הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

כתבה שפרסמו על אבקות חלבון ותוספים

FuriousLift

משתמש פעיל
905
207
נק' מוניטין:
519
905
207

שמתי אותכם בדקה שהם אומרים שיש חברות ששמות סטרואידים באבקות חלבון בכוונה,למישהו יש מקור למקרים כאלה?
מה דעתכם על הכתבה?

אי אפשר לצפות בסרטון.
בכל מקרה בשנות ה-70 היו חברות ששמו סטרואידים בתוספים, היום זה לא קורה

עם המחירים של אבקות חלבון היום לעומת חומרים אין שום סיכוי שיש בהם משהו בסגנון, מי ימכור לך 5 קילו אבקת חלבון עם טסט ב-250 ש"ח?
כל שנה אני רואה כתבה אחרת בסגנון הזה, מעייף כבר לשמוע את זה. לנצח יהיו אנשים שיחשבו שאבקות חלבון זה מנפח, שזה דופק את הכליות, שבלי זה אי אפשר להתקדם ובלה בלה בלה.
מי שקשה לו לסובב אחורה את השק או את הקופסה ולראות ממה זה מורכב שפשוט לא ישתמש.

כמו שאמרו, זה לא רווחי לחברות לשים חומרים אנאבוליים באבקת חלבון, אבל כן הייתה בעבר חברה שהחדירה סטרואידים לאבקות ונתפסה. מאז יש את הסטיגמה הזאת על התחום.

בכל אופן, הכי חשוב לקנות רק מחברות מוכרות ואמינות, שעברו בדיקות מעבדה חיצוניות ומדורגות גבוה במבחני איכות.

עושים פה סלט.
ניתן למצוא בתוספי תזונה לגיטימיים כמו pre workout, רכיבים שאסורים לשימוש לספורטאים מקצועיים.
בדומה לפרשה של שיר צדק הכדורגלן.

זה יכול לנבוע מכמה סיבות :
1. חוסר הקפדה בזמן הייצור
2. מוצרים שהם תקינים לציבור הרחב כמו אפדרין שנמכר בארה״ב בקוסקו אבל אסור לשימוש ספורטיבי כממריץ.

מצטרף להמלצה לרכוש מחברות מוכרות ובכלל להמנע מתוספים שהם לא סטנדרטיים, חלבון/קראטין/קפאין

כדאי לקחת בחשבון שכל תעשיית תוספי התזונה מפוקפקת למדי מבחינת פיקוח על ההצהרות.
יצא לי לראות בדיקת תכולה של ויטמין d ל קפסולות שהראתה שאין בהן כלום.

ספציפית במקרה שלו זה לא ככה..(ואני לא מדבר באוויר)

מחזק,יש היום את הסימן של WADA על התוספים של החברות המוכרות (מעין 'כשרות' שאין זה חומרים אסורים)
גם לי הסיפור שלו נשמע תמוה, אבל הכוונה הייתה שאתה יכול יכול לצרוך תוספים שכוללים רכיבים לא מאושרי wada בטעות.
כמובן שמספורטאי מקצוען מצופה לרמת אחריות שונה לגבי מה הוא לוקח

אבל הכוונה הייתה שאתה יכול יכול לצרוך תוספים שכוללים רכיבים לא מאושרי wada בטעות
בעיקרון אתה יכול,אבל את בית הדין של WADA זה ממש לא מעניין..

כמובן שמספורטאי מקצוען מצופה לרמת אחריות שונה לגבי מה הוא לוקח
אין ספק,
רק שבמקרה הנ''ל הדעות חלוקות (אולי נעשה מטעם הנבחרת ולא מהקבוצה וכו' וכו')

שיר צדק נכשל בבדיקת סמים על שימוש באוקטופמין, זה חומר חוקי לחלוטין בספורט האמריקאי ונמצא כמעט בכל תוסף תזונה בשוק התוספים האמריקאי (שחייב לעבור אישור של ה-FDA ורק מזה ניתן להבין כמה החומר לא יוצא דופן), אוקטופמין חומר פעיל שנמצא בפרי שנקרא חושחש, החומר הזה הוא ממריץ ואפילו לא בצורה יוצאת דופן.
שיר צדק נטל בשוגג גרסה של התוסף שהייתה מיועדת לשוק האמריקאי ושווקה בטעות בקופסה של השוק האירופאי שלא אמורה להכיל את החומר הזה, מדובר בתוסף מאושר לשימוש שכל הקבוצה השתמשה בו בתקופה ההיא ואף אחד לא נכשל בבדיקות שנעשו, והוא גם זוכה מאשמת שימוש בזדון בחומרים אסורים במשפט שלו (קיבל הרחקה רק לשמונה חודשים כשהחוק מחייב הרחקה לשנתיים).
שיר צדק לא אשם בפרשה הזאת, הקבוצה שלו לא אשמה בפרשה הזאת, והמקרה הזה לא קשור לכתבה שטוענת שמסתובבים בשוק תוספי התזונה תוספים עם פוטנציאל לנזק למשתמשים בו וציינו במפורש את צמד המילים "סטרואידים אנאבוליים", אוקטופמין זה אולי הדבר הכי רחוק שיכול להיות מזה.

בספורט האמריקאי
העניין שיש לכל מדינה בית דין משלה שקבוע מי מה מו
חושב שהעונש היה רק למען יראו ויראו (נדיר שיוצאים זכאים משם..נפתלי בחור קשוח חח)

לשמונה חודשים כשהחוק מחייב הרחקה לשנתיים
שזה די חריג האמת
וקטע שמ2016 בערך העלו את העונש המקס' ל4 שנים (שזה נוקאאוט לכל ספורטאי שחלילה נתפס)

אוקטופמין זה אולי הדבר הכי רחוק שיכול להיות מזה.
לא היחיד,יש עוד מלא תרופות מרשם שאסורות רק בשביל 'לצאת ידי חובה' מה שנקרא

בהתחלה שראיתי את הכותרת חייב להודות שהייתי בטוח שתוספי תזונה זה "תוספי תזונה" ועשו כתבה על שימוש בחומרים בקרב נערים והתעניינתי, מהר מאוד כל העניין ירד כי זה נהיה משעמם מאוד, היו יכולים לסכם את זה עם "תדחפו יותר אוכל לגוף במקום אבקה זה עדיף"

מגוכח שיוצאים נגד חלבון בזמן שהשוק מלא בסוכר מזוקק ושומן רווי.
דווקא חלבון מזוקק יתרום לבריאות של רוב האנשים במיוחד אם זה יבוא על חשבון רעל אחר במזון.

עושים פה סלט.
ניתן למצוא בתוספי תזונה לגיטימיים כמו pre workout, רכיבים שאסורים לשימוש לספורטאים מקצועיים.
בדומה לפרשה של שיר צדק הכדורגלן.

זה יכול לנבוע מכמה סיבות :
1. חוסר הקפדה בזמן הייצור
2. מוצרים שהם תקינים לציבור הרחב כמו אפדרין שנמכר בארה״ב בקוסקו אבל אסור לשימוש ספורטיבי כממריץ.

מצטרף להמלצה לרכוש מחברות מוכרות ובכלל להמנע מתוספים שהם לא סטנדרטיים, חלבון/קראטין/קפאין

כדאי לקחת בחשבון שכל תעשיית תוספי התזונה מפוקפקת למדי מבחינת פיקוח על ההצהרות.
יצא לי לראות בדיקת תכולה של ויטמין d ל קפסולות שהראתה שאין בהן כלום.
אין באמת חומרים אסורים בתוספים..
פשוט יש ספורטאים שנתפסים ואז הם מאשימים את התוספים בתואנה שהם לא ידעו כדי לצאת 'נקיים', זה מה שמסתתר מאחורי זה לפי דעתי

אין באמת חומרים אסורים בתוספים..
פשוט יש ספורטאים שנתפסים ואז הם מאשימים את התוספים בתואנה שהם לא ידעו כדי לצאת 'נקיים', זה מה שמסתתר מאחורי זה לפי דעתי
לפי wada האחריות היא של הספורטאי לברר מה יש בתוסף שהוא לקח.
תיאורטית אפשר לקחת תרופה נגד צינון שתכיל אפדרין שהוא חומר אסור

העניין הזה כל כך נטחן...

כמעט כל חצי שנה או שנה יוצאת כתבת "תחקיר" בסגנון הזה רק בשביל ליצור בהלה.

כל פעם שההורים שלי רואים את הכתבות האלו אני צוחק ולא מתייחס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית