הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

טיפול מהיר בתחילת ג'ינו

• פותח/ת השרשור INON
  • פורסם בתאריך

INON

משתמש מתחיל
66
1
נק' מוניטין:
1
66
1
אני בשבוע 7 של סייקל
500 טסט
750 בולדנון
1 פרווירון יומי
עד שבוע שעבר לקחתי חצי כדור לטרזול בשבוע והאסטרוגן שלי היה בשליטה על 85 ,התחלתי להרגיש עקצוצים בפטמות אז הורדתי את הלטרזול ועברתי לקחת כדור טמוקסיפן ביום,עשיתי אתמול בדיקת דם והאסטרוגן שלי טס מ85 ל 175 ןאני מרגיש נפיחות בחזה והוא קצת גדל ,חשבתי לחזור לקחת לטרזול חצי כדור כל 3 ימים פלוס 2 טמוקסיפן ביום כדי להשתלט ולהעלים את הג'ינו,וקבעתי בדיקות דם לעוד שבועיים לוודא שאני לא מרסק את האסטרוגן עם הלטרזול,זה נכון מה שאני עושה? או שמומלץ פיתרון אחר ? יש לציין שאין לי גישה לארמידקס

אני בשבוע 7 של סייקל
500 טסט
750 בולדנון
1 פרווירון יומי
עד שבוע שעבר לקחתי חצי כדור לטרזול בשבוע והאסטרוגן שלי היה בשליטה על 85 ,התחלתי להרגיש עקצוצים בפטמות אז הורדתי את הלטרזול ועברתי לקחת כדור טמוקסיפן ביום,עשיתי אתמול בדיקת דם והאסטרוגן שלי טס מ85 ל 175 ןאני מרגיש נפיחות בחזה והוא קצת גדל ,חשבתי לחזור לקחת לטרזול חצי כדור כל 3 ימים פלוס 2 טמוקסיפן ביום כדי להשתלט ולהעלים את הג'ינו,וקבעתי בדיקות דם לעוד שבועיים לוודא שאני לא מרסק את האסטרוגן עם הלטרזול,זה נכון מה שאני עושה? או שמומלץ פיתרון אחר ? יש לציין שאין לי גישה לארמידקס
טמוקסיפן בד"כ פותר את הבעיה מייד כאשר מדובר בפעילות אסטרוגנית ברקמת השד
הוא לא חוסם אסטרוגן טוטאלי כמו ארימידקס או לטרוזול שחוסם את תהליך הארומטזיציה בגוף אלא פעול נקודתית בפעילות האסטרוגנית ברקמת השד ולכן אין לזה הרבה משמעות ש"האסטרוגן שלך טס"..

אם אני זוכר נכון התלוננת על עקצוצים עוד לפני שהחלפת את הלטרוזול בטמוקסיפן...
בדקת רמות פרולקטין בדם?

• פותח/ת השרשור
מבחינת פרולקטין אני בטווח הנורמאלי,עשיתי בדיקה ואני מצרף אותה ,כדאי לי בזמן הקרוב לקחת 2 טמוקסי ליום כדי להאיץ את הטיפול למרות שאני לא בpct ?

קבצים מצורפים

• Screenshot_20200708-144818.jpg
    Screenshot_20200708-144818.jpg
    KB 44.9 · צפיות: 102
לא רואים שם חברה...נראה מקור לא אמין
חבל יש כמעט לכל דילר טמקוסי של טבע בארץ..
בכל מקרה יש אצלך צירוף של מקרים לא ברורים..
הסייקל שלקחת הוא לא סייקל בעייתי בכל הנוגע לארומטיזציה אסטרוגנית וגם תמוהה העובדה שלמרות שהאסטוגן שלך היה בנורמה עם לטרוזול עדיין התלוננת כל התפתחות של גינו וגירויים בפטמות..
נראה לי שעדיף לך לחזור לקחת לטרוזול כדי לרסק את האסטרוגן חזרה לנורמה אבל זה כנראה לא יםתור את הבעיה כי סבלת ממנה עוד לפני.. וללכת מהר לרופא..אל תיקח סיכון
מה שכן..אתה צריך להיזהר עם חומרים..כי אם מסייקל כזה יש לך בעיות לא רוצה לחשוב מה יקרה לך עם חומרים ארומטיים יותר
20200709_222913.jpg
אני משתמש בטמוקסי של טבע..קונה אותו בקלות מכל דילר מקומי

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית