הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

קנדיטו ועמידות ידיים

• פותח/ת השרשור Dmk
  • פורסם בתאריך
Dmk עדכן/ה את הלוג ״קנדיטו ועמידות ידיים״:

עדכון לוג: 10/01/21

הקיק אפס היום הרגישו לא משהו אבל זה השתפר עם הזמן. מרגיש את הלאטס לא מעט, אולי אדחה את הצ'ין אפס של מחר למחרתיים.

בחימום הצלחתי להחזיק 10 שניות שוב.

צריך לשמור על שתי הרגליים ישרות, ולנסות ללחוץ כמה שיותר למעלה.

אני חושב שכדאי שלא אזניח את העמידות ידיים מול הקיר, אבל כרגע אני רוצה באמת להשיג שליטה בקיק אפ. אני לא יודע כל כך איך לאזן בין השניים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 11/01/21

אתמול הפסקתי אחרי קצת יותר מ2 קילומטר (לא זוכר כמה בדיוק). לא היה לי קשה מבחינה סיבולתית, פשוט הרגליים שלי הרגישו ממש כבדות אז הרגיש חרא

היום ניסיתי שוב הדסטנד לקרוו פוז, הבנתי שזה קשה כל כך בגלל שזה דורש גם לא מעט כוח. אחרי כמה ניסיונות כבר בקושי הצלחתי ללחוץ אז ויתרתי להפעם.

העמידות ידיים לא הלכו כל כך טוב ואני לא בטוח אם יש שיפור מאתמול, אם כי מרגיש לי שכן.
הדבר העיקרי שקשה לי הוא לעשות אלביישן בכתפיים. חוץ מזה, התחלתי עם הראש שלי יותר מדי קדימה. אני מנסה עכשיו שהראש ישאר כמה שיותר קרוב לכפות הידיים, שהרווח יהיה כמה שיותר קטן.

לא ממש התייחסתי להערות שכתבתי לעצמי אתמול אבל הבנתי שוב תוך כדי הסטים שאני צריך לשמור על שתי הרגליים ישרות, ושאני צריך לנסות ללחוץ את עצמי כמה שיותר גבוה.
גם להשתדל לעשות קיק אפ עדין יותר ולא לעשות לזה מאסל, מרגיש שיש יותר שליטה ככה.

אני מרגיש קצת מותש, אולי מחר לא אעשה עמידות ידיים.
אם כי באותו זמן אני רוצה לעשות שוב היום בערב.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 12/01/21

הרגשתי היום די רענן.

מהסתכלות על סרטונים לקחתי את הקיוז האלה, שהאמת שדי עזרו לי:

- להשאיר את שתי הרגליים ישרות
- לעגל את הגב (לא אקססיבלי אבל לא לנסות ליישר אותו)
- להתחיל עם הכתפיים פתוחות (אלביישן לפני שעוד בועט למעלה)

הצלחתי להחזיק למשהו כמו 3 שניות בתחילת האימון, לא השיא אבל היה נחמד.
בכללי הרגשתי שהייתה לי יותר שליטה על רוב הקיק אפס.

הדבר הבעייתי העיקרי הוא שאני מביא את הרגל השנייה למעלה מוקדם מדי, מה שמכניס אותי לסוג של פייק, ואז אני צריך לאזן את עצמי מחדש.

עוד דבר חשוב הוא שאני די מתקשה לשמור על PPT. אני עובד יותר על כל מיני דרילס על הרצפה וכו בניסיון להתרגל יותר לפוזיציה.
הקיו של למנוע מהגב להתיישר נועד בשביל לשמור על זה, אבל זה עדיין קשה לי.

העמידות מול הקיר לא הלכו כל כך טוב היום אבל לא נורא, אם כי כן כדאי שאתן להן יחס.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 12/01/21

אני לא אשקר - המוטיבציה לעשות כל דבר שהוא לא עמידות ידיים ירדה.
הייתה לי הרגשה שלא אצליח לעשות 8 סטים של 3 עם יותר משקל מבפעם הקודמת, אז החלטתי לשלב קצת נפח.

אמאלה.

Chin Ups:
5x8x10kg

Banded Rows:
2x50
1x50+10 fast

Concentration Curls:
2x8x12.5kg
1x7x12.5kg

Banded Face Pulls:
3x50

Chin Ups - זה הדבר הכי קשה שעשיתי במשך הרבה זמן. לא רק בגלל שזה חזרות הגבוהות - הסט הראשון היה עוד די בסדר, לא קשה מדי. בסט השלישי זה כבר נהיה קשה. אחרי הרביעי כבר לא הייתי בטוח אם אצליח עוד סט. ובסט החמישי נפלתי על הברכיים אחרי החזרה האחרונה מרוב שזה היה לי קשה.

הייתי באמת בשוק. הפאמפ היה מטורף, ובכל מקום. בהחלט אמשיך לשלב נפח גבוה יותר באימונים, כי זה היה יותר קשה ממה שזה "אמור" להיות (זה קצת פחות מ35 אחוז של המשקל המוסף המקסימלי לחזרה אחת).

אעשה פשוט אימון אחד עצים יותר, כנראה 3x3/5x3, ואימון אחד של 5x8 או נפח גבוה אחר.
באימון הבא אני מתכנן להרים 23 קילו.

אחר כך הכל הרגיש קשה אבל קל בו זמנית, לא יודע להסביר בכלל. הפאמפ בבייספ קרלס היה פחות טוב מבדרך כלל אבל מצד שני אולי הבייספס כבר נשרפו לגמרי מהצ'ין אפס - בחזרה האחרונה שבקושי הצלחתי לנעול, אני די בטוח שזה המקום שהבייספס לוקחים בו את רוב העבודה, ובכללי הנעילה הייתה יותר קשה.

הייתי מנסה להחזיק קצת אייזומטריק הולד אבל שכחתי מזה לגמרי, החזקתי למשהו כמו 2 שניות בשביל להרגיש את הסוף של הסט אבל זה לא באמת משמעותי.

Banded Face Pulls - גיהנום היום. קשה בטירוף.

אחלה אימון היום, נחמד, משהו שאני לא רגיל אליו.

אני לא מרגיש כל כך מותש כמו בדרך כלל, אני חושב שנפח גבוה גורם לי להרגיש מותש באותו הרגע ולא ממש אחרי האימון, כשאחרי 8 של 3 אני מרגיש בהתחלה בסדר ואחרי שעה אני רוצה למות.

אבל אולי אני סתם דביל.

מחר אימון פוש בנוסף לעמידות ידיים, מעניין איך יהיה ואם הצלחתי להתאושש.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 13/01/21

אימון שיצא קצת ארוך משהיה צריך (לקח לי משהו כמו 45 דקות, בלי החימום).
הלאטס שלי עולים באש.

מעבר לחימום הרגיל למפרקים ולכתפיים, עשיתי Reverse Hollow Body. זה ממש עזר לי להרגיש את הגלוטס כמו שצריך.
אחר כך קצת Sraddle to Straight Headstands עם קצת טאק ואז האימון.

סט אחד כרגיל מול הקיר בתור Shoulder Opener.

אחר כך סט אחד נוסף מול הקיר עם ניסיון לאזן - החזקתי משהו כמו 9 שניות.

ואז עברתי לתרגל קיק אפס.
הרגשתי די רגוע וחופשי, וייב מוזר כזה שנוצר עם היום האפרורי. זה עבד לטובתי.

השתמשתי בכל הקיוז שכתבתי אתמול -
- להשאיר את שתי הרגליים ישרות
- לעגל את הגב (לא אקססיבלי אבל לא לנסות ליישר אותו)
- להתחיל עם הכתפיים פתוחות (אלביישן לפני שעוד בועט למעלה)
- להצביע עם קצות האצבעות

ומצאתי כמה נוספים שכדאי לי לשים לב אליהם וכמה טעויות שקורות.
אני מתקשה מאוד עם לשמור על הגב ב-Hollow, אבל כשאני מצליח זה בהחלט עוזר.

שמתי לב שכשאני עושה את הקיק אפ, אז גם אם אני מוצא את האיזון, ברגע שאני מצמיד את הרגליים אני מאבד אותו.
הבנתי שקצת להפעיל את הבטן ברגע שאני מחבר את הרגליים עוזר.

עוד דבר, זה שאני לא מצליח למצוא את הבאלאנס פוינט כל כך, ובדרך כלל מפספס בין אם קדימה ובין אם אחורה.

אני כנראה מתחיל עם הראש שלי יותר מדי מקדימה ולפעמים עם המרפקים הצידה, מה שמקשה מאוד על הקיק אפ, כי להתחיל עם הראש קצת יותר אחורה נותן תנופה שאם מצליחים לשלוט עליה היא הופכת את הכל ליותר קל.

הדבר האחרון זה שהרבה פעמים הצלחתי לתפוס דווקא כשחשבתי שעברתי את הבאלאנס, וזה כי אני בדרך כלל לא מרים מספיק את הרגל העליונה (זו שלא בועטת).

מכאן הסקתי את הדברים הבאים:
- להשאיר את המרפקים בפנים
- להרים את הרגל העליונה יותר (ממש מעט, פשוט שתהיה קצת מעבר לבאלאנס פוינט)
- להתחיל עם הרגל העליונה באוויר
- להתחיל עם הראש מעל לכפות הידיים
- לשים לב שהמשקל נמצא בעיקר על כפות הידיים ולא יותר מדי על האצבעות (ממש חשוב ואני לא שם לב לזה מספיק)

באימון הבא אני רוצה לתרגל קצת בחימום גם את הדריל הזה, שיעזור לי להבין איפה הבאלאנס פוינט נמצא בדיוק ולאן להביא את הרגליים בשביל ליצור באלאנס:

אני מרגיש מאוד את הבטן כשאני עושה את זה ובאמת מרגיש שזה עוזר, אני חושב שלעשות את זה כשאני עוד טרי יכול להיות די יעיל.

חוץ מזה, היה די סבבה, הרגשתי קצת יותר בשליטה אם כי לא תפסתי יותר מדי, אבל כן הצלחתי לתפוס לא מעט קיק אפס ביחס לאימונים אחרים, גם אם לא להרבה זמן.

אולי לעשות קצת יותר אלביישן יכול להיות יעיל גם כן.

זהו לעמידות ידיים היום, ומצפה עוד אימון פוש בערב. יש מצב שמחר אקח יום מנוחה אם ארגיש שהכתפיים חלשות מדי ושזה לא יעיל.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 13/01/21

Back-To-Wall HSPU Negatives:
6x2

Elevated Deficit Pike Push Up:
1x8
1x9
1x8

(Push Ups (Tempo:
3x8x23kg

Lateral Raises:
2x15x12.5kg
1x15x12.5kg + 20 partials

Close-Neutral Grip Push Ups:
3x8x23kg

Overhead Single-Arm Extensions:
2x10x10kg
1x9x10kg

Back-To-Wall HSPU Negatives - אני די בטוח שלא עשיתי אלביישן שזה בעייתי, והגב התחתון קצת התעגל. אני חושב שעם רגל אחת מנותקת מהקיר הפוזיציה טובה יותר אז אני כנראה אעשה את זה בפעם הבאה, ואזכור לשמור על אלביישן.

ואחרי קצת הסתכלות, אני באמת רואה שממליצים לעשות את זה בשביל לשמור על bodyline. אז כן זה מה שאעשה בפעם הבאה.

אולי גם אשתמש בהגבהה לראש בשביל לקצר את טווח התנועה, אבל נראה כבר.

Elevated Deficit Pike Push Up - היה ממש קשה, הבנתי שלהסתכל למטה רק מתסבך אותי וגורם למיסגרוב - בסט הראשון עשיתי את זה רק בחזרה התשיעית ולא הצלחתי להשלים אותה, בסט השני לא עשיתי את זה בכלל והצלחתי.
כאן אני שומר על אלביישן די טוב אני חושב, ובכללי טכניקה טובה.

Push Ups - הרגיש לא משהו אבל עברתי את זה.

Lateral Raises - לא ממש היה לי באמת כוח לזה היום אז עשיתי חזרות קצת יותר מהירות מהרגיל, אם כי כן הייתה שליטה, פשוט בדרך כלל אני עושה איטי יותר. הפאמפ היה די טוב אבל.

Close-Neutral Grip Push Ups - התרגיל שהרגיש הכי טוב היום אני חושב, אולי אחרי הפייק פושאפ (אם כי הרגשתי קצת מותש היום בפייק ופה החזה הרגיש סבבה).

Overhead Single-Arm Extensions - החזרה האחרונה בסט האחרון כנראה לא באמת נחשבת אבל שיהיה.

זהו להיום, היה בסדר סך הכל, יכל להיות יותר גרוע.
כבר כתבתי איזה שינויים אני מתכנן לעשות וחוץ מזה אין משהו נוסף.

ומחר שוב עמידות ידיים, אלא אם כמו שאמרתי ארגיש מותש מדי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 14/01/21

התחיל היום די טוב, ואחר כך קצת פחות.
הגשם באיזשהו שלב קצת הסיח את דעתי והיה קשה להתרכז אבל דווקא נוצרה סביבה נחמדה.

היה לי ממש קשה לפתוח את הכתפיים כמו שצריך. לא בטוח למה, אבל אני מניח שכי אימנתי אותן אתמול.

בתחממתי כמו אתמול ועשיתי גם סט שניים של הדריל שכתבתי אתמול. הצלחתי להחזיק לכמה שניות בלי לגעת בקיר כבר אז.

בסטים הראשונים הצלחתי להחזיק לא מעט באופן די מפתיע והיו כמה די טובות. שמתי לב שהגב שלי קצת מתעגל יותר מהרגיל בחלק מהפעמים ואני מאשים בזה את העובדה שהיה לי קשה לפתוח את הכתפיים.

הכתפיים שלי התעייפו היום מאוד מהר ובכל זאת דחפתי את זה שזה כנראה היה טיפשי. כבר לא ממש התייחסתי לקיוז וזרקתי את הרגליים שלי בתקווה לתפוס ופחות התמקדתי בלפצל את הרגליים ולאזן תוך כדי.

אז סך הכל הלך סבבה, הייתה החזקה של 5 שניות בגג אני חושב וגם לא מעט של בערך 3.
צריך להמשיך להקפיד על אותם קיוז ולתרגל ולתרגל ולתרגל עוד.

קיוז חדשים מהיום:
- לנסות להביא את הישבן מעל לכפות הידיים
- לשים לב שאני על כפות הידיים יותר מאשר על האצבעות

לא מאמין בכלל כמה לשים לב שאני על הכריות בכפות ידיים עוזר. תמיד אומרים לאזן עם האצבעות וזה כנראה הטעה אותי להסתמך עליהן יותר מדי.

צריך גם ללחוץ יותר למעלה אבל זה הרבה יותר קל כשהכתפיים פתוחות יותר.

אני חושב שזהו, יכול להיות ששכחתי משהו אבל לא נורא.
הגב עדיין מרגיש ממש תפוס אז נראה מה יהיה מחר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 15/01/21

היום החלטתי לעבוד על אליינמנט ובאלאנס, פחות על הקיק אפ. היה אימון די ארוך של 50 דקות בערך עם הרבה זמן אפסייד דאון.

בהתחלה הגב שלי היה מעוגל ממש ולא מצאתי את הפוזיציה, לא הצלחתי לשמר ppt, היה בלאגן.

החלטתי להתקרב לקיר קצת יותר וזה הרגיש טוב יותר, הצלחתי לשמר יותר את הפוזיציה והרגשתי שהפלג גוף התחתון היה בשליטה ושהבטן מאוד יציבה.
זה הרגיש קשה מהרגיל אבל הרבה יותר יציב.

בגדול הדבר העיקרי שהבנתי הוא לכווץ את קצות האצבעות ברגליים כל הזמן, לשים לב למיקום של הישבן ולהסתכל יותר בין כפות הידיים מאשר מלפנים וללחוץ חזק למעלה.

הקיק אפס גם קצת תורגלו תוך כדי כמובן כי הייתי צריך לעלות לקיר איכשהו אבל לא יותר מדי.

מתכנן מחר לעשות משהו דומה, אולי קצת יותר קיק אפס הפעם.

מאוחר יותר היום אעשה מתח עם עצימות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 15/01/21

כבר הרגשתי קצת עייף אבל בקטנה.
אם זה היה נפח לא הייתי עומד בזה.

Chin Ups:
5x3x25kg
בסט האחרון 10 שניות החזקה בטופ אחרי החזרה האחרונה

Banded Rows:
2x50
1x50+10 fast

Concentration Curls:
3x8x12.5kg

Banded Face Pulls:
3x50

Pasued Ab Wheel Rollouts:
2x6
1x3

Chin Ups - הרגיש קצת איטי והיה קשה אבל בסדר סך הכל.

Banded Rows - אני חושב שסט לוקח לי בין 2 ל3 דקות שזה די מטורף. שום דבר מיוחד חוץ מזה רק רציתי לציין.

Banded Face Pulls - זה ממש קשה להשלים 50 חזרות כל פעם אבל בקטנה, אחלה פאמפ לפחות.

Pasued Ab Wheel Rollouts זה בתור קונדישנינג לעמידות ידיים, אחרי היום הבנתי שאני צריך לחזק את ההולו באדי שלי.
זה היה קשה בטירוף כמו שאפשר להבין, בחזרה הרביעית בסט האחרון הרגשתי שאני מאבד קצת פוזיציה אז פשוט הפסקתי. אני רוצה לעשות רק חזרות מושלמות פה.
אני מכווץ את התחת ממש ממש חזק ומנסה לשמור על הפוזיציה, הרגשתי את זה עובד ממש ממש חזק. בהחלט אמשיך לעשות את זה.

זהו להיום, המרגש היה קצת פח אבל היה אחלה של אימון בסופו של דבר.

אני קצת רעב היום משום מה, לא יודע ממש למה אבל אני אלך לאכול עכשיו.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 16/01/21

לא הלך טוב היום חד וחלק. היה לי מאוד מאוד קשה.

הגב העליון שלי היה מאוד מותש מאוד מהר ובכל זאת דחפתי את זה רחוק.

בתחילת האימון התקשיתי מאוד לאזן את עצמי והרגשתי שאני מאבד את זה. והקטע, שכמה שאני פחות רגוע, ככה הסיכויים שלי להצליח פחות נמוכים, כי אני נהיה רגיש ומאבד פוקוס בקלות.

אגיד בקצרה שמה שאני לוקח מהאימון הזה זה לשים לב לזווית של פרק כף היד כשאני מנסה לאזן. אולי גם לחמם יותר את כפות הידיים כדי שיהיו גמישות יותר. אולי זה משהו שעוצר אותי.

כמו כן, להזיז מעט את הראש אחורה בקיק אפ על מנת שישאר במקום. כשאני עושה קיק אפ, אני מביא את הגוף שלי קדימה, והראש הולך קדימה גם כן, מה שגורם לאוברשוט לבאלאנס. אם אני חושב על להזיז את הראש אחורה בקצת, או משתדל להשאיר את המבט שלי באותה נקודה, זה עוזר להישאר בנקודה הזאת.

אבל באמת, שקשה לי לקחת משהו מהאימון הזה. זה היה כל כך קשה ומתסכל ואני מרגיש כל כך מותש. אולי להעלות קצת את האוכל יעשה לי טוב, אני לא יודע. אולי זה סתם כי התאמנתי קצת מאוחר מהרגיל אז יצא שאני רעב יותר מבדרך כלל בשעה הזאת.

בכל מקרה, היום אמור להיות גם אימון דחיקה. לקחתי את זה רחוק מדי באימון הזה אז אני לא יודע אם אהיה מסוגל לעשות את זה.
יכול להיות שפשוט אעשה קצת קונדישנינג לאליינמנט ולחיצות אופקיות בלבד, ואוותר על כל התרגילי כתפיים. אולי אעשה אותם מחר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית