הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל טסט ראשון - PCT

FirstTimeHere

משתמש מתחיל
52
12
נק' מוניטין:
30
52
12
היי ותודה על העזרה

בתכנון להתחיל סייקל טסט אנטט 350 כל 5 ימים ל12 שבועות (500 בשבוע)
קיבלתי המלצה מוזרה, נאמר לי שאפשר להתאושש מסייקל כזה ללא PCT , האם זה מומלץ?
ואם לא, אשמח אם תוכלו לשפוך אור על נושא הPCT ספציפית אחרי הסייקל המדובר.
לגבי בדיקות דם, הבנתי שאחרי הסייקל בדיקות דם נחוצות כדי לדעת אם צריך ומה צריך בPCT, אבל כל אחד אומר משהו קצת אחר אז הלכתי לאיבוד.
פרגניל, ארומסין, ארימדקס, אקקלומין, נולבדקס, קלומיד כל אלה שמעתי ולא מבין למה אצל כל אחד פרוטוקול אחר, במה זה תלוי?

נערך לאחרונה:
אקקלומין זה כלומיד שייך לpct
ארומסין זה ארימדקס יותר חלש, ולטרזול זה ארימדקס יותר חזק שהם AI מונעים המרה של טסט לאסטרוגן במידה מסויימת כדי למנוע גינו במהלך הסייקל

בpct תצטרך טמוקסיפן וזהו.
פרגניל אתה יכול לתת בלאסט קטן רגע לפני הpct כדי לתת נפח לאשכים ו בסייקלים ארוכים נותנים 500 hcg בשבוע לאורך כל הסייקל

לגבי בדיקות דם
בדיקות דם למתחילים

עצה חמה, אל תתחיל את הסייקל לפני שאתה עושה קצת ש.ב ולומד וקורא על זה קצת.. כי אתה לא יודע כלום וקופץ למים, חבל

היי ותודה על העזרה

בתכנון להתחיל סייקל טסט 350 כל 5 ימים ל12 שבועות
קיבלתי המלצה מוזרה, נאמר לי שאפשר להתאושש מסייקל כזה ללא PCT , האם זה מומלץ?
ואם לא, אשמח אם תוכלו לשפוך אור על נושא הPCT ספציפית אחרי הסייקל המדובר.
לגבי בדיקות דם, הבנתי שאחרי הסייקל בדיקות דם נחוצות כדי לדעת אם צריך ומה צריך בPCT, אבל כל אחד אומר משהו קצת אחר אז הלכתי לאיבוד.
פרגניל, ארומסין, ארימדקס, אקקלומין, נולבדקס, קלומיד כל אלה שמעתי ולא מבין למה אצל כל אחד פרוטוקול אחר, במה זה תלוי?
הבנת לא נכון!
תשאיר את הבקבוקים בצד ושאל אל עצמך אם התייעצת עם האנשים הנכונים

• פותח/ת השרשור
ארומסין זה ארימדקס יותר חלש, ולטרזול זה ארימדקס יותר חזק שהם AI מונעים המרה של טסט לאסטרוגן במידה מסויימת כדי למנוע גינו במהלך הסייקל

פרגניל אתה יכול לתת בלאסט קטן רגע לפני הpct כדי לתת נפח לאשכים ו בסייקלים ארוכים נותנים 500 hcg בשבוע לאורך כל הסייקל

לגבי בדיקות דם
בדיקות דם למתחילים

עצה חמה, אל תתחיל את הסייקל לפני שאתה עושה קצת ש.ב ולומד וקורא על זה קצת.. כי אתה לא יודע כלום וקופץ למים, חבל

לגבי בדיקות דם
בדיקות דם למתחילים

תשמע אני יודע בדיוק מה אני רותה - סייקל טסט 3 חודשים. הpct סיבך אותי מעט כי כל אחד אומר משהו אחר, לכן לפני שאני נוגע במשהו אני שואל ומתייעץ, לא התחלתי שום דבר עדיין.

350 ל5 ימים פעם ראשונה שאני שומע מינון כזה ..
מה עומד מאחוריי החישוב הזה ?

נאמר לי שאפשר להתאושש מסייקל כזה ללא PCT , האם זה מומלץ?
בטוח שתתאושש מסייקל כזה לבד , ומסייקלים יותר קשים ,
לא מומלץ כל הרעיון של PCT בא כדי להחזיר את ההתאוששות יותר מהר במכה אחת כאילו לא היה שום בעיה ולא לחכות לגוף לבד שהתאושש , כדי לשמור על ההישגים בסייקל במיוחד במראה , מסת שריר , והרגשה טובה .
בסייקל כזה פשוט - כבר לפני שמתחיל צריך להשיג טמוקסיפן ואם בא לך גם כלומיד .
ואם ממש אתה רוצה לצאת נקי פרגניל להתחיל כמו שסייקלטלפון שלנו כתב לך .

מה עומד מאחוריי החישוב .
פחות מ500mg לשבוע לא יהיה שווה את ההשבתה.
לא יהיה שום הבדל בנזק בין 350mg/5d ל- 500mg/wk..וזה הרי טיפשי..חח כי זה יוצא בערך 465 לשבוע.
מה ההיגיון? 😕
מסייקל טסט לבד לא חייבים pct רק שכדאי לזכור שה"שיקום" יהיה ארוך יותר, משמע תהיה זמן ארוך יותר במצב קטבולי..(ותהיה עלול לסבול יותר מתופעות לוואי הורמונליות) והרי כל הרעיון מאחורי סייקל זה לשמר משהו ממנו גם אם קטן בסופו..

נערך לאחרונה:
350 ב5 ימים במקום 250 כל 3 ימים יגרום לפיקים של הטסט אצלך בדם להיות יותר קיצוניים ופחות יציבים(יהיו לך יותר רגעים עם טסט גבוהה מתמיד וטסט נמוך) משהו שלא כדאי שיקרה. חוץ מזה לא ציינת את האסטר. אפשר לצאת מנקודת הנחה שמדובר באנטט?

• פותח/ת השרשור
מה עומד מאחוריי החישוב הזה ?

בטוח שתתאושש מסייקל כזה לבד , ומסייקלים יותר קשים ,
לא מומלץ כל הרעיון של PCT בא כדי להחזיר את ההתאוששות יותר מהר במכה אחת כאילו לא היה שום בעיה ולא לחכות לגוף לבד שהתאושש , כדי לשמור על ההישגים בסייקל במיוחד במראה , מסת שריר , והרגשה טובה .
בסייקל כזה פשוט - כבר לפני שמתחיל צריך להשיג טמוקסיפן ואם בא לך גם כלומיד .
ואם ממש אתה רוצה לצאת נקי פרגניל להתחיל כמו שסייקלטלפון שלנו כתב לך .

לציטוט הראשון - 350 כל 5 יום יוצא בממוצע 500 בשבוע (או קרוב לזה)

לציטוט השני -הבנתי, תודה רבה על תשובה ישירה
פחות מ500mg לשבוע לא יהיה שווה את ההשבתה.
לא יהיה שום הבדל בנזק בין 350mg/5d ל- 500mg/wk..וזה הרי טיפשי..חח כי זה יוצא בערך 465 לשבוע.
מה ההיגיון? 😕
מסייקל טסט לבד לא חייבים pct רק שכדאי לזכור שה"שיקום" יהיה ארוך יותר, משמע תהיה זמן ארוך יותר במצב קטבולי..(ותהיה עלול לסבול יותר מתופעות לוואי הורמונליות) והרי כל הרעיון מאחורי סייקל זה לשמר משהו ממנו גם אם קטן בסופו..
אני אעגל, זה ייצא 500 בשבוע. והבנתי, אני אלך על הצד בטוח עם PCT, תודה.

350 ב5 ימים במקום 250 כל 3 ימים יגרום לפיקים של הטסט אצלך בדם להיות יותר קיצוניים ופחות יציבים(יהיו לך יותר רגעים עם טסט גבוהה מתמיד וטסט נמוך) משהו שלא כדאי שיקרה. חוץ מזה לא ציינת את האסטר. אפשר לצאת מנקודת הנחה שמדובר באנטט?
נכון, טסט אנטט. ותודה על הinsight

לציטוט הראשון - 350 כל 5 יום יוצא בממוצע 500 בשבוע (או קרוב לזה)

לציטוט השני -הבנתי, תודה רבה על תשובה ישירה

אני אעגל, זה ייצא 500 בשבוע. והבנתי, אני אלך על הצד בטוח עם PCT, תודה.

נכון, טסט אנטט. ותודה על הinsight
בהצלחה.
הכי מאוזן זה שתי זריקות בשבוע,מפוצל
250mg כל אחת

• פותח/ת השרשור
הבנת לא נכון!
תשאיר את הבקבוקים בצד ושאל אל עצמך אם התייעצת עם האנשים הנכונים
זה מה שמוזר לי. הבחור כמו גורו של סייקלים בצפון וזה מה שאמר לי. (מר ישראל לשעבר בין היתר)
בכל אופן כנראה אני מתחיל מחר בשעה טובה.

זה מה שמוזר לי. הבחור כמו גורו של סייקלים בצפון וזה מה שאמר לי. (מר ישראל לשעבר בין היתר)
בכל אופן כנראה אני מתחיל מחר בשעה טובה.
מה שמוזר זה הפרוטוקול..
לא היתר..
גם מסייקלים כבדים יותר יהיה אפשר בסופו של דבר להתאושש בלי pct..השאלה כמה זמן זה יקח,גם pct אגב זה לא שעון שוויצרי וגם איתו ההתאוששות לא תמיד קצרה רק שבאמצעות pct אתה ללא ספק עוזר ומזרז את המערכת..
אם אתה חושב שעם 350mg/5d הציר ההורמנלי שלך ישחק שש-בש ועם 500mg/wk לא אז אתה חי בסרט.
וזה לא משנה אם מי שאמר לך את זה הוא מר אולימפיה או מר ישראל
משניהם אפשר לצאת גם בלי pct..הנזק לאשכים ולציר לא יהיה שונה..
רק שבפרוטוקול הסטנדרטי החומר יתפזר מאוזן יותר.

• פותח/ת השרשור
מה שמוזר זה הפרוטוקול..
לא היתר..
גם מסייקלים כבדים יותר יהיה אפשר בסופו של דבר להתאושש בלי pct..השאלה כמה זמן זה יקח,גם pct אגב זה לא שעון שוויצרי וגם איתו ההתאוששות לא תמיד קצרה רק שבאמצעות pct אתה ללא ספק עוזר ומזרז את המערכת..
אם אתה חושב שעם 350mg/5d הציר ההורמנלי שלך ישחק שש-בש ועם 500mg/wk לא אז אתה חי בסרט.
וזה לא משנה אם מי שאמר לך את זה הוא מר אולימפיה או מר ישראל
משניהם אפשר לצאת גם בלי pct..הנזק לאשכים ולציר לא יהיה שונה..
רק שבפרוטוקול הסטנדרטי החומר יתפזר מאוזן יותר.
אני לגמרי איתך, לכן פתחתי את הנושא פה כי היה לי מוזר

• פותח/ת השרשור
אישית לא יצא לי...
אבל תכלס מכיר כאלה שכן ולא זוכר ששמעתי משהו רע עליהם.
בהצלחה.
תודה רבה! מחכה בקוצר רוח לזה.
אישית לא יצא לי...
אבל תכלס מכיר כאלה שכן ולא זוכר ששמעתי משהו רע עליהם.
בהצלחה.
אגב מה אתה אומר על magnum 300 e
יוצא לי זול יותר אבל הבנתי שפחות איכותי

תודה רבה! מחכה בקוצר רוח לזה.

אגב מה אתה אומר על magnum 300 e
יוצא לי זול יותר אבל הבנתי שפחות איכותי
20200704_125258.jpg
מדבר על ברנד זה?
אם כן אז מדובר בחברה סינית שעובדת לא רע סה"כ אבל אני מאוד לא הסתדרתי עם האמפולות שלהם..שברו לי את האצבעות ולכן לא אגע בהם יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית