הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הורמון גדילה איך ניתן להשיג

נחום

משתמש מתחיל
19
1
נק' מוניטין:
1
19
1
שלום אני בן 23 מטר 1.74 חושב שאני נמוך או חסר לי הורמון גדילה איך ניתן להשיג הורמון גדילה למטרות פיתוח גוף?

1.74 זה לא נמוך כלל וכלל.
רוב הסיכויים שלא חסר לך הורמון גדילה.
בדקת זאת בבדיקות דם?

בכל מקרה, גיל 23 זה מבוגר מדי להדבקת פערים בגדילה ושימוש בהורמון גדילה לפיתוח גוף זה לא חוקי.

אף אחד לא ימליץ לך איך להשיג הורמון גדילה כי זו עבירה על חוקי הפורום, אבל אם אתה רוצה באמת להבין האם אתה צריך תפנה לרופא אנדוקרינולוג, שיכול לטפל בבעיות הורמונליות.

הורמון גדילה למטרת גביהה לא יעזור לאחר סיום הצמיחה, לילדים המטופלים בהורמון מפסיקים את הטיפול בגיל צעיר משלך בגלל הסיבה הזו.

אין לדבר על סחר פה.

לגובה הורמון גדילה לא יתנו לך בגובה שלך, שום סיכוי. לפיתוח גוף זה לא חוקי

הורמון גדילה למטרת גביהה לא יעזור לאחר סיום הצמיחה, לילדים המטופלים בהורמון מפסיקים את הטיפול בגיל צעיר משלך בגלל הסיבה הזו.
יש בדיקה פשוטה שבודקים בה את הלוחיות גדילה אם הם נסגרו או לא
אם הם עוד לא נסגרו אז הורמון גדילה יעזור גם בגיל 27
רוב האנשים הלוחיות נסגרות סביבות גיל ה18-20 כבר אבל יש מקרים חריגים..

ב-1.74 אף אחד לא ייתן לו הורמון גדילה אלא אם יש לו גנטיקה של 2 מטר ורואים עליו שיש לו גוף קטן

ב-1.74 אף אחד לא ייתן לו הורמון גדילה אלא אם יש לו גנטיקה של 2 מטר ורואים עליו שיש לו גוף קטן
לא התייחסתי ליתנו או לא יתנו אלא אם זה יהיה אפקטיבי לגביהה או לא...
אגב קראתי לפני כמה ימים כתבה לגבי התחום של הורמון גדילה וכתוב שם שגם ילדים בגובה כאלה קיבלו מרשם כדי להיות בקבוצת הכדורסל.. היום היד יותר חופשית בנושא מבחינת הרופאים מאשר פעם, לחץ של החברה המערבית אם תרצה נקרא לזה

לגבי מתן הורמון גדילה בגיל הזה אם הלוחיות סגורות, מסכים איתך..

לגבי גנטיקה של 2 מטר וגוף קטן איך ל### אפשר לזהות דבר כזה?

אגב קראתי לפני כמה ימים כתבה לגבי התחום של הורמון גדילה וכתוב שם שגם ילדים בגובה כאלה קיבלו מרשם כדי להיות בקבוצת הכדורסל.. היום היד יותר חופשית בנושא מבחינת הרופאים מאשר פעם, לחץ של החברה המערבית אם תרצה נקרא לזה
היום באמת היד יותר חופשית, אבל עדיין בתחום הרפואי, ולא סתם למי שרוצה

לגבי גנטיקה של 2 מטר וגוף קטן איך ל### אפשר לזהות דבר כזה?
שואלים מה הגובה של אמא ואבא

יודעת, את הטיפול מפסיקים לאחר צילום כף יד כמובן אבל לרוב בגיל 23 הגביהה הסתיימה

• פותח/ת השרשור
רק אנדוקרינולוג ילדים מתעסק עם מתן הורמון גדילה נכון? אף אחד באיזור שלי לא רוצה לבדוק אותי

למטרות גביהה, דבר עם הרופא משפחה שאתה רוצה לבדוק את הצפיפויות עצם ביד והלוחיות גדילה, אם אתה אחד ממיליון שזה לא נסגר אצלו יש עוד סיכוי

בשביל בילדינג פשוט תאכל יותר, אף אחד לא ייתן לך gh על זה אלא אם משהו מהותי השתנה שם בתחום

ואם אתה חייב gh בכל זאת אז לך תשיג לך 'בשחור'..

רוב הסיכויים שאתה לא אוכל מספיק או לא אוכל בצורה טובה
יש לך אח קטן נמוך גם? שלח אותו לרופא ותתלבש על המרשם שלו

אחי הקטן בגלל תרופות פסיכיאטריות שונות שהוא לקח נפגעו לו כל ההורמונים כולל GH וטסטוסטרון.
רצו להוסיף לרשימת תרופות שלו גם טסט.
הצעתי להורים שלי לבחון דרך להוריד אותו מהתרופות לפני שמחליטים ללכת על טיפול תרופתי נוסף שכנראה רק יוביל לעוד טיפולים רבים.

הוא התחיל דיאטה בריאה, תוספי תזונה חשובים, ונטורופתיה (אמרתי את המילה הגסה הזאת).
בקיצור, היום שנה אחרי, הוא לא לוקח שום תרופות, שעיר ועם טסט תקין, וכבר הרבה יותר גבוה ממני, והמצב הנפשי שלו יותר יציב מאשר שהיה עם התרופות. התרופות נגד חרדות עזרו נגד חרדות, אבל יצרו בעיות אחרות, כמו בעיות תקשורת. ברוך ה' היום הוא במצב הרבה יותר טוב.

בקיצור, ממליץ לבחון את איכות השינה והתזונה שלך קודם.

אחי הקטן בגלל תרופות פסיכיאטריות שונות שהוא לקח נפגעו לו כל ההורמונים כולל GH וטסטוסטרון.
רצו להוסיף לרשימת תרופות שלו גם טסט.
הצעתי להורים שלי לבחון דרך להוריד אותו מהתרופות לפני שמחליטים ללכת על טיפול תרופתי נוסף שכנראה רק יוביל לעוד טיפולים רבים.

הוא התחיל דיאטה בריאה, תוספי תזונה חשובים, ונטורופתיה (אמרתי את המילה הגסה הזאת).
בקיצור, היום שנה אחרי, הוא לא לוקח שום תרופות, שעיר ועם טסט תקין, וכבר הרבה יותר גבוה ממני, והמצב הנפשי שלו יותר יציב מאשר שהיה עם התרופות. התרופות נגד חרדות עזרו נגד חרדות, אבל יצרו בעיות אחרות, כמו בעיות תקשורת. ברוך ה' היום הוא במצב הרבה יותר טוב.

בקיצור, ממליץ לבחון את איכות השינה והתזונה שלך קודם.

אני באמת תוהה, זה די חמור... אם אפשר לשאול, איזה תרופות הוא לקח?

אני באמת תוהה, זה די חמור... אם אפשר לשאול, איזה תרופות הוא לקח?
הוא על הספקטרום האוטיסטי, הוא לקח כדורים נגד חרדות, לריכוז ולשינה למיטב ידיעתי.
אני לא זוכר את השמות שלהם, אני יכול לברר אם זה ממש חשוב לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית