עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש בדיקה פשוטה שבודקים בה את הלוחיות גדילה אם הם נסגרו או לאהורמון גדילה למטרת גביהה לא יעזור לאחר סיום הצמיחה, לילדים המטופלים בהורמון מפסיקים את הטיפול בגיל צעיר משלך בגלל הסיבה הזו.
ב-1.74 אף אחד לא ייתן לו הורמון גדילה אלא אם יש לו גנטיקה של 2 מטר ורואים עליו שיש לו גוף קטןיש בדיקה פשוטה שבודקים בה את הלוחיות גדילה אם הם נסגרו או לא
אם הם עוד לא נסגרו אז הורמון גדילה יעזור גם בגיל 27
רוב האנשים הלוחיות נסגרות סביבות גיל ה18-20 כבר אבל יש מקרים חריגים..
לא התייחסתי ליתנו או לא יתנו אלא אם זה יהיה אפקטיבי לגביהה או לא...ב-1.74 אף אחד לא ייתן לו הורמון גדילה אלא אם יש לו גנטיקה של 2 מטר ורואים עליו שיש לו גוף קטן
היום באמת היד יותר חופשית, אבל עדיין בתחום הרפואי, ולא סתם למי שרוצהאגב קראתי לפני כמה ימים כתבה לגבי התחום של הורמון גדילה וכתוב שם שגם ילדים בגובה כאלה קיבלו מרשם כדי להיות בקבוצת הכדורסל.. היום היד יותר חופשית בנושא מבחינת הרופאים מאשר פעם, לחץ של החברה המערבית אם תרצה נקרא לזה
שואלים מה הגובה של אמא ואבאלגבי גנטיקה של 2 מטר וגוף קטן איך ל### אפשר לזהות דבר כזה?
יש בדיקה פשוטה שבודקים בה את הלוחיות גדילה אם הם נסגרו או לא
אם הם עוד לא נסגרו אז הורמון גדילה יעזור גם בגיל 27
רוב האנשים הלוחיות נסגרות סביבות גיל ה18-20 כבר אבל יש מקרים חריגים..
בגיל 23 אף רופא ילדים לא יראה אותךרק אנדוקרינולוג ילדים מתעסק עם מתן הורמון גדילה נכון? אף אחד באיזור שלי לא רוצה לבדוק אותי
אחי הקטן בגלל תרופות פסיכיאטריות שונות שהוא לקח נפגעו לו כל ההורמונים כולל GH וטסטוסטרון.
רצו להוסיף לרשימת תרופות שלו גם טסט.
הצעתי להורים שלי לבחון דרך להוריד אותו מהתרופות לפני שמחליטים ללכת על טיפול תרופתי נוסף שכנראה רק יוביל לעוד טיפולים רבים.
הוא התחיל דיאטה בריאה, תוספי תזונה חשובים, ונטורופתיה (אמרתי את המילה הגסה הזאת).
בקיצור, היום שנה אחרי, הוא לא לוקח שום תרופות, שעיר ועם טסט תקין, וכבר הרבה יותר גבוה ממני, והמצב הנפשי שלו יותר יציב מאשר שהיה עם התרופות. התרופות נגד חרדות עזרו נגד חרדות, אבל יצרו בעיות אחרות, כמו בעיות תקשורת. ברוך ה' היום הוא במצב הרבה יותר טוב.
בקיצור, ממליץ לבחון את איכות השינה והתזונה שלך קודם.
הוא על הספקטרום האוטיסטי, הוא לקח כדורים נגד חרדות, לריכוז ולשינה למיטב ידיעתי.אני באמת תוהה, זה די חמור... אם אפשר לשאול, איזה תרופות הוא לקח?