הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נדודי שינה בסייקל

Eyal1992

משתמש מתחיל
207
29
נק' מוניטין:
59
207
29
אשמח לפיתרון בנושא המדכא הזה
יש לי תקופות במהלך הסייקל של נידודי שנה (זה לא קבוע) ואני יכול להתעורר כמה פעמים בלילה/יום והשינה לא רציפה מה שמפיע גם על המשך היום.
חד משמעית שזה השפעה של הסייקל ועד כמה שהבנתי שחלק רחב מהתפועות לוואי השכיחות בסייקל זה נדודי שינה, השאלה אם יש פיתרון שיכול לסייע כשזה קורה (ובמקרה שלי מלטונין לא הכי עוזר ואפשר לעשות איתו חמוצים)
תודה מראש לעוזרים

קשה להגיד לגבי הזיעה מאיפה היא נובעת, האימונים שלי תובעניים ובו בעת הקיץ בדיוק בא. ף.

לגבי הטרן, הליבידו עולה, משום מה אני יותר רגוע אבל יש התקפי חוסר סובלנות, ליתר דיוק אסרטיביות אם תרצה

וורידים יוצאים החוצה לטיול כבר כל הזמן..
תיאבון עולה, סה"כ די מרוצה מהטרן

חזה תופס צורה והשייפ גם נחמד ביותר

אם תרצה אוכל לשלוח לך בפרטי אינסטגרם, אני עושה סטורי אחרי כל אימון (3 פעמים בשבוע) ככה אפשר לראות איך הגוף מגיב מבחינת שייפ

חוץ מזה יש מרץ אבל לפעמים סוג של עייפות/תשישות באמצע היום, זה חלק מהחבילה עם הטרן..

ככה שיוצא וגם מתי שאני לא באימונים פתאום בא לך להוציא עוד קצת אנרגיה ולאלתר לעצמך איזה מיני אימון גם מחוץ לחדר כושר

החזירו אותי מהבאן שתפרו לי כמה טרולים ואני לא מדבר על המנהלים, הם עושים את העבודה שלהם סה"כ, אין תלונות, אלא על כמה משתמשים טרולים שהדליקו לי את הפיוז פה, קיצור חזרתי בדיוק בזמן כדי לענות לך על השאלה לגבי הטרן אח יקר חחחח
ואגב לגבי הטרן, בהתחלה זה השאיר אותי ער איזה יום וחצי אחרי הזריקה הראשונה אבל עם הזמן זה דווקא סידר לי את השינה יותר טוב, כמובן שלתזמון ארוחות ומתי לאכול איך וכמה, יש חלק גדול בזה

שלח לי בפרטי תתמונות מחקתי את האינסטגרם חחח
ומה עם הכח ? עלה ?
על איזה מינון הלכת בסוף ? 300?

שלח לי בפרטי תתמונות מחקתי את האינסטגרם חחח
ומה עם הכח ? עלה ?
על איזה מינון הלכת בסוף ? 300?
המינון נע בין 300 ל400 ע"פ 10 שבועות
הכח משער שעלה אבל יש ימים ויש ימים, מנסה לחזור לקיבולת חזרות גבוהות מאשר להרביץ מלא משקל על חשבון חזרות עם כל הפיתוי.. הרי המטרה שלי היא בילדינג.., קח בחשבון שגם שהאימונים מוגבלים לשעה וחצי בגלל הקפסולות אז צריך לדחוף הכל מהר מהר...
אפשר להגיד שהכח עלה אבל הסיבולת במעט ירדה, משער שלא סתם אומרים שטרן ואירובי זה לא חברים טובים אבל אני נלחם על להישאר בחזרות גבוהות וגם לעלות במשקלים, בנתיים הולך טוב

המינון נע בין 300 ל400 ע"פ 10 שבועות
הכח משער שעלה אבל יש ימים ויש ימים, מנסה לחזור לקיבולת חזרות גבוהות מאשר להרביץ מלא משקל על חשבון חזרות עם כל הפיתוי.. הרי המטרה שלי היא בילדינג.., קח בחשבון שגם שהאימונים מוגבלים לשעה וחצי בגלל הקפסולות אז צריך לדחוף הכל מהר מהר...
אפשר להגיד שהכח עלה אבל הסיבולת במעט ירדה, משער שלא סתם אומרים שטרן ואירובי זה לא חברים טובים אבל אני נלחם על להישאר בחזרות גבוהות וגם לעלות במשקלים, בנתיים הולך טוב

כן טרן וסיבולת לא הולכים ביחד בכלל
הייתי מסיים סטים ומתנשףף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית