הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שימוש בטמוקסיפן

• פותח/ת השרשור INON
  • פורסם בתאריך

INON

משתמש מתחיל
66
1
נק' מוניטין:
1
66
1
אני בשבוע שישי של סייקל
טסט 500 בשבוע
בולדנון 750 בשבוע
פרווירון כדור יומי
פרגניל 500 לשבוע עד הpct בשבוע 12 התחלתי בשבוע 2
חצי כדור לטרזול בשבוע
רמת האסטרוגן שלי בסדר לפי המדדים קיבלתי בבדיקות דם השבוע 84 pmol כשלמיטב ידעתי הרף הגבוה הוא 196 ,
העניין שאני מרגיש עיקצוצים בחזה ואני מפחד שזה רומז על תחילת ג'ינו ,יש טעם להוסיף ללטרזול גם טמוקסיפן או שברמת אסטרוגן שכזו אין באמת סיבה להתחיל לקחת.לפני הpct ?
שאלה נוספת אני בשבוע שישי ורמת הטסט שלי היא 55 זה לא נמוך מידיי לשבוע שכזה ?

בולד עושה AI במידה מסוימת ויש לך הרבה בולד שם

חבל על לטרזול זה כדור חזק, היה עדיף ארימדקס וגם זה לא

לך תבדוק פרולקטין במקום לקחת דברים נגד אסטרוגן שהרמות שלך של אסטרוגן נמוכות

עכשיו העניין עם לטרזול שהוא מרסק אסטרוגן ואז אסטרוגן יכול לטפס מעל הרף אז יכול להיות בדקת לפני שהוא טיפס והבדיקה לא 'אקטואלית'

לסיכום, בדוק פרולקטין, ותתנהל עם ארימדקס במקום לטרזול

בנוסף, לא בטוח שאתה צריך AI יש לך מלא בולד וגם שמת פרווירון
לדעתי הטסט היה צריך להיות בשמיים, איזה פארמה אתה משתמש?
55 טסט זה רמה די גבוהה עד כמה שאני יודע..

🙁
בולד עושה AI במידה מסוימת ויש לך הרבה בולד שם

חבל על לטרזול זה כדור חזק, היה עדיף ארימדקס וגם זה לא

לך תבדוק פרולקטין במקום לקחת דברים נגד אסטרוגן שהרמות שלך של אסטרוגן נמוכות

עכשיו העניין עם לטרזול שהוא מרסק אסטרוגן ואז אסטרוגן יכול לטפס מעל הרף אז יכול להיות בדקת לפני שהוא טיפס והבדיקה לא 'אקטואלית'

לסיכום, בדוק פרולקטין, ותתנהל עם ארימדקס במקום לטרזול

בנוסף, לא בטוח שאתה צריך AI יש לך מלא בולד וגם שמת פרווירון

55 טסט זה רמה די גבוהה עד כמה שאני יודע..

לא כשהוא על 500 שבועי 😕

🙁

לא כשהוא על 500 שבועי 😕
500 שבועי שם אותך על בין 55 ל85
בדקתי... יכול להיות שככה זה נספג אצלו, משהו עם הshbg וכאלה או שהוא בדק בפיק נמוך, מצרף צילום
IMG-20200630-WA0019.jpeg

על פי מה בדקת? יש נוסחא,? אלגוריתם ?
כן, יש נוסחא
היא יחסית מדויקת אבל יש לציין שכל בנאדם מגיב אחרת פחות או יותר כי כך בנאדם והגוף שלו ואיך שהוא 'סופג' את החומרים

יש לכל חומר את הנל
אתה יכול לשים נוסחאות לוגריתמיות שמתייחסות למחציות חיים בטבלה באקסל ולקבל ואז לעשות plot לגרף שצירפתי לעיל, אם תרצה אז בלי נדר מחר אוכל לשלוח לך את הקובץ הזה שתוכל לבדוק.. זה שימושי כדי לדעת מתי 'יעיל' לצאת לpct, איך לתכנן את הסייקל והחומרים, FrontLoad ועוד ועוד..
15935389728254212781471810252277.jpg
15935389728254212781471810252277.jpg
15935390499489193483462109958594.jpg

• פותח/ת השרשור
אני מעדיף לטרזול כי אין לו את חוסמי הטסט שיש בארמידקס ובטמוקסיפן ,אני נבדק כל שבועיים ורמות האסטרוגן של קבועות על 84-85 ,אני לוקח בכוונה רק חצי כדור בשבוע כדי לא להגיע למצב של ריסוק האסטרוגן

חוסמי הטסט שיש בארמידקס ובטמוקסיפן
מה? אשמח שתרחיב למה התכוונת במשפט הזה

אם האסטרוגן שלך נמוך ייתכן שלא הוא הבעיה ואז כדאי שתבדוק פרולקטין, ובמידת הצורך תתארגן על קברגולין בהתאם

ועדיין הייתי ממליץ על ארימדקס או ארומסין ע"פ לטרזול

טמוקסיפן? תשמור לpct..

אם הכל תקין אז תנסה לשכנע את עצמך שזה תופעות לוואי של החומרים נקרא להם פאמפ לצורך העניין ותקווה שהכל בסדר, סייקל של 12 שבועות לא יעשה לך יותר מדי נזק

אבל אם אתה רוצה להיות בטוח תבדוק גם פרולקטין

אולי יש פה חכמים אחרים שיכולים לזרוק את השקל-2 שלהם לפה, בנתיים זה מה שאני חושב בנושא

אני מעדיף לטרזול כי אין לו את חוסמי הטסט שיש בארמידקס ובטמוקסיפן ,אני נבדק כל שבועיים ורמות האסטרוגן של קבועות על 84-85 ,אני לוקח בכוונה רק חצי כדור בשבוע כדי לא להגיע למצב של ריסוק האסטרוגן
  1. אלפה פארמה חברה אמינה. (יש לך צילום של האמפס?)
  2. אתה מתקשקש עם יותר מידי תרופות ולא ברור על מה..הפעילות האסטרוגנית של בולדנון מזערית.
  3. אם יש לך רגישות אז מספיקה כמות סבירה של המרה המביאה לפעילות אסטרוגנית ברקמת השד כדי להוביל לג'ינו, טמקסיפן ממוקדת בניטרול הפעילות הזו!
  4. יכול להיות שיש גם בעיה פרולקטינית שאולי היתה קיימת על אש קטנה בלי קשר לסייקל והוגברה בעקבותיו..אבל זה גם כיוון שצריך לבדוק..גם אם זה לא תופעה שכיחה בכלל בסייקל מסוג כזה אך לא כדאי לשלול זאת לגמרי ולבדוק גם את זה.
זה סייקל ראשון ?
מה לגבי תוצאות תחושות ? מרגיש את החומר?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
  1. אלפה פארמה חברה אמינה. (יש לך צילום של האמפס?)
  2. אתה מתקשקש עם יותר מידי תרופות ולא ברור על מה..הפעילות האסטרוגנית של בולדנון מזערית.
  3. אם יש לך רגישות אז מספיקה כמות סבירה של פעילות אסטרוגנית ברקמת השד כדי להוביל לג'ינו, טמקסיפן ממוקדת בניטרול הפעילות הזו!
  4. יכול להיות שיש גם בעיה פרולקטינית שאולי היתה קיימת בלי קשר לסייקל והוגברה בעקבותיו..אבל זה גם כיוון שצריך לבדוק..גם אם זה לא תופעה שכיחה בכלל בסייקל מסוג כזה לא כדאי לשלול זאת לגמרי ולבדוק גם את זה.
זה סייקל ראשון ?
מה לגבי תוצאות תחושות ? מרגיש את החומר?
סייקל שלישי לא הייתה לי רגישות כזו בסייקלים קודמים,לגבי 3 אז אתה ממליץ לקחת טמוקסיפן ולהוריד את הלטרזול? אני קראתי שארמידקס וטמוקסיפן מבצעים איזו חסימה מסויימת לטסט לא זוכר בדיוק במה מדובר .
לגבי 4 תוכל בבקשה קצת להרחיב מה זה בעיה פרולקטנית?

סייקל שלישי לא הייתה לי רגישות כזו בסייקלים קודמים,לגבי 3 אז אתה ממליץ לקחת טמוקסיפן ולהוריד את הלטרזול? אני קראתי שארמידקס וטמוקסיפן מבצעים איזו חסימה מסויימת לטסט לא זוכר בדיוק במה מדובר .
לגבי 4 תוכל בבקשה קצת להרחיב מה זה בעיה פרולקטנית?
  1. לטרוזול אני פחות מכיר..טמוקסיפן אני מכיר טוב והיעילות שלה בניטרול הפעילות האסטרוגנית ברקמת השד הפכה אותה למאוד פופולרית בעולם הבילדינג.
  2. על אף שלא עשית שימוש בנגזרות שידועות ככאלה המביאות לעלית פרולקטין שווה לבדוק גם כיוון זה..במידה וטמוקסיפן לא יפתור את הבעיה...אז תצטרך לעשות שימוש בדוסטינקס
  3. אני לא הייתי עושה שימוש בלטרוזול..ai וטמוקסיפן יחד....לשיקולך.
מה לגבי הסייקל?
יש עליה בכוח? תיאבון? מסה?

• פותח/ת השרשור
  1. לטרוזול אני פחות מכיר..טמוקסיפן אני מכיר טוב והיעילות שלה בניטרול הפעילות האסטרוגנית ברקמת השד הפכה אותה למאוד פופולרית בעולם הבילדינג.
  2. על אף שלא עשית שימוש בנגזרות שידועות ככאלה המביאות לעלית פרולקטין שווה לבדוק גם כיוון זה..במידה וטמוקסיפן לא יפתור את הבעיה...אז תצטרך לעשות שימוש בדוסטינקס
  3. אני לא הייתי עושה שימוש בלטרוזול..ai וטמוקסיפן יחד....לשיקולך.
מה לגבי הסייקל?
יש עליה בכוח? תיאבון? מסה?
כן,יש עליה מאד גדולה בכח ,בשבועיים האחרונים תיאבון מוגבר

כן,יש עליה מאד גדולה בכח ,בשבועיים האחרונים תיאבון מוגבר
הבולדנון הוא בעל אסטר ארוך במיוחד ולכן "הגיע לעבודה" קצת מאוחר יותר..
עכשיו אתה אמור להינות ממנו..
אני יכול לגמור רק מלהסתכל על עצמי בסייקל שמשלב בולד...המראה הווסקולרי והנקי שלו חשמל!

• פותח/ת השרשור
מה לגבי מה שקראתי כאן? אין מה לחשוש מזה ?

טמוקסיפן בפרט ו-SERMs בכלל מהווים אגוניסטים בכבד. ז"א אומרת שהם מהווים ממש אסטרוגן פעיל בכבד ויש לכך מספר השפעות שליליות. בראש ובראשונה הם מקדמים באופן מאוד משמעותי ייצור של SHBG, אותו חלבון שנע בדם, ניקשר באופן בלתי הפיך לטסטוסטרון והופך אותו לבלתי פעיל. ז"א אומרת שעל אף שהטסטוסטרון טוטטאל בשמיים, זה החופשי לנוע בדם עלול להיות נמוך למדי.
עוד השפעה שלילית ישירה של היותם של SERM אגוניסטים (אסטרוגנים פעילים) בכבד הוא דיכוי ייצורו של IGF-1, הורמון המיוצר בכבד בהשפעתו של הורמון גדילה, מאוד אנבולי.שאחראי על לא מעט מיכולות שינוי הרכב משקל הגוף (Body Composition) שנתגלו במחקרים בהם נעשה שימוש במתן טסט ממקור חיצוני (שהראה עלייה חדה בייצור IGF-1) גם ללא אימון. במחקר שנערך לאחרונה נראה ששימוש בטמוקסיפן העלה רמות טסט ו-LH כמצופה אך דיכה מאוד רמות IGF-1.
חוסמי הטסט שיש בארמידקס ובטמוקסיפן
מה? אשמח שתרחיב למה התכוונת במשפט הזה

אם האסטרוגן שלך נמוך ייתכן שלא הוא הבעיה ואז כדאי שתבדוק פרולקטין, ובמידת הצורך תתארגן על קברגולין בהתאם

ועדיין הייתי ממליץ על ארימדקס או ארומסין ע"פ לטרזול

טמוקסיפן? תשמור לpct..

אם הכל תקין אז תנסה לשכנע את עצמך שזה תופעות לוואי של החומרים נקרא להם פאמפ לצורך העניין ותקווה שהכל בסדר, סייקל של 12 שבועות לא יעשה לך יותר מדי נזק

אבל אם אתה רוצה להיות בטוח תבדוק גם פרולקטין

אולי יש פה חכמים אחרים שיכולים לזרוק את השקל-2 שלהם לפה, בנתיים זה מה שאני חושב בנושא
התכוונתי לזה :
טמוקסיפן בפרט ו-SERMs בכלל מהווים אגוניסטים בכבד. ז"א אומרת שהם מהווים ממש אסטרוגן פעיל בכבד ויש לכך מספר השפעות שליליות. בראש ובראשונה הם מקדמים באופן מאוד משמעותי ייצור של SHBG, אותו חלבון שנע בדם, ניקשר באופן בלתי הפיך לטסטוסטרון והופך אותו לבלתי פעיל. ז"א אומרת שעל אף שהטסטוסטרון טוטטאל בשמיים, זה החופשי לנוע בדם עלול להיות נמוך למדי.
עוד השפעה שלילית ישירה של היותם של SERM אגוניסטים (אסטרוגנים פעילים) בכבד הוא דיכוי ייצורו של IGF-1, הורמון המיוצר בכבד בהשפעתו של הורמון גדילה, מאוד אנבולי.שאחראי על לא מעט מיכולות שינוי הרכב משקל הגוף (Body Composition) שנתגלו במחקרים בהם נעשה שימוש במתן טסט ממקור חיצוני (שהראה עלייה חדה בייצור IGF-1) גם ללא אימון. במחקר שנערך לאחרונה נראה ששימוש בטמוקסיפן העלה רמות טסט ו-LH כמצופה אך דיכה מאוד רמות IGF-1.

מה לגבי מה שקראתי כאן? אין מה לחשוש מזה ?

התכוונתי לזה :
אל תיפגע אחינו..
אבל אתה מחלבן את החלמוציטיס..
מרוב ציטוטים ומילים של אקדמיה לא רואים את היער..
ואז אתה מוצא את עצמך משתמש בחוסמי אסטרוגן ולטרוזול ביחד בסייקל לא ארומטי..
אין לי בעיה עם אקדמיה ומאמרים..ממש לא אבל לקחת את זה 10 צעדים קדימה..
אז...
  1. קח בחשבון שלא כל אחד שפורס פסקאות ממאמר או מחקר פה או בכל פורום אחר, בהכרח מבין או מפרש אותו as is..
  2. אינטואיטיבית נראה לי(אולי אני טועה) שבמרוץ החשוב אחרי המידע איפשהו סחטת את הדוושה של הגז לטופ ונסחפת רחוק מידי..
  3. חשוב לדעת, לחקור וללמוד..אבל לא פחות, להבין מה ולמה לפני ששולפים ויורים לכל הכיוונים כי במקרים מסוימים זה יכול סתם לסבך ולבלבל
  4. אם תרצה או שלא, התחום שבחרת בו מבוסס בחלקו הלא קטן על bro-science אז אל תמהר להתרשם מאף אחד (גם לא ממני..אגב) ותהיה ספקן..כל דבר שנעשה בהגזמה יכול גם להזיק

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית