שורף שומנים טבעי

ziiivvvvv

משתמש מתחיל
84
6
נק' מוניטין:
6
84
6
אהלן חברים,
לקראת תחילת הסגר הפסקתי להתאמן בגלל שסגרו את חדרי הכושר ולצערי גם התחלתי להידרדר מבחינת התזונה עכשיו אני עולה מעט במשקל ורוצה לגרום למשקל לעלות בצורה מינימלית ולא מוגזמת
עד עכשיו לקחתי את ה fat burner של sculpt nation שבמהלך השימוש אכלתי מה שבא לי וואללה ראיתי עליה ממש איטית...
אני רוצה לקנות עוד איזה שורף שומנים טבעי שאתם ממש ממליצים.
מה אומרים? מה ממליצים?

אני רוצה לקנות עוד איזה שורף שומנים טבעי שאתם ממש ממליצים.
מה אומרים? מה ממליצים?
אני אהיה הראשון וכנראה לא היחיד כאן: גרעון קלורי זו ההמלצה. אם אתה רוצה עליה אבל איטית מאוד או להישאר באותו משקל אז פלוס קלורי קטן או נטרלי בהתאמה. מה שאתה חושב לקנות כנראה יחטב לך את הארנק והחשבון בנק, לא את הגוף.
עד עכשיו לקחתי את ה fat burner של sculpt nation שבמהלך השימוש אכלתי מה שבא לי וואללה ראיתי עליה ממש איטית...
אם זה עשה הבדל אני יכול רק לנחש שתיאבון שלך ירד, אולי המוצר חסם אותו או סיבה אחרת.

באופן כללי זה שסגרו את חדרי הכושר לא אומר שצריך להפסיק לגמרי, יש תרגילי משקל גוף, יש ריצה בחוץ וכו'

שורפי שומן טבעי זה חרטא, הם לא עושים כלום ועל הדרך מסכנים לך את הבריאות

גם זה לא ממש עובד

יש לזה אפקט ממה שאני מבין, לא הייתי קורא לזה שורף שומן אבל זה בטוח אפקטיבי יותר משורפי שומן טבעיים שלא קיימים שפותח האשכול מחפש.
וחוץ מזה זה ממש טעים:food-and-drink005-88:

יש לזה אפקט ממה שאני מבין, לא הייתי קורא לזה שורף שומן אבל זה בטוח אפקטיבי יותר משורפי שומן טבעיים שלא קיימים שפותח האשכול מחפש.
וחוץ מזה זה ממש טעים:food-and-drink005-88:
אין לזה ממש ראיות שזה עושה משהו לשריפת שומן

A pepper part that burns fat | Science News for Students

שוב, אני לא משווה את זה לחומרים אבל מהמחקר הקטן הזה נראה שיש לזה השפעה.
הלכתי וחיפשתי את המחקר המדובר, והנה הוא:
Effects of dihydrocapsiate on adaptive and diet-induced thermogenesis with a high protein very low calorie diet: a randomized control trial
המחקר מדובר על כמעט הרעבה (800 קלוריות ליום), הם כולם ירדו במשקל בצורה די זהה, כולם ירדו במסת השומן בצורה די זהה, ה-BMR שלהם היה זהה. בסופו של דבר, שום דבר משמעותי, הבדל של קלוריה לקילו משקל גוף ביום
וזה בנוסף לעניין שהתוסף לא קיים עדיין בשוק ואני לא יודע איך הכמויות שנתנו במחקר משתוות למה שתמצא בטבע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית