הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוברטינקינג של לילה-טסט

דניאלביטון10

משתמש קבוע
1,371
575
נק' מוניטין:
270
1,371
575
זה מסקרנות אבל אין לדעת איך זה יכול לשמש אותי

נתאר סיטואציה, הבדל בין 10 ל20 בתוצאות טסט בבדיקות דם עושות הבדל?
על הנייר 200% אבל שתיהם בנורמה
אציין שאני לא מתכוון לתוצאות פיתוח גוף/כוח אלא עירנות-מצב רוח-ליבידו

אם התשובה היא כן
האם הבדל של 40% לצורך העניין יעשה את זה
נניח מ16-22

אז נניח וכן (לא שאני יודע) "עוזרי העלאת טסטוסטרון" לצורך העניין אוושגנדה שמעלה בערך 20% את הטסט
זה דבר שיכול לעזור למצב רוח משופר? נניח נוסיף על זה תיסוף אבץ וויטמין d הגענו לעליה של 30% (נניח זרמו עם הקו מחשבה חחח) יהיה הבדל?

ובנוסף שאלת בונוס, תיסוף של טסט חיצוני 100-250מג מביא הרבה פחות תופעות לוואי עם אחלה של שיפור באורח חיים+מעט בספורט? אני חושב שהתשובה היא כן
אז למה זה לא נפוץ יותר?

ולכמה הטסט יגיע בבדיקות דם עם תיסוף של 200מג (באחוזים, זריקת מספר של בערך)

ההבדלים בטסט׳ בטווח הנורמה הם לא זהים להבדלים של טסט׳ שמעל. הנורמה לצורך העניין. לכן יש טווח שמכונה ׳נורמה׳. בוא נגיד שבמקרה הזה 10 לא שווה 10 (רק שהמורה שלי לחשבון מהיסודי לא תראה את זה)

• פותח/ת השרשור
ההבדלים בטסט׳ בטווח הנורמה הם לא זהים להבדלים של טסט׳ שמעל. הנורמה לצורך העניין. לכן יש טווח שמכונה ׳נורמה׳. בוא נגיד שבמקרה הזה 10 לא שווה 10 (רק שהמורה שלי לחשבון מהיסודי לא תראה את זה)
במילים אחרות 10 ו20 זה אותו הדבר
אבל 10 ו30 זה לא (תקן אותי אם לא הבנתי נכון)

במילים אחרות 10 ו20 זה אותו הדבר
אבל 10 ו30 זה לא (תקן אותי אם לא הבנתי נכון)
התכוונת בשורה האחרונה 20 ו 30 אני מניח? אם כן, אז בערך. הנקודה היא שבטווח הנורמה גם המספרים הגבוהים יותר לא בהכרח יתבטאו בשוני גדול, כאשר בטווחים מעל התמונה היא שונה.

• פותח/ת השרשור
התכוונת בשורה האחרונה 20 ו 30 אני מניח? אם כן, אז בערך. הנקודה היא שבטווח הנורמה גם המספרים הגבוהים יותר לא בהכרח יתבטאו בשוני גדול, כאשר בטווחים מעל התמונה היא שונה.
גם כשמדובר על מצב רוח-ליבידו אנרגיה וכו ולא פיתוח שריר וכוח?
תודה

גם כשמדובר על מצב רוח-ליבידו אנרגיה וכו ולא פיתוח שריר וכוח?
תודה
שוב, במידה כן. לא שמיים וארץ זה בטוח. ואל תשכח, שרמת טסט זה בטח לא גורם יחיד ואפילו לא הייתי אומר שמשפיע.

אז נניח וכן (לא שאני יודע) "עוזרי העלאת טסטוסטרון" לצורך העניין אוושגנדה שמעלה בערך 20% את הטסט
זה דבר שיכול לעזור למצב רוח משופר? נניח נוסיף על זה תיסוף אבץ וויטמין d הגענו לעליה של 30% (נניח זרמו עם הקו מחשבה חחח) יהיה הבדל?
יכול להיות, לא בטוח, זה משהו שלא נחקר לעומק (העלאת טסטוסטרון בתוך טווח הנורמה). לתוספים מסויימים יש תועלת משלהם למצב הרוח כמו באמת ויטמין D ואשוואגנדה, אבל לא ברור אם זה משהו שקשור לרמות הטסטוסטרון או לא (כנראה שלא, אבל לא בטוח)

בנוסף שאלת בונוס, תיסוף של טסט חיצוני 100-250מג מביא הרבה פחות תופעות לוואי עם אחלה של שיפור באורח חיים+מעט בספורט? אני חושב שהתשובה היא כן
אז למה זה לא נפוץ יותר?
מחלות לב.
פגיעה בפוריות.
פגיעה בציר ההורמונלי.
סיכון לסרטן הכבד.
אם אלה לא סיבות מספקות ללמה לא להתעסק בסטרואידים סתם בשביל שיפורים קלים אז אני לא יודע מה כן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית