד.

• פותח/ת השרשור
נשמע קצת מוזר שלא יודעים, בדרך כלל עושים ביופסיה במקרים בהם אין סיפור של זיהום. הרופא המטפל אמור להפנות אותך לביופסיה, בטח לא לשלוח לאורטופד.
ת'אמת הוא שלח אותי לרופא עצמות. פשוט התורים הם עוד חצי שנה. אז אני רוצה ללכת לאורתופד אולי אתה יודע תהיה לו איזו הברקה או משהו...
אני סתם סובל בינתיים

משהו לא ברור בסיפור שלך, כי אני לא מבין למה פשוט לא עושים ביופסיה וגומרים סיפור.
בכל מקרה, אתה תמיד יכול להפעיל את הביטוח המושלם שלך ולגשת לאיזה רופא שאתה רוצה עם תשלום נמוך יחסית ועם תורים מוקדמים.

• פותח/ת השרשור
משהו לא ברור בסיפור שלך, כי אני לא מבין למה פשוט לא עושים ביופסיה וגומרים סיפור.
בכל מקרה, אתה תמיד יכול להפעיל את הביטוח המושלם שלך ולגשת לאיזה רופא שאתה רוצה עם תשלום נמוך יחסית ועם תורים מוקדמים.
תודה רבה. אני גם לא יודע למה הוא לא מציע ביופסיה :( אני סובל מזה כבר כשנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית