הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"המחלה שלא נגמרת"

• פותח/ת השרשור
מניאק אם זה נכון

זה נכון.
אמא שלי עובדת בבנק הדם בתל השומר. הם לוקחים שם דמים / טסיות ממחלימי קורונה (כחודש+ אחרי ההחלמה ולאחר 3 בדיקות שליליות,) כבר מההתחלה היא אמרה שרובם ככולם מספרים על כל מני כאבים מוזרים וקשיים בהליכה / נשימה וביצוע פעולות פשוטות, גם אם הם החלימו מזמן וגם אם הם לא היו חולים קשה.
קיצר זה מפחיד.

זה נכון.
אמא שלי עובדת בבנק הדם בתל השומר. הם לוקחים שם דמים / טסיות ממחלימי קורונה (כחודש+ אחרי ההחלמה ולאחר 3 בדיקות שליליות,) כבר מההתחלה היא אמרה שרובם ככולם מספרים על כל מני כאבים מוזרים וקשיים בהליכה / נשימה וביצוע פעולות פשוטות, גם אם הם החלימו מזמן וגם אם הם לא היו חולים קשה.
קיצר זה מפחיד.

מסכנים לחוצים

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
אבל אמרו שלבחור מאשדוד כן יש מחלות רקע ..

לא מדובר רק עליו, גם על סתם אנשים שחלו באופן קל יחסית.
בעיקרון הח'ברה שהגיעו לתרום דם היו עם מחלה קלה עד בינונית (שהיו צריכים אישפוז), וגם כאלה שבכלל לא סבלו משום תסמין (שהם ב"ה בלי תופעות לוואי) הם כמבן עוברים סינונים כי לא כל אחד יכול לבוא לתרום דם. מגיעים רק אחוז קטן מהאנשים שנמצאים שבמצב הטוב ביותר (שוב, חודש שלם אחרי ההחלמה). והם סיפרו בעיקר על אובדן חוש טעם וריח, או שהחושים האלה חזרו בצורה חלשה מבעבר. וחלק מהם גם מספרים על כלמני כאבים למניהם...
אז תחשוב, אם הם האנשים שחלו באופן הקל ביותר, ושמרגישים הכי טוב - באיזה מצב נמצאים האנשים שחלו קצת יותר קשה, ושלא עברו את הסינונים כדי לבוא לתרום דם?
אוי פשוט שונא את ההלחצות האלה.. עד מתי

עד יעבור זעם...
באמת שאמא שלי ממש לא מהלחוצים. היא כן אומרת לנו להיות עם מסכה ולהיזהר וזה, אבל היא לא היסטרית. נגיד בתחילת השבוע התחיל לי שיעור כזה וחולשה וכאלה וממש נבהלתי, והיא אפילו לא מצמצה. כשאמרתי לה שאני מפחדת שיש לי קורונה היא אמרה "תרגעי רק התקררת."
(הלכתי לרופאה וזה באמת היה רק התקררות 🙄)

• פותח/ת השרשור
אנשים יותר נפגעים מהפחד מהקורונה מאשר מהקורונה המטומטמת הזאת. חלאס

חחחחח וואלה יש בזה משו 🤣
חברה שלי אומרת שמחלת הרקע הכי מסוכנת לקורונה זה החרדה מהקורונה עצמה חחחח
ווואלה באמת שאני לא כזו חרדית.
עד שהתחלתי להשתעל בשבת חחחחחחחח אבל עבר לי:sweatingbullets:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית