נכנסתי לפאוורליפטינג לפני שנה וקצת ובמשך כל התקופה הזו לא רצתי כדי לא לפגוע בהתקדמות שלי... (שדי נפגעה בגלל טיול של חודשיים וקורונה של חודשיים)
בעקרון המשקלים שלי הם דד 180, בנץ 92.5 וסקוואט 140 במ.ג 65...
אני רוצה להמשיך עם הפאוורליפטינג אבל אני גם רוצה להיכנס לץחום ספורט נוסף (כודר עף חובבני) אז אני רוצה להתחיל לרוץ כדי לחזור לכושר שכרגע אין לי...
מבחינת שינה ותזונה אין לי בעיה, אני בתקופה שאני יכול לישון כמה שבא לי ואף פעם לא הייתי בעייתי עם אוכל...
אין לי בעיה שההתקדמות שלי בפאוורליפטינג תאט כל עוד היא לא תתקע לגמרי...
מה דעתכם הדרך החכמה לשלב את זה ביחד?
בעקרון בשביל לחזור לכושר אני מניח שאצטרך 2 ריצות נפח בשבוע ואימון אינטרוולים אחד...
וחוץ מזה אני מתאמן 3 פעמים בשבוע, מסקוויט פעמיים, בנץ פעמיים ודדליפט פעם בשבוע
לדעתכם עדיף לרוץ בימי אימון או מנוחה? את הריצת נפח הארוכה אולי להכניס ביומיים מנוחה שיש בסוף שבוע?
אני מניח שהכי חכם לבצע את הריצות אחרי אימון ולא בימי מנוחה... (חוץ מאולי כמו שציינתי ביומיים מנוחה רצוף שיש לי בסופש)
כל פיסת מידע או עצה שיש לכם אני אשמח לקבל...
בעקרון המשקלים שלי הם דד 180, בנץ 92.5 וסקוואט 140 במ.ג 65...
אני רוצה להמשיך עם הפאוורליפטינג אבל אני גם רוצה להיכנס לץחום ספורט נוסף (כודר עף חובבני) אז אני רוצה להתחיל לרוץ כדי לחזור לכושר שכרגע אין לי...
מבחינת שינה ותזונה אין לי בעיה, אני בתקופה שאני יכול לישון כמה שבא לי ואף פעם לא הייתי בעייתי עם אוכל...
אין לי בעיה שההתקדמות שלי בפאוורליפטינג תאט כל עוד היא לא תתקע לגמרי...
מה דעתכם הדרך החכמה לשלב את זה ביחד?
בעקרון בשביל לחזור לכושר אני מניח שאצטרך 2 ריצות נפח בשבוע ואימון אינטרוולים אחד...
וחוץ מזה אני מתאמן 3 פעמים בשבוע, מסקוויט פעמיים, בנץ פעמיים ודדליפט פעם בשבוע
לדעתכם עדיף לרוץ בימי אימון או מנוחה? את הריצת נפח הארוכה אולי להכניס ביומיים מנוחה שיש בסוף שבוע?
אני מניח שהכי חכם לבצע את הריצות אחרי אימון ולא בימי מנוחה... (חוץ מאולי כמו שציינתי ביומיים מנוחה רצוף שיש לי בסופש)
כל פיסת מידע או עצה שיש לכם אני אשמח לקבל...