הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

הזמנת סטרואידים מחו"ל ומכס.

• פותח/ת השרשור mokoko
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

mokoko

משתמש מתחיל
118
32
נק' מוניטין:
66
118
32
היי אני חדש פה,
עברתי על החוקים וראיתי שאסור לדבר על מקורות וכו', וראיתי גם את הנושא שמרכז את החוק בישראל.

השאלה שלי היא כזאת , אם אני מזמין חומרים מחו"ל, מה הסיכוי שהמכס יעצור לי אותם, ומה יקרה במידה ויעלו עלי? מה הWORST CASE?

אני מניח שSARMS זה פחות מסוכן לפחות מבחינת החוק. אבל סטירואידים ותרופות אסורות בייבוא לפחות לפי החוק.

החומרים שאני רוצה להזמין:
. כלומיד (בכמות גבוהה יחסית - 100-80 כדורים)
- טסטוסטרון להזרקה בכמות של עד 5 גרם.
אולי גם נולבדקס.

אשמח לעזרה מכאלה שהזמינו ו"תפסו" אותם ויכולים לשתף מה קרה.

אם עברתי על חוקי הפורום, מתנצל מראש. מתפלא שאין פה אף אחד ששאל את זה.

מכיוון שכל אחד יכול באינטרנט להזמין את המוצר ולרשום אותם על שמך ועל מקום מגוריך, הם לא יכולים להוכיח שאתה זה שהזמנת. במידה והמוצר יתפס הם יבקשו ממך לבוא ולחתום שזה שלך, במידה ותחתום, אתה בעצם תביא להם אישור חוקי שאתה זה שהזמנת את המוצר. במידה ולא אין להם איך להוכיח וזה פשוט יוחרם ואתה תיכנס לרשימה שחורה של אזרחים שיש יותר סיכוי שיבדקו לך חבילות שאתה מזמין לישראל.

גם שמעתי שבהזמנות של סמים אחרים(לא סטרואידים) לפעמים המשטרה שעולה על זה שולחת סמוים כשליח ובעצם שואלים אותך ומבקשים חתימה שזה אתה הזמנת וזה נמסר לך ואז עוצרים אותך.
יש המון חבילות שעוברות במכס ואף אחד לא באמת יודע מה האחוז שנלקח לבדיקות רנדומליות/נפתח.

היי אני חדש פה,
עברתי על החוקים וראיתי שאסור לדבר על מקורות וכו', וראיתי גם את הנושא שמרכז את החוק בישראל.

השאלה שלי היא כזאת , אם אני מזמין חומרים מחו"ל, מה הסיכוי שהמכס יעצור לי אותם, ומה יקרה במידה ויעלו עלי? מה הWORST CASE?

אני מניח שSARMS זה פחות מסוכן לפחות מבחינת החוק. אבל סטירואידים ותרופות אסורות בייבוא לפחות לפי החוק.

החומרים שאני רוצה להזמין:
. כלומיד (בכמות גבוהה יחסית - 100-80 כדורים)
- טסטוסטרון להזרקה בכמות של עד 5 גרם.
אולי גם נולבדקס.

אשמח לעזרה מכאלה שהזמינו ו"תפסו" אותם ויכולים לשתף מה קרה.

אם עברתי על חוקי הפורום, מתנצל מראש. מתפלא שאין פה אף אחד ששאל את זה.
עם אתה רוצה להימנע מפלילים על תתעסק בזה. עם לא אכפת לך אז בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אוקי, לא מתעסק.
מה לגבי SARMS, חוץ מזה שיעצרו לי את החבילה אני מניח שאין סיכוי שיצא מזה משהו פלילי, כן?

תלוי מי יהיה מעורב פה ועד כמה רחוק ירצו להגיע איתך רוב הסיכויים שרק יחרימו .

מבדיקה לא מעמיקה - לא כל כך ראיתי שהעמידו לדין על ייבוא של כמות קטנה לצרכים אישיים.

סארמס יכולים לפי ההגדרה בחוק להיחשב לתכשיר לפי פקודת הרוקחים:

"תכשיר", "סם מרפא" - כל צורה של חומר או שילוב של חומרים שמתקיים בו אחד מאלה, ולמעט דם או רכיב בדם שנאסף מאדם המיועד לשמש בתפקידו הפיזיולוגי המקורי ולא עבר תהליך עיבוד משמעותי: )1 )הוא בעל תכונות לריפוי או למניעה של מחלה באדם או בבעל חיים או לטיפול במחלה כאמור, או מוצג כבעל תכונות כאמור; 2 )הוא גורם או ניתן לאדם או לבעל חיים במטרה לגרום, לשחזור, להחלפה, לתיקון או לשינוי של פעולה פיזיולוגית בגוף, באמצעות פעולה פרמקולוגית, אימונולוגית או מטבולית; )3 )הוא ניתן לאדם או לבעל חיים לשם אבחון רפואי או שניתן לתת אותו לאדם או לבעל חיים לשם אבחון כאמור;

בעיקרון לפי התקנות - סעיף 29 פוטר מצורך באישור לייבוא תכשיר לשימוש אישי של עד 90 יום, אלא שצריך להצהיר כמה דברים: שאם מדובר בתכשיר המצריך מרשם - אז יש מרשם (לא יודע אם רלוונטי לסארמס - או אפילו אם נדקדק - לחומרים שלא ניתן לגביהם מרשם - כמו נניח דיאנבול.

הפטור בתקנות הוא לגבי תכשיר ש:

נתקבל מחוץ לארץ בכמות שאינה מסחרית, ובאריזות קטנות לצרכיו האישיים של אדם;

אלא שבטופס צריך גם להצהיר שנרכש מבית מרקחת מורשה במדינה ממנה נרכש.

בקיצור - נראה שהחוק קצת מורכב.

מעשית, ממה שמצאתי (בבדיקה ממש לא מעמיקה - והאמור אינו ייעוץ משפטי או בכלל) - לא ראיתי איזה תיק פלילי שעוסק בייבוא מוצרים לצריכה אישית.

רוב התיקים הם תיקי מכס - מס הכנסה - ומנוהלים בקשר לייבוא בהיקפים גדולים.

לגבי ההגדרה של תכשיר או סם מרפא - היא די בעייתית. לדוגמא - ויטמין C הוא "בעל תכונות לריפוי או למניעה של מחלה באדם" (צפדת).... לא ראיתי שמישהו מתייחס לזה כמו לתרופה (או תכשיר). ככה גם אבקת חלבון, אפשר לטעון, שניתנת לאדם על מנת לגרום או לשחזר או להחליף או לתקן או לשנות פעולה פיזיולוגית בגוף, באמצעות פעולה מטבולית.

אפשר גם לטעון שכל אוכל "גורם או משנה פעולה פיזיולוגית בגוף באמצעות פעולה מטבולית..."

העניין בחוק הפלילי - שאי בהירות פועלת לטובת הנאשם (או החשוד).

אם מישהו מכיר פסק דין שניתן בקשר לייבוא של כמות קטנה לצריכה אישית (של עד 90 יום) - נא להעלות קישור. אשמח לראות לפי איזה חוק/תקנה העמידו לדין, ככל שהעמידו מישהו - ומה קבע בית המשפט בעניין. זה יופי של קצה חוט (אם יש בכלל פסק דין כזה) - לבירור הנושא לעומק.

אם יהיה לי משעמם בסופ"ש - אולי אקדיש קצת זמן לבדוק יותר לעומק.

מישהו מכיר או שמע על מישהו שהועמד לדין על ייבוא תכשיר או סם מרפא (לצורך העניין סארמס, סטרואידים, תרופה - כמובן שלא דברים שמוגדרים בפקודת הסמים המסוכנים או חומרים נרקוטיים)?

אם כן, תעלו כמה שיותר פרטים (הכי טוב אם יש מספר תיק) - ומבטיח שמתי שהוא בזמן הלא רחוק, אעלה התייחסות יותר רצינית ומקיפה לנושא.

• פותח/ת השרשור
מבדיקה לא מעמיקה - לא כל כך ראיתי שהעמידו לדין על ייבוא של כמות קטנה לצרכים אישיים.

סארמס יכולים לפי ההגדרה בחוק להיחשב לתכשיר לפי פקודת הרוקחים:

"תכשיר", "סם מרפא" - כל צורה של חומר או שילוב של חומרים שמתקיים בו אחד מאלה, ולמעט דם או רכיב בדם שנאסף מאדם המיועד לשמש בתפקידו הפיזיולוגי המקורי ולא עבר תהליך עיבוד משמעותי: )1 )הוא בעל תכונות לריפוי או למניעה של מחלה באדם או בבעל חיים או לטיפול במחלה כאמור, או מוצג כבעל תכונות כאמור; 2 )הוא גורם או ניתן לאדם או לבעל חיים במטרה לגרום, לשחזור, להחלפה, לתיקון או לשינוי של פעולה פיזיולוגית בגוף, באמצעות פעולה פרמקולוגית, אימונולוגית או מטבולית; )3 )הוא ניתן לאדם או לבעל חיים לשם אבחון רפואי או שניתן לתת אותו לאדם או לבעל חיים לשם אבחון כאמור;

בעיקרון לפי התקנות - סעיף 29 פוטר מצורך באישור לייבוא תכשיר לשימוש אישי של עד 90 יום, אלא שצריך להצהיר כמה דברים: שאם מדובר בתכשיר המצריך מרשם - אז יש מרשם (לא יודע אם רלוונטי לסארמס - או אפילו אם נדקדק - לחומרים שלא ניתן לגביהם מרשם - כמו נניח דיאנבול.

הפטור בתקנות הוא לגבי תכשיר ש:

נתקבל מחוץ לארץ בכמות שאינה מסחרית, ובאריזות קטנות לצרכיו האישיים של אדם;

אלא שבטופס צריך גם להצהיר שנרכש מבית מרקחת מורשה במדינה ממנה נרכש.

בקיצור - נראה שהחוק קצת מורכב.

מעשית, ממה שמצאתי (בבדיקה ממש לא מעמיקה - והאמור אינו ייעוץ משפטי או בכלל) - לא ראיתי איזה תיק פלילי שעוסק בייבוא מוצרים לצריכה אישית.

רוב התיקים הם תיקי מכס - מס הכנסה - ומנוהלים בקשר לייבוא בהיקפים גדולים.

לגבי ההגדרה של תכשיר או סם מרפא - היא די בעייתית. לדוגמא - ויטמין C הוא "בעל תכונות לריפוי או למניעה של מחלה באדם" (צפדת).... לא ראיתי שמישהו מתייחס לזה כמו לתרופה (או תכשיר). ככה גם אבקת חלבון, אפשר לטעון, שניתנת לאדם על מנת לגרום או לשחזר או להחליף או לתקן או לשנות פעולה פיזיולוגית בגוף, באמצעות פעולה מטבולית.

אפשר גם לטעון שכל אוכל "גורם או משנה פעולה פיזיולוגית בגוף באמצעות פעולה מטבולית..."

העניין בחוק הפלילי - שאי בהירות פועלת לטובת הנאשם (או החשוד).

אם מישהו מכיר פסק דין שניתן בקשר לייבוא של כמות קטנה לצריכה אישית (של עד 90 יום) - נא להעלות קישור. אשמח לראות לפי איזה חוק/תקנה העמידו לדין, ככל שהעמידו מישהו - ומה קבע בית המשפט בעניין. זה יופי של קצה חוט (אם יש בכלל פסק דין כזה) - לבירור הנושא לעומק.

אם יהיה לי משעמם בסופ"ש - אולי אקדיש קצת זמן לבדוק יותר לעומק.

מישהו מכיר או שמע על מישהו שהועמד לדין על ייבוא תכשיר או סם מרפא (לצורך העניין סארמס, סטרואידים, תרופה - כמובן שלא דברים שמוגדרים בפקודת הסמים המסוכנים או חומרים נרקוטיים)?

אם כן, תעלו כמה שיותר פרטים (הכי טוב אם יש מספר תיק) - ומבטיח שמתי שהוא בזמן הלא רחוק, אעלה התייחסות יותר רצינית ומקיפה לנושא.

תודה על התגובה המפורטת.
כן החוק בארץ הוא פשוט סלט חצילים, אני מעדיף לא לקחת סיכון.

אני שואל בעיקר כי אני לא מכיר מקורות בארץ לתרופות גנריות. אני מבין שהפורום הזה לא נועד לדיון על מקורות.

ב2013 קניתי חומרים שהתגלו כמזויפים והיה לי זיהום בגודל מטורף בנקודת ההזרקה (הזיהום היה 100% בחומר) ומאז אני קצת מפחד להתעסק עם כל מה שהוא לא PHARMACEUTICAL GRADE. ברור לי כמובן שגם המקורות מחו"ל יכולים להיות מזוייפים.

תודה על התגובה המפורטת.
כן החוק בארץ הוא פשוט סלט חצילים, אני מעדיף לא לקחת סיכון.

אני שואל בעיקר כי אני לא מכיר מקורות בארץ לתרופות גנריות. אני מבין שהפורום הזה לא נועד לדיון על מקורות.

ב2013 קניתי חומרים שהתגלו כמזויפים והיה לי זיהום בגודל מטורף בנקודת ההזרקה (הזיהום היה 100% בחומר) ומאז אני קצת מפחד להתעסק עם כל מה שהוא לא PHARMACEUTICAL GRADE. ברור לי כמובן שגם המקורות מחו"ל יכולים להיות מזוייפים.
כלומיד טסט אננטט טמוקסיפן הכל קיים בבתי מרקחת בארץ (רפואי אז למה להזמין מחו'ל עם סיכון). SARMS אפשר להביא של חברות וותיקות מוכרות של חומרים שמייצרים גם SARMS.

נכון שיש הכל בבתי מרקחת - אבל ימכרו לך בלי מרשם?
יש לך רופא שרושם את הרשימה שהעלית? אם כן, סגור איתו על אחוזים ותעלה את הפרטים שלו.

נכון שיש הכל בבתי מרקחת - אבל ימכרו לך בלי מרשם?
יש לך רופא שרושם את הרשימה שהעלית? אם כן, סגור איתו על אחוזים ותעלה את הפרטים שלו.
אין הכל בבית מרקחת...
רוב הנגזרות הן לא תרופות..
אפשר לקנות טסטווירון..ותרופות pct..רק אם אתה מצוייד במרשם...ורק בשביל שתבין שגם מטופל trt לא מקבל מרשם ליותר מאפולה 1 בחודש...(מה בדיוק תעשה איתה בסייקל?)
יש גם פרימו רפואי של באייר אבל קשה להשיג ויקר
20200625_225800.png
יאמי...טעים 😋🍴

נערך לאחרונה:
זה מה שחשבתי -
בגלל זה התגובה. מכוונת למי שרשם שיש הכל בארץ בבתי מרקחת אז למה להביא מחו"ל.
אמרתי אולי יש רופא אף אוזן ו PCT שלא שמעתי עליו.

נכון שיש בבתי מרקחת - אבל אין לי מפתח לשם ואם הם לא מוכרים ואי אפשר לקבל מרשם, אז מה זה רלוונטי?

אני מניח עכשיו שלא הבנתי את הכוונה.

ננסח ככה. מי שיש לו קשרים בארץ לדילר זמין, אמין וזול, עם חומרים של בית מרקחת - אין לו סיבה להביא לבד מחו"ל.

על זה מוכן להסכים.

לגבי פרימו רפואי - זה משהו שמקבלים מרשם בשבילו? ל TRT ??? או שצריך מחלה אחרת?

קשה לי להאמין שמחלקים מרשמים לסטרואידים אנבוליים מעבר לטסט, סטרואידים קורטוסטידאלים לעומת זאת זה די שוק חופשי

הייתי רוצה להתבדות ולגלות שמחלקים מרשמים לדקה / ננדרולון לאנשים עם בעיות מפרקים

צריך מנעולן?

כי יש מצב שאני צריך עו''ד (שפן) ;)

עד בלתי אפשרי (לי נאמר ש'חסר בחברה'..שזה תירוץ ל'אין יותר')
זה לא תמיד תירוץ...יש הרבה תרופות שלפעמים חסר אצל הספק..כשאתה מגיע לבית מרקחת
זה מה שחשבתי -

נכון שיש בבתי מרקחת - אבל אין לי מפתח לשם ואם הם לא מוכרים ואי אפשר לקבל מרשם, אז מה זה רלוונטי?

ננסח ככה. מי שיש לו קשרים בארץ לדילר זמין, אמין וזול, עם חומרים של בית מרקחת - אין לו סיבה להביא לבד מחו"ל.

על זה מוכן להסכים.

פרימו לא משמש לטיפול בtrt
נועד בעיקר לטיפול באנמיה כתוצאה מאי ספיקת מח עצם..
מייחלים ליום שישמש גם כטיפול לסובלים מדיכאון עקב חוסר באנבולים רפואיים בשוק ולשיפור איכות החיים על ידי השייפ..😉

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה מה שחשבתי -

על זה מוכן להסכים.

לי זה מרגיש כאילו כולם ךנ בפורום הם מינימום רוקחים ורק אני נתקע בלי מקורות חח

לי זה מרגיש כאילו כולם ךנ בפורום הם מינימום רוקחים ורק אני נתקע בלי מקורות חח
אם זה מעודד אותך..
אנחנו לא.
ממש לא!
הלוואי וזה היה המצב..
הפיתרון הטוב הוא ללמוד את השוק כי זה שוק דינמי..ברוב חברות הug מה שטוב היום לא בהכרח יהיה טוב מחר.
אז כשאתה רואה חבר שלוקח דקה של x והמפרקים שלו משומנים קבוע.. או לוקח בולד של חברה y ומקבל מראה ווסקולרי מפוצץ אז אתה יודע שזה ברנד שכדאי לעבוד עליו לאותו פרק זמן
דילר שאומר לך..תסתכל עלי..גם אני על זה...זה בערך כמו סוכן רכב שיגיד לך, נשארו לי פה שניים אחרונים אתמול קניתי לאשתי אחד.
(יש דילרים גברים ולא תמיד זה יהיה נכון אבל מילה של חבר שאין לו אינטרס למכור לך שווה יותר)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית