- פותח/ת השרשור
אחלה חימום.
סתם נו, אתה חיה רעה. חתיכי.
תודה, נראה לי.
האמת שאני שוקל להתחיל לאכול קצת יותר ואז אני אהיה פחות חתיכי. ומצד שני לא רוצה לוותר על ה"""שרדס"""
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אחלה חימום.
סתם נו, אתה חיה רעה. חתיכי.
כן אז עשיתי בסוף אימון רגיל כי התחושת זבל קצת עברה.
בתחילת האימון עשיתי קצת נגטיבס של קרוו פוז (מרים את הברכיים מהטרייספ ומחזיק ויורד לאט). משהו כמו 3 סטים של 4 חזרות שליליות כשניסיתי להחזיק אותן למעלה.
היה נחמד.
Back-To-Wall HSPU:
6x1
Elevated Deficit Pike Push Up:
3x8
(Push Ups (Tempo:
2x10x23kg
1x8x23kg
Lateral Raises:
2x15x12.5kg
1x15x12.5kg + 20 partials
Close-Neutral Grip Push Ups:
2x12x23kg
1x9x23kg
Overhead Single-Arm Extensions:
3x10x10kg
Back-To-Wall HSPU - עשיתי כמו שאמרתי עם רגל אחת מנותקת מהקיר. היה קצת קשה והיה גריינד בכל חזרה אבל סך הכל בסדר, הטכניקה לדעתי הייתה אחלה. אנסה להגדיל את כמות החזרות או את הסטים.
Elevated Deficit Pike Push Up - הרגיש קצת מוזר וגם נראה קצת מוזר אבל הוספתי 2 חזרות אז אני לא מתלונן.
Push Ups - היה בסדר. לא מרגיש יותר מדי את החזה אבל אני מניח שזה בגלל ההתשה המוקדמת של הכתף והיד האחורית.
Lateral Raises - שוב עשיתי את זה קצת בעצלנות אבל זה מרגיש יותר טוב ככה למרבה הפלא. פשוט לא מרגיש את הגב העליון כי הוא צריך פחות לייצב, מאשר אם אני עושה לאט. אולי גם יש יותר קונסטנט טנשן.
Close-Neutral Grip Push Ups - לא זכרתי אם אני צריך לעשות 10 או 12 כשהתחלתי את הסט הראשון אז פשוט המשכתי. עשיתי גם בסט השני, ובסט השלישי החזרה העשירית פשוט לא ננעלה.
שוב, כנראה התרגיל שהרגיש הכי טוב. אני חושב שאולי זה בגלל שאני לא עושה פה טמפו. טמפו זה חרא.
וזה סופו של שבוע.
אני חושב שאני עושה עמידות ידיים כל יום מאז ה7.1 לפי הלוג אם לא פספסתי משהו. אין לי מושג אם זה באמת משתלם אבל אמשיך לעבוד על זה.
תעשה חיטוב בסוף. שווה אם יש אפשרות לגדול יותר אפקטיבי. ואם אתה מתקדם מבלי להעלות יותר מדי במשקל אז גם שווה.תודה, נראה לי.
האמת שאני שוקל להתחיל לאכול קצת יותר ואז אני אהיה פחות חתיכי. ומצד שני לא רוצה לוותר על ה"""שרדס"""
הו...אתה חושב שראית
יש הבדל.בובי.
שמעון,מהפיצה.אולי אני מדבר עם בנאדם אחר משפגשתי, אתה טוען?
תעשה חיטוב בסוף. שווה אם יש אפשרות לגדול יותר אפקטיבי. ואם אתה מתקדם מבלי להעלות יותר מדי במשקל אז גם שווה.
הו...
אולי אני מדבר עם בנאדם אחר משפגשתי, אתה טוען?
התאמנתי היום מאוחר יותר כי לא יכלתי בצהריים אבל לא באמת משנה.
הרגשתי ממש אנרגטי וחזק, דווקא ביום שבו אני לא עושה אימון התנגדות. טוב נו.
לא היה משהו מיוחד, פשוט ממשיך לתרגל קיק אפס, מנסה לשמור על הפוזיציה של הראש.
אחרי שהתעייפתי מהקיק אפס עברתי קצת לקיר ועבדתי על הפוסטורה ועוד קצת על באלאנס.
היה קצת קר אבל לא נורא. אולי אעשה עוד כמה סטים מאוחר יותר.
הלך ממש טוב היום. הוספתי עוד ארוחה של בערך 200 קל אני מניח, ואני מרגיש הרבה יותר טוב, אבל אולי אקזז בהמשך.
הפסקתי להתעסק יותר מדי בקיוז - היופי בלתרגל כל יום הוא שזוכרים מה היה השיפור מהפעם הקודמת וכל פעם מיישמים ומשפרים שוב.
אז הקיק אפס בהתחלה הלכו סבבה, אבל משום מה תמיד עשה רושם שאני נמשך קדימה אחרי 2-3 שניות החזקה.
בהמשך, הבנתי שהכתפיים פשוט נמצאות מעבר לכפות הידיים תמיד, אז מה שקורה זה שבהתחלה אני מצליח לאזן את זה עם הרגליים כשאני משאיר אותם קצת אחורה, אבל אז כשאני מנסה להתיישר - כל הגוף נמצא מעל לכפות הידיים, חוץ מהכתפיים שנמצאים מעבר, ואז אני מאבד באלאנס.
מה שעשיתי היה לוודא שהכתפיים מעל לכפות הידיים כשאני מבצע את הקיק אפ או קצת מאחורי, וכשאני עושה את הקיק אפ אז להשאיר את הכתפיים במקום. עושה רושם שגם להרים את הישבן טיפה עוזר לשמור על הפוזיציה של הגב.
התאמנתי גם קצת על באלאנס ופוסטורה מול הקיר כרגיל, הייתה החזקה של 7 (אולי אפשר לקרוא לזה גם 8) אחרי קיק אפ מבלי שנגעתי בקיר, למרות שזה כן היה ליד הקיר.
זהו להיום מבחינת עמידת ידיים, מאוד מרוצה ומקווה שימשיך ככה.
בערב צ'ין אפס לנפח. קצת מפחד האמת
שנייה אחרי שכתבתי שאני אוותר להיום יכלתי לעשות מתח. אז עשיתי.
כבר הייתי די עייף האמת. מוקדם יותר היה לי רצון ממש חזק להתאמן, ושכבתי קצת במיטה כשחיכיתי למתח והרגשתי שאני כמעט נרדם.
אז אפשר להגיד שהאוזניות עזרו היום.
Banded Rows:
2x50
1x50+10 fast
Concentration Curls:
1x10x12.5kg
1x9?x12.5kg
1x7x12.5kg
(Banded Face Pulls (Tempo:
3x35
Pasued Ab Wheel Rollouts:
1x7
2x6
Concentration Curls - בסט השני החזרה התשיעית כללה קצת יותר מדי צ'יטינג לטעמי אז היא בסימן שאלה.
Banded Face Pulls - החלטתי לנסות לעשות את זה בשליטה, ושרף לי בטירוף. מקווה שלא יתפס מחר יותר מדי, ואני הולך להמשיך לעשות את זה ככה.
Pasued Ab Wheel Rollouts - מרגיש ממש טוב. הסט האחרון קצת פחות אבל אני חושב שאני עושה עבודה די טובה בשמירה על הפוסטורה הנכונה.
ושיהיה ערב טוב.
דילואד?
12 קילו... למה?
12 קילו... למה?
הו, 7-8 חזרות. עד כדי כך משפיע?
לגמרי מבין.כן, בטח כשמדברים על 5 סטים. זה לא פשוט, ומרגיש כמו סקיל שונה לגמרי.
אין היום מה לחפור יותר מדי.
הלך טוב. החזקתי פעמיים ל11-12 שניות מול הקיר, ואני חושב שהיה שיא חדש בחופשי. הקיק אפס מרגישים הרבה יותר טוב.
לגבי דברים שהבנתי, זה להיות יותר משוחרר, לדחוף מהטרפזים ולא מהאמות, הרגשתי קצת כאילו אני מרחף.
לשמור על הראש באותו קו עם הכתפיים גם נחמד.
אני כל כך אוהב גשם.
שוב עשיתי 3 סטים של 4 בקרוו פוז נגטיבס, אני חושב שבאימון הבא אולי כבר אנסה ממש ללחוץ למעלה כי האמת שאני חושב שיש לי סיכוי, נראה כבר.
Elevated Deficit Pike Push Up:
3x10
(Push Ups (Tempo:
2x10x23kg
1x8x23kg
Lateral Raises:
2x15x12.5kg
1x15x12.5kg + 20 partials
Close-Neutral Grip Push Ups:
2x12x23kg
1x11x23kg
Overhead Single-Arm Extensions:
2x10x10kg
1x9x10kg
יכול להיות שאני צריך לכווץ יותר את הבטן, או משהו.
Push Ups - זה הרגיש די קשה. אני חושב שהטמפו בסט הראשון היה איטי מהרגיל וזה הקשה. הקטע שאני לא ממש סופר כמה שניות הירידה או העלייה או הפאוז, אלא עושה לפי ההרגשה. אני חושב שאתחיל לעלות תמיד פשוט הכי מהר שאני יכול בזמן שאשמור על ירידה איטית ועצירה ברורה בתחתית.
פשוט נראה לי שבסט הראשון גם עליתי די לאט ברוב החזרות אם לא כולן, ונראה לי שזה מיותר, לפחות בינתיים.
בסט האחרון ניסיתי את החזרה התשיעית ופשוט לא הצלחתי לנעול, בדיוק כמו שקרה באימון הקודם בשכיבות סמיכה הצמודות.
מבואס מאוד שלא הוספתי חזרות אבל מקווה פשוט שיהיה טוב יותר באימון הבא.
מה שכן, הרגשתי את החזה ממש טוב היום.
Close-Neutral Grip Push Ups - היה קשה אבל הוספתי 2 חזרות אז זה נחמד.
Overhead Single-Arm Extensions - ירדה חזרה, אבל אני לא אתעצב על זה יותר מדי.
מקווה שאמשיך להשתפר.
מחר יום מנוחה אבל כמובן עמידות ידיים יהיו ואולי אעשה קצת בטן אם ישעמם לי.
אחרי יומיים שבהם הרגשתי שאני מתקדם היום הלך קצת פחות טוב.
בהתחלה זה דווקא הרגיש לא רע בכלל אבל הידרדר בהמשך.
הבעיה העיקרית היא המיקום של הכתפיים שתמיד בורחות קדימה, אז אני מנסה להביא את הקיק אפ רק בעזרת הכוח של הרגליים ולא הכתפיים, ושהכתפיים ישארו במקום.
אני חושב שלהשאיר את הישבן קצת יותר גבוה יעזור לזה גם, ולהתחיל עם הכתפיים קצת יותר מאחורה.
וזה הכל, אין הרבה מה להוסיף.
ישבתי היום הרבה שעות ללמוד, זו גם הסיבה שהתאמנתי עכשיו.
מקווה שמחר ילך טוב יותר.
הייתי קצת לחוץ בזמן היום אז התחממתי מעט פחות מהרגיל וכנראה שגם היה קצת קצר יותר. בכל מקרה, זה עבד.
הלך מצויין, בחימום הצלחתי להחזיק 8 שניות בהתנתקות מהקיר בלי בעיה אז בגלל שלא היה לי הרבה זמן כבר עברתי לקיק אפ.
הצלחתי להחזיק ל10 שניות בהחזקה חופשית. מיילסטון מטורף.
אותו הסט נמשך 9 דקות, פשוט לא רציתי שיגמר.
הצלחתי להחזיק אחר כך גם ל7 שניות חופשי ועוד כמה החזקות בין לבין של 2-5 שניות כרגיל.
להרים מעט את הישבן וסוג של להכניס את הבטן ולכווץ אותה בהחלט עזר מאוד. אני גם חושב על קצת לדחוף מהטרפזים תוך כדי הקיק אפ תוך שמירה על הזווית של המרפק.
לא הספקתי לתרגל הרבה על הקיר אבל לא נורא.
אני ממש, ממש, ממש שמח. בעיקר אחרי שאתמול הלך לא כל כך טוב.
ומקווה שמחר יהיה אפילו טוב יותר.
הלך לא רע בכלל. אני חושב ששברתי את השיא של אתמול ועשיתי שנייה או 2 יותר.
לקח לי זמן להיזכר בטכניקה. בפעם הבאה אסתכל בלוג להיזכר מה היה צריך שיפור.
בגדול להרים את הישבן זה מה ששכחתי, אבל עוד דבר שעזר זה להסתכל יותר בין הידיים, ולא מעבר. בזה נזכרתי כשהייתי מול הקיר דווקא, הבנתי שאני מצליח לאזן יותר כשהראש נמצא בפוזיציה הזאת.
ניסיתי קצת סטראדל אבל אני עדיין לא מבין את הפוזיציה במיוחד ויש לי עוד עבודה לעשות.
היו כמה החזקות של 6-7 שניות ועוד של פחות כרגיל.
דבר נוסף שאני חושב שאעשה זה סטים שבהם אני מגביל את עצמי למספר מסויים של קיק אפס. נראה לי שזה יהיה יעיל יותר מאשר להפעיל את המצלמה ולהתחיל לבכוט כי בסופו של דבר אני כבר לא יודע אם אני לא מצליח בגלל שהתעייפתי או בגלל שמשהו לא היה נכון בטכניקה.
כמו כן זה יתן לי מבט יותר טוב על האחוז שאני מצליח מהקיק אפס שאני עושה, וזה משהו שיהיה נחמד לדעת.
קצת כאב לי הראש, זה די עבר כשהתחלתי את האימון אבל זה חזר. נראה לי שאני צריך קצת שעות שינה.
3x3x25kg
last set 10 sec isometric hold
1x2x25kg
לפצות על החזרה שאבדה, פשוט 2 חזרות במשקל נמוך יותר
Banded Rows:
2x50
1x50+10 fast
Concentration Curls:
1x10x12.5kg
1x7x12.5kg
1x5x12.5kg
1x25x5kg
(Banded Face Pulls (Tempo:
3x35
Pasued Ab Wheel Rollouts:
3x7
Concentration Curls - ניסיתי לנקות את זה (פשוט מכווץ יותר את הבייספ, פחות תנועה בכתף) והחזרות קצת ירדו אז הוספתי סט של פאמפ. אני חושב שאוסיף קצת יותר חזרות גבוהות לאימונים, זה היה די כיף, ואחלה פאמפ - לשנייה חשבתי שהבייספ שלי נראה טוב.
Banded Face Pulls - זה שורף בטירוף. אני חושב שסט הראשון עשיתי 40 אבל לא בטוח. הפאמפ שקיבלתי מזה היה מעולם אחר, והכתף שלי נראתה פי 3 יותר גדולה. אבל זה ממש ממש קשה.
Ab Wheel Rollouts - אני רוצה לשמור על הידיים יותר ישרות בפעם הבאה.
עשיתי בין 10 ל15 קיק אפס בכל סט, ותפסתי בדרך כלל 1 או 2 בסט, שזה לא מדהים.
הצלחתי להחזיק קצת יותר מהשיא, משהו כמו 12 שניות אני חושב, אם כי בהחזקה הזאת הקו היה קצת פחות ישר משהייתי רוצה. ככל שהאימון נמשך מצאתי את הביצועים שלי מידרדרים מהר מהרגיל, הגב העליון שלי הרגיש די מותש והיה לי קשה לשמור על הבטן יציבה.
אני לא בטוח אם זה בגלל שלעבוד בסטים מסודרים יותר גרם לי לנוח פחות או שפשוט נבנתה קצת תשישות במשך הזמן שאני מתאמן כל יום. יכול להיות שזה גם בגלל שאתמול עשיתי הליכה די ארוכה ולא פיציתי על זה מבחינת אוכל.
בכל מקרה אמשיך, אבל אני רק תוהה.
הפסקתי את האימון כשהרגשתי שהטרפזים שלי כבר שורפים ואני בקושי מסוגל להחזיק, כי אני לא ממש רוצה שהכוח שלי יגביל אותי אלא הבאלאנס.
מבחינת הטכניקה - אני לא מסתכל מספיק בין כפות הידיים ומשום מה מוצא את זה נוח יותר להסתכל מעט קדימה יותר אפילו שיותר קשה לאזן ככה, וזה כנראה כי זו פוזיציה נוחה יותר לצוואר, אז אקפיד על זה יותר.
אני צריך גם ליישר קצת יותר את הרגליים ולזכור להצביע עם קצות האצבעות כי אני בדרך כלל קצת שוכח וזה מסבך אותי.
חוץ מזה לא נראה לי שהיה עוד משהו מיוחד, אני מרגיש די עייף משום מה, ובכללי כשמסתכלים בלוג עושה רושם שזו תופעה די חוזרת על עצמה.
בערב אני אמור לעשות אימון דחיקה ואני מאמין שאעשה, ומקווה שהטרפזים והגב העליון לא יהיו מותשים מדי.