נק' מוניטין:
519
- 905
- 207
שמתי אותכם בדקה שהם אומרים שיש חברות ששמות סטרואידים באבקות חלבון בכוונה,למישהו יש מקור למקרים כאלה?
מה דעתכם על הכתבה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ספציפית במקרה שלו זה לא ככה..(ואני לא מדבר באוויר)שיר צדק הכדורגלן
מחזק,יש היום את הסימן של WADA על התוספים של החברות המוכרות (מעין 'כשרות' שאין זה חומרים אסורים)מצטרף להמלצה לרכוש מחברות מוכרות
גם לי הסיפור שלו נשמע תמוה, אבל הכוונה הייתה שאתה יכול יכול לצרוך תוספים שכוללים רכיבים לא מאושרי wada בטעות.ספציפית במקרה שלו זה לא ככה..(ואני לא מדבר באוויר)
מחזק,יש היום את הסימן של WADA על התוספים של החברות המוכרות (מעין 'כשרות' שאין זה חומרים אסורים)
בעיקרון אתה יכול,אבל את בית הדין של WADA זה ממש לא מעניין..אבל הכוונה הייתה שאתה יכול יכול לצרוך תוספים שכוללים רכיבים לא מאושרי wada בטעות
אין ספק,כמובן שמספורטאי מקצוען מצופה לרמת אחריות שונה לגבי מה הוא לוקח
העניין שיש לכל מדינה בית דין משלה שקבוע מי מה מובספורט האמריקאי
שזה די חריג האמתלשמונה חודשים כשהחוק מחייב הרחקה לשנתיים
לא היחיד,יש עוד מלא תרופות מרשם שאסורות רק בשביל 'לצאת ידי חובה' מה שנקראאוקטופמין זה אולי הדבר הכי רחוק שיכול להיות מזה.
שמתי אותכם בדקה שהם אומרים שיש חברות ששמות סטרואידים באבקות חלבון בכוונה,למישהו יש מקור למקרים כאלה?
מה דעתכם על הכתבה?
יצא לי לראות בדיקת תכולה של ויטמין d ל קפסולות שהראתה שאין בהן כלום.
אין באמת חומרים אסורים בתוספים..עושים פה סלט.
ניתן למצוא בתוספי תזונה לגיטימיים כמו pre workout, רכיבים שאסורים לשימוש לספורטאים מקצועיים.
בדומה לפרשה של שיר צדק הכדורגלן.
זה יכול לנבוע מכמה סיבות :
1. חוסר הקפדה בזמן הייצור
2. מוצרים שהם תקינים לציבור הרחב כמו אפדרין שנמכר בארה״ב בקוסקו אבל אסור לשימוש ספורטיבי כממריץ.
מצטרף להמלצה לרכוש מחברות מוכרות ובכלל להמנע מתוספים שהם לא סטנדרטיים, חלבון/קראטין/קפאין
כדאי לקחת בחשבון שכל תעשיית תוספי התזונה מפוקפקת למדי מבחינת פיקוח על ההצהרות.
יצא לי לראות בדיקת תכולה של ויטמין d ל קפסולות שהראתה שאין בהן כלום.
לפי wada האחריות היא של הספורטאי לברר מה יש בתוסף שהוא לקח.אין באמת חומרים אסורים בתוספים..
פשוט יש ספורטאים שנתפסים ואז הם מאשימים את התוספים בתואנה שהם לא ידעו כדי לצאת 'נקיים', זה מה שמסתתר מאחורי זה לפי דעתי
בדיוק מה שקורהמה שמסתתר מאחורי זה לפי דעתי
מי שחוקר יודע איך ולמה אם ספורטאי נתפס..(כמות בדם וכו' )תיאורטית אפשר לקחת תרופה נגד צינון שתכיל אפדרין שהוא חומר אסור