הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי תפריט

EstoLoca

משתמש מתחיל
43
3
נק' מוניטין:
3
43
3
שלום חברים, השבוע התחלתי חיטוב ואני הולך לפי תפריט 2200 קלוריות שמחולק בצורה מדויקת בכמות הפחמימה השומן והחלבון, ה BMI הסופי שלי 2500.

עכשיו מהיום הראשון התחילו לי שלשולים, ולפי הידע שלי זה יכול להיות מכמות גבוהה של סיבים ( שאין לי בתפריט ) או מכמות גדולה של שומן.

אני 85 קילו , צורך 70 גרם שומן.
[ השומן שלי מגיע בעיקר מ 100 גרם שיבולת שועל, 40 גרם שקדים, 2 כפיות שמן זית , ו 100 גרם אבוקדו והשאר מגיע משאר התפריט.

- אני רוצה לציין שבעבר לא צרכתי כמות כזאת של שומן ואני לא צורך מוצרי חלב בכלל.
אז יכול להיות שזה שינויים הורמונליים ? ושהגוף עדיין לא רגיל לכמות הזאת ויקח מספר ימים לגוף להתרגל? או שאני פשוט צריך להוריד בכמות השומן/לשנות מהמאכלים העשירים בשומן?

Diarrhea -> Not all the nutrients/calories that i’ve ate are absorped In the intestine so it means that my total intake of nutrients will be decreased ?

תודה רבה חברים אעריך כל עזרה.
מישהו?

שלום חברים, השבוע התחלתי חיטוב ואני הולך לפי תפריט 2200 קלוריות שמחולק בצורה מדויקת בכמות הפחמימה השומן והחלבון, ה BMI הסופי שלי 2500.

עכשיו מהיום הראשון התחילו לי שלשולים, ולפי הידע שלי זה יכול להיות מכמות גבוהה של סיבים ( שאין לי בתפריט ) או מכמות גדולה של שומן.

אני 85 קילו , צורך 70 גרם שומן.
[ השומן שלי מגיע בעיקר מ 100 גרם שיבולת שועל, 40 גרם שקדים, 2 כפיות שמן זית , ו 100 גרם אבוקדו והשאר מגיע משאר התפריט.

- אני רוצה לציין שבעבר לא צרכתי כמות כזאת של שומן ואני לא צורך מוצרי חלב בכלל.
אז יכול להיות שזה שינויים הורמונליים ? ושהגוף עדיין לא רגיל לכמות הזאת ויקח מספר ימים לגוף להתרגל? או שאני פשוט צריך להוריד בכמות השומן/לשנות מהמאכלים העשירים בשומן?

Diarrhea -> Not all the nutrients/calories that i’ve ate are absorped In the intestine so it means that my total intake of nutrients will be decreased ?

תודה רבה חברים אעריך כל עזרה.

אני לא מבין איזו תשובה אתה מחפש פה, אף אחד לא מכיר אותך פה ואין פה יותר מידי אנשים שיכולים לתת לך פיתרון.

לך לרופא / תזונאי ותבקש תשובות.

יכול להיות שילשול ממיליון סיבות.

• פותח/ת השרשור
😃😃😃
אני לא מבין איזו תשובה אתה מחפש פה, אף אחד לא מכיר אותך פה ואין פה יותר מידי אנשים שיכולים לתת לך פיתרון.

לך לרופא / תזונאי ותבקש תשובות.

יכול להיות שילשול ממיליון סיבות.

1) שאלתי אם קרה למישהו שהתחיל עם תפריט חדש התופעה הזאת.

2) שאלתי אם כתוצאה לשלשולים הכמות הסופית של הקלוריות שנכנסות לי לגוף יורדות כתוצאה לספיגה נמוכה יותר של ה מאקרוס? ( זה פוגע בתהליך? )

3) אני לא חושב שצריך להכיר אותי כדי לספק תשובות לשאלות האלה במידה ואכן קרה למישהו/ נמצאים כאן אנשים עם ידע רחב.

תודה 😃

1) שאלתי אם קרה למישהו שהתחיל עם תפריט חדש התופעה הזאת.

2) שאלתי אם כתוצאה לשלשולים הכמות הסופית של הקלוריות שנכנסות לי לגוף יורדות כתוצאה לספיגה נמוכה יותר של ה מאקרוס? ( זה פוגע בתהליך? )

1. לא נתקלתי ושוב אתה יכול פשוט להתייעץ עם תזונאי של הקופ"ח.

2. כמובן שמשפיע, כל פגיעה במטבוליזם תפגע במאקרו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית