עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה משנה מאוד איזה אבקת חלבון את קונה.
ישנן חברות שמשתמשות בשיטה שנקראת אמינו ספייקינג כדי להקפיץ את ערכי החלבון של המוצר שלהם באמצעות חלבונים שמקורם בעיקר מהצומח והם לא מכילים את כל חומצות האמינו הדרושות לגוף על מנת לבנות תאי שריר כמו חלבון ממקור איכותי, במקרה של אבקת חלבון מדובר במי גבינה (whey).
תבדקי ברכיבים של אבקת החלבון שלך מה מקורות החלבון שבאבקה, חלבון מי גבינה וקזאין למשל הם חלבונים איכותיים שמכילים את כל חומצות האמינו הדרושות לגוף ובאבקה טובה הם מהווים 100 אחוז ממקורות החלבונים, אם בחלבון שלך יש חלבון מהצומח אז האבקה היא פחות איכותית ולא כדאי לרכוש שוב להבא.
אגב, אם פתחת אשכול ובו ציינת שאת מאוד רזה וגם ככה לא צריכה לאכול כמויות יוצאות דופן בשביל לגדול הפיתרון הכי טוב הוא בכלל לא להשתמש באבקת חלבון אלא לצרוך חלבון מאוכל, אבקת חלבון נועדה להשלמת ערכי חלבון יומיים במצב שבו צריך לצרוך כמות גבוהה יחסית של חלבון, זה לא נשמע כמו בעיה שיש לך.
כן כן כמובן שהמטרה היא לצרוך חלבון מאוכל , אבל יש ימים שאני באמת בתעסוקה מלאה , ואין לי את הזמן להשקיע הארוחות גדולות . אז אתה יודע אני מעדיפה שיהיה לי במידה ואני היום של גירעון .זה משנה מאוד איזה אבקת חלבון את קונה.
ישנן חברות שמשתמשות בשיטה שנקראת אמינו ספייקינג כדי להקפיץ את ערכי החלבון של המוצר שלהם באמצעות חלבונים שמקורם בעיקר מהצומח והם לא מכילים את כל חומצות האמינו הדרושות לגוף על מנת לבנות תאי שריר כמו חלבון ממקור איכותי, במקרה של אבקת חלבון מדובר במי גבינה (whey).
תבדקי ברכיבים של אבקת החלבון שלך מה מקורות החלבון שבאבקה, חלבון מי גבינה וקזאין למשל הם חלבונים איכותיים שמכילים את כל חומצות האמינו הדרושות לגוף ובאבקה טובה הם מהווים 100 אחוז ממקורות החלבונים, אם בחלבון שלך יש חלבון מהצומח אז האבקה היא פחות איכותית ולא כדאי לרכוש שוב להבא.
אגב, אם פתחת אשכול ובו ציינת שאת מאוד רזה וגם ככה לא צריכה לאכול כמויות יוצאות דופן בשביל לגדול הפיתרון הכי טוב הוא בכלל לא להשתמש באבקת חלבון אלא לצרוך חלבון מאוכל, אבקת חלבון נועדה להשלמת ערכי חלבון יומיים במצב שבו צריך לצרוך כמות גבוהה יחסית של חלבון, זה לא נשמע כמו בעיה שיש לך.
מאיפה ניתן לרכוש?נראה תקין על הנייר, חלבון מי גבינה זה חלבון איכותי.
כשמדובר בחברות ישראליות אני נוטה להיות חשדן לגבי מה שכתוב באריזה, פעם הייתה חברה ישראלית טובה של אבקות חלבון ורק אחרי שפרסמה תוצאות של בדיקת מעבדה לגבי איכות החלבון שלהם השתמשתי במוצרים שלהם.
בכל מקרה אם את מתעקשת לצרוך אבקת חלבון ממליץ להבא על myprotein, בודאות יותר זולים מהחלבון שיש לך ואין ספק לגבי האיכות שלהם.
מאיפה ניתן לרכוש?
Myprotein.co.il
אבל קודם תסיימי את מה שיש לך:up: