הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נדודי שינה בסייקל

Eyal1992

משתמש מתחיל
207
29
נק' מוניטין:
59
207
29
אשמח לפיתרון בנושא המדכא הזה
יש לי תקופות במהלך הסייקל של נידודי שנה (זה לא קבוע) ואני יכול להתעורר כמה פעמים בלילה/יום והשינה לא רציפה מה שמפיע גם על המשך היום.
חד משמעית שזה השפעה של הסייקל ועד כמה שהבנתי שחלק רחב מהתפועות לוואי השכיחות בסייקל זה נדודי שינה, השאלה אם יש פיתרון שיכול לסייע כשזה קורה (ובמקרה שלי מלטונין לא הכי עוזר ואפשר לעשות איתו חמוצים)
תודה מראש לעוזרים

אשמח לפיתרון בנושא המדכא הזה
יש לי תקופות במהלך הסייקל של נידודי שנה (זה לא קבוע) ואני יכול להתעורר כמה פעמים בלילה/יום והשינה לא רציפה מה שמפיע גם על המשך היום.
חד משמעית שזה השפעה של הסייקל ועד כמה שהבנתי שחלק רחב מהתפועות לוואי השכיחות בסייקל זה נדודי שינה, השאלה אם יש פיתרון שיכול לסייע כשזה קורה (ובמקרה שלי מלטונין לא הכי עוזר ואפשר לעשות איתו חמוצים)
תודה מראש לעוזרים
עשיתי יותר מסייקל אחד בחיי וממש לא מבין על מה אתה מדבר.
אלא אם כן אתה מדבר ספציפית על טרן

-בלי אור ממסכים שעתיים לפני שאתה הולך לישון
-לסדר את הזמנים של הארוחות בצורה שתהיה עייף בזמן כך וכך
-מדיטציה/הירגעות לפני השינה
-לטפח שגרה קבועה במהלך היום שלך
-לדפוק גוינטים פה ושם אם צריך
-לא לגעת בקפה, לשתות מים במקום
-לא נרדם? ניסית הכל, תעשה שכיבות שמיכה, תנוח, תעשה שכיבות שמיכה שוב, תנוח, תעשה שכיבות שמיכה שוב עד כשל, כי שאתה לא נרדם וחושב על זה שאתה לא נרדם ואז נשאר ער בחוסר מעש זה לא אידיאלי
-יש כל מיני תוספים אחרים פרט למלטונין שיכולים לעזור

תקרא גם על פחמימות וחלבונים מה כדאי לפני השינה...

יש עוד מה להרחיב בנושא
בסייקל אתה יכול להיות יותר עייף, מאידך גיסא זה יכול לתפוס אותך באמצע היום העייפות הזאת, ואז זה משליך על הלילה.. כי ישנת באמצע היום אז פתאום בלילה אתה לא עייף..

-לא נרדם? ניסית הכל, תעשה שכיבות שמיכה, תנוח, תעשה שכיבות שמיכה שוב, תנוח, תעשה שכיבות שמיכה שוב עד כשל, כי שאתה לא נרדם וחושב על זה שאתה לא נרדם ואז נשאר ער בחוסר מעש זה לא אידיאלי

יש עוד מה להרחיב בנושא

בסייקל אתה יכול להיות יותר עייף, מאידך גיסא זה יכול לתפוס אותך באמצע היום העייפות הזאת, ואז זה משליך על הלילה.. כי ישנת באמצע היום אז פתאום בלילה אתה לא עייף..
גם סיפןר לפני השנה..שכחת להוסיף

• פותח/ת השרשור
אני גם אחי זה לא תמיד קורה אבל כשזה קורה זה סיוט..
גם סיפןר לפני השנה..שכחת להוסיף

יש עוד מה להרחיב בנושא

העניין הוא שאני כן נרדם אבל מתעורר כמה פעמים במהלך הלילה

אני גם אחי זה לא תמיד קורה אבל כשזה קורה זה סיוט..

העניין הוא שאני כן נרדם אבל מתעורר כמה פעמים במהלך הלילה
עצה טיפה הזויה אבל תנסה לסדר שיהיה לך יציאה טובה (באסלה) לפני שאתה נרדם, לפעמים זה כל מה שחסר, סיבים תזונתיים ותזונה עשירה יכולה לעזור..

התעוררת? , תעשה עם עצמך משהו איזה 10-3 דקות, משהו שיניב לך סיפוק ואני לא מדבר על לשחק עם השטרומבול שלך!... ואז תנסה לחזור לישון, כדי לקבל שינה יותר עמוקה צריך להיות יותר 'רגוע' ולפעמים שאתה ישן אתה נהיה אנבולי וזה מעיר אותך כמו ילד קטן, יש תוספים ויש גם חומרים שיכולים לעזור, תנסה לתרגל נשימות יותר נכונות בנוסף לכל וגם איזה מולטי ויטמין יכול מאוד להועיל שם

יש עוד דברים שעושים את הדברים האלה שטרן עושה בהקשר הזה, תקרא דיווחים של משתמשים על rad140 ובתיאוריה גם טסט סולו יכול לגרום לזה באם הרצפטורים רגישים מאוד כמו נגיד סייקל ראשון או מינונים מוגזמים

מכיר את התופעה, מאז שאני רק על trt זה נעלם תודה לאל, בד״כ טרן היה עושה לי את זה ברמה של חלומות הזויים שגרמו לי להתעורר בבהלה עם זיעה מטורפת, יש מצב שליגנדרול גורם לזה אז תנסה לוותר עליו, אגב קרדרין ישתלב יפה בסייקל שבנית והוא גם יעזור לך לישון טוב בלילה(:

קורה לי תמיד בסייקל . אחרי שבוע 4-5 מתחיל לישון פחות טוב במהלך הלילה אבל בצהריים נרדם כמו תינוק.

תנסה לעשות מדיטציה
לעשן ירוק
כדורי שינה טבעיים.
בהצלחה

אם סארמס גורמים לי לקרי לילה כל 2-3 לילות מה טרן יעשה לי?
וואלה אחי כל אחד והלילות שלו עם הטרן
יש כאלה מקבלים סיוטים של החיים ומתעוררים בבריכה של זיעה
אין תעודת אחריות על החומר הפסיכי הזה

וואלה אחי כל אחד והלילות שלו עם הטרן
יש כאלה מקבלים סיוטים של החיים ומתעוררים בבריכה של זיעה
אין תעודת אחריות על החומר הפסיכי הזה
תזיע באימון עד לרמה שאם אתה מתעורר לבריכה של זיעה וזה אגב יכול לקרות גם רק מטסט, אתה תקח את זה באיזי כי כבר תרגלת מה זה באמת להזיע..

חוץ מזה, השימוש באנבולים כדאי ורצוי מאוד לשתות הרבה נוזלים מבעוד מועד ואפילו לשים לידך בקבוק מים ליד המיטה

תזיע באימון עד לרמה שאם אתה מתעורר לבריכה של זיעה וזה אגב יכול לקרות גם רק מטסט, אתה תקח את זה באיזי כי כבר תרגלת מה זה באמת להזיע..

חוץ מזה, השימוש באנבולים כדאי ורצוי מאוד לשתות הרבה נוזלים מבעוד מועד ואפילו לשים לידך בקבוק מים ליד המיטה

דרך אגב איך הולך עם הטרן?

ולגבי הזיעה זה מאוד אינדיבידואלי, אני אישית לא מהמזיעים ולא הרגשתי שינוי לגבי הזיעה, מה שכן גלי חום חופשי.

יש כאלו שברגיל מזיעים מאוד אז כל תכונה מוחצנת כזו תתגבר עם סייקל

דרך אגב איך הולך עם הטרן?

ולגבי הזיעה זה מאוד אינדיבידואלי, אני אישית לא מהמזיעים ולא הרגשתי שינוי לגבי הזיעה, מה שכן גלי חום חופשי.

יש כאלו שברגיל מזיעים מאוד אז כל תכונה מוחצנת כזו תתגבר עם סייקל
קשה להגיד לגבי הזיעה מאיפה היא נובעת, האימונים שלי תובעניים ובו בעת הקיץ בדיוק בא. ף.

לגבי הטרן, הליבידו עולה, משום מה אני יותר רגוע אבל יש התקפי חוסר סובלנות, ליתר דיוק אסרטיביות אם תרצה

וורידים יוצאים החוצה לטיול כבר כל הזמן..
תיאבון עולה, סה"כ די מרוצה מהטרן

חזה תופס צורה והשייפ גם נחמד ביותר

אם תרצה אוכל לשלוח לך בפרטי אינסטגרם, אני עושה סטורי אחרי כל אימון (3 פעמים בשבוע) ככה אפשר לראות איך הגוף מגיב מבחינת שייפ

חוץ מזה יש מרץ אבל לפעמים סוג של עייפות/תשישות באמצע היום, זה חלק מהחבילה עם הטרן..

ככה שיוצא וגם מתי שאני לא באימונים פתאום בא לך להוציא עוד קצת אנרגיה ולאלתר לעצמך איזה מיני אימון גם מחוץ לחדר כושר

החזירו אותי מהבאן שתפרו לי כמה טרולים ואני לא מדבר על המנהלים, הם עושים את העבודה שלהם סה"כ, אין תלונות, אלא על כמה משתמשים טרולים שהדליקו לי את הפיוז פה, קיצור חזרתי בדיוק בזמן כדי לענות לך על השאלה לגבי הטרן אח יקר חחחח
ואגב לגבי הטרן, בהתחלה זה השאיר אותי ער איזה יום וחצי אחרי הזריקה הראשונה אבל עם הזמן זה דווקא סידר לי את השינה יותר טוב, כמובן שלתזמון ארוחות ומתי לאכול איך וכמה, יש חלק גדול בזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית