כי על פי רוב הם פחות איכותיים ופחות נוחים.איך זה שהמתברגים כל כך זולים?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי על פי רוב הם פחות איכותיים ופחות נוחים.איך זה שהמתברגים כל כך זולים?
איך זה שהמתברגים כל כך זולים?
על ראק מעץ?לגבי ראק יש לך את הסרטוטים של כריס דאפין, הוא עשה על ראק כזה 320 סקוואט
אם כבר בונים ספסל מעץ אפשר לבנות משהו כמו מוטות בטחון גם מעציםמה שכן הייתי משקיע וקונה איזה קופסאות עץ איכותיות שישמשו בתור מוטות ביטחון לסקוואט ובנץ'.
על ראק מעץ?
אם כבר בונים ספסל מעץ אפשר לבנות משהו כמו מוטות בטחון גם מעצים
אני אעשה קצת סדר. מוטות מתברגים יהיו פחות עמידים לאורך זמן. סיבה אחת מאד פשוטה לזה היא שהם פשוט שוקלים פחות. מוט 1.8 מתברג שוקל איזה 10 קילו, ו2.2 שוקל 12. בצבא התאמנתי עם אחד כזה והוא עמד סבבה גם ב230 קילו שראגס, אבל כמו שאמרת buy nice, or buy twice. אם אתה רוצה משהו שיותר סיכוי שיחזיק לך לטווח הארוך הייתי קונה מוט אולימפי.
כמו כן, במוטות מתברגים הknurling בד"כ על הפנים.
לגבי ראק יש לך את הסרטוטים של כריס דאפין, הוא עשה על ראק כזה 320 סקוואט ככה שזה נראה דיי עמיד. אם אתה צריך משהו שאתה יכול יותר בקלות להזיז ממקום למקום יש את הhalf rack שbuff dudes בנו. אתה יכול לחפש את זה ביוטוב, אבל זה יהיה פחות חזק מהאחד של כריס דאפין שמחוזק עם הקיר. מה שכן הייתי משקיע וקונה איזה קופסאות עץ איכותיות שישמשו בתור מוטות ביטחון לסקוואט ובנץ'. אתה לא רוצה א' להפיל על עצמך, וב' לשבור את הרצפה.
לגבי ראק מעץ הדבר שאני חושש ממנו זה ה jhooks איפה שהמוט נח, זה מפעיל עומס שרוצה לכופף ולשבור את העץ, אבל אם זה מספיק עבה כנראה זה יחזיק@yujinius לגבי השאלה ששאלתבנוגע לעמידות של הראק אז כן, מחזיק, ראק מעץ ראיתי ביוטיוב (עץ של 10 על 10 או 15 על 15 לא זוכר..) מחזיק מטורף.
לדעתי אין צורך במוטות ביטחון לבנץ', זה לגמרי מיותר, לסקוואט זה חשוב.לגבי מוטות ביטחון אני מתלבט אם לבנות.. סה״כ אני הזמנתי הרבה חברים מהמכון שיבואו להתאמן אצלי ואני יכול לבקש מאחותי הקטנה שתשמור עלי, סט או שתיים שקרובים לכשל. בנוסף, בחודשיים האחרונים ממש שיניתי את צורת העבודה שלי בבנץ׳ בזכות אלחנן, שאמר לי לעבוד הרבה יותר רחוק מכשל, להרבה יותר סטים - וזה טיפ שקידם אותי בענק. ככה שבלי מוטות ביטחון אני לא אקח חזרות ״מסוכנות״.
מצד שני לא לבנות מרגיש לי טמטום.
תראה את התוכנית של הראק ותראה שזה מאוד בטוח.לגבי ראק מעץ הדבר שאני חושש ממנו זה ה jhooks איפה שהמוט נח, זה מפעיל עומס שרוצה לכופף ולשבור את העץ, אבל אם זה מספיק עבה כנראה זה יחזיק
Login • Instagramעל ראק מעץ?
אם כבר בונים ספסל מעץ אפשר לבנות משהו כמו מוטות בטחון גם מעצים
זהו כשזה בנוי ככה המוט יושב במקום מאוד חזק שיכול להחזיק המון משקל, האמת זו הייתה המחשבה הראשונה שלי לבנות ככה עם שני מקומות למוט, אחד לסקוואט אחד לבנץ' ומוטות בטחות בגובה מסויים קבוע, אבל נראה את התכנית שאלחנן שם כאן בפוסט, אחרי שאני אעביר את הפינת אימונים שלי למקום גדול יותר שיהיה מקום לזה
זהו כשזה בנוי ככה המוט יושב במקום מאוד חזק שיכול להחזיק המון משקל, האמת זו הייתה המחשבה הראשונה שלי לבנות ככה עם שני מקומות למוט, אחד לסקוואט אחד לבנץ' ומוטות בטחות בגובה מסויים קבוע, אבל נראה את התכנית שאלחנן שם כאן בפוסט, אחרי שאני אעביר את הפינת אימונים שלי למקום גדול יותר שיהיה מקום לזה
תודה, כן עשיתי מעט שונה מהסרטון כי רציתי רגל אחת רק מקדימה כדי שלא יפריע לי בדחיקה, ככה זה גם בתחרויות.
אם אתה רוצה משהו זול אבל פחות יציב ותהיה חייב ספוטר, יש לך את זה
משהו קצת יותר מורכב, אבל עדיין די זול ומאוד יציב זה זה:
בתור אחד שראה שנשבר לא מעט ציוד של מקצוענים, אני אסמוך על מה שהכנתי בידיים שלי הרבה יותר מהרבה דברים אחרים.איך לאנשים כאן יש אומץ לבנות את זה בעצמם, פתאום משהו חס וחלילה משתחרר באמצע בנץ' או משהו בסגנון.
אני מעדיף להשאיר את הדבר הזה למקצוענים שזו העבודה שלהם + משהו מוכר שעבר בדיקות בטיחות. יפה והכל..אבל מפחיד.
אם תבנה את זה מספיק חזק זה יהיה הרבה יותר אמין מבנץ "מקצועי" שאתה תקנה ב500 שקלאיך לאנשים כאן יש אומץ לבנות את זה בעצמם, פתאום משהו חס וחלילה משתחרר באמצע בנץ' או משהו בסגנון.
אני מעדיף להשאיר את הדבר הזה למקצוענים שזו העבודה שלהם + משהו מוכר שעבר בדיקות בטיחות. יפה והכל..אבל מפחיד.
אם תבנה את זה מספיק חזק זה יהיה הרבה יותר אמין מבנץ "מקצועי" שאתה תקנה ב500 שקל
"כנראה" זה מילת המפתח.לקנות מאיזו חברה מוכרת שהספה כנראה עברה בדיקות בטיחות עד שהם ''מצאו'' איך הם רוצים אותה VS לבנות בעצמך ולקוות שזה מספיק חזק.
אני עדיין חושב שיותר בטיחותי לקנות לרוב האנשים. לא אמרתי לקנות ספה מאיזה מקום חנטרישי.
"כנראה" זה מילת המפתח.
זה לא קשה לבנות בנץ' שיכול לתמוך גם ב300 ק"ג, זה פשוט פרמידה שאם בונים אותה נכון, תומכת בעצמה.אני אומר כנראה כי אני לא חושב שכל חברה עושה את זה, אבל אם מחפשים נכון אני מאמין שתהיה אחת שלא יהיה עליה ספק לגבי הבדיקות. קשה לי לראות איך חברות מוכרות פשוט יוצרות ספסל מבלי לעשות בדיקות בטיחות קודם.
מספיק חזק למה? כשאתה קונה עכשיו בזול זה ספה שנועדה כנראה לאנשים שלא עושים יותר מ100 בנץ' לאורך זמן. אבל אם אתה לוחץ 150 וצפונה ושוקל 100~ בעצמך יש על הספה הזאת כבר עומס של 250 קילו וזה לא תמיד מה שהן נועדו לתמוך בו. כמובן שספת פווארליפטינג תהיה טובה יותר מספת עץ, אבל אתה תוציא עליה לפחות 1500 שקל. (ספה ללא ראק כמובן, כן?)לקנות מאיזו חברה מוכרת שהספה כנראה עברה בדיקות בטיחות עד שהם ''מצאו'' איך הם רוצים אותה VS לבנות בעצמך ולקוות שזה מספיק חזק.
אני עדיין חושב שיותר בטיחותי לקנות לרוב האנשים. לא אמרתי לקנות ספה מאיזה מקום חנטרישי.
הבנץ נראה דיי נמוך. מה הגובה שלו? הוא יציב ככה כשעשית אותו עם רגליים פשוט ובלי בסיס?הבנץ׳ שלי לאחר הריפוד, אגב ריפדתי בעצמי ועלה לי פחות ממאה שקל... אם יש אפשרות להשיג אקדח סיכות לעץ של deko הרפד באמת מיותר