הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

קנדיטו ועמידות ידיים

• פותח/ת השרשור Dmk
  • פורסם בתאריך
Dmk עדכן/ה את הלוג ״קנדיטו ועמידות ידיים״:

עדכון לוג: 04/03/21

משקל 3.3 - 65.7

משקל היום - 65.8

כבר כמעט ושכחתי לעדכן.

אתמול נתקעתי עם עוד 1100 קלוריות להכניס בשעה עשר בלילה כשהתכנון היה ללכת לישון באחת עשרה כי היה לי שיעור על הבוקר. מפה לשם, יצא שישנתי פח אשפה.

Squat:
5x6x75kg

Paused Overhead Press:
4x4x42.5kg
1x5x45kg

Deadlift:
1x5x95kg

Close-Grip Bench Press:
3x8x52.5kg

Chin Ups:
3x5x+17.5kg

Machine Lateral Raises:
1x20x18kg
1x13x18kg
1x11x18kg

Seated Smith Calf Raises:
1x20x50kg each
1x18x50kg each
1x17x50kg each

*יש סיכוי טוב שבצד אחד שמתי 10 קילו פחות בשני הסטים הראשונים ולא שמתי לב בכלל

Cable Crunches:
2x20x73kg
1x11x73kg

Squat - הרגיש קשה יותר מבדרך כלל אבל אמרו לי שהטכניקה דווקא השתפרה והמשקל דווקא זז טוב אחרי שני הסטים הראשונים. אני מניח שזה פשוט היה בגלל העייפות.

Overhead Press - חבר הלחיץ אותי ואמר שאין מצב שאני אצליח לסיים את הסטים ופחדתי להיכשל כי אני יודע שבפרס הכשל בא בהפתעה. פשוט עשיתי סטים של 4 ובסוף נשאר עוד כוח אז עשיתי 5. בקטנה, עדיף ככה, כי בטוח לא הייתי מצליח להעלות משקל באימון הבא.

אציין גם שהרחבתי קצת את העמידה, מרגיש יותר יציב.

Cable Crunches - עבדתי יותר מהר מבפעם הקודמת והאמת לא מרוצה כל כך מאיך שהיה אבל פשוט אשאר עם אותו המשקל עד שארגיש איתו בנוח.

האימון עצמו לא היה משהו בגלל השינה והאמת שהתבאסתי על עצמי רצח כי דווקא כן הצלחתי להיכנס למיטה בזמן, פשוט קמתי להשתין יותר מדי פעמים.

היה אחלה יום היום סך הכל, אכלתי את האנאבוליק אייס קרים בפעם הראשונה והתחסנתי.
בסוף יצא שלא למדתי כזה הרבה אבל הסופ"ש יוקדש לזה. לצערי לא יהיה לי כל כך הרבה זמן לישון כמו שהיה בשבוע שעבר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 07/03/21

משקל 5.3 - 66.0
משקל 6.3 - 65.5

משקל היום - 65.9

היה לי מבחן בבוקר אבל האמת שהצלחתי לישון די טוב.

הכתף לא ממש התרפאה לגמרי מהחיסון אבל למזלי לא הייתה לחיצה מעל הראש היום.

Squat:
5x6x77.5kg

Paused Bench:
4x4x65kg
1x3x65kg

Pendlay Row:
5x6x65kg

EZ-Bar Overhead Extensions:
1x8x7.5kg each
2x10x6.25kg each

EZ-Bar Preacher Curls:
1x10x6.25kg each
1x8x6.25kg each
1x10x5kg each

Stiff-Legged Deadlift:
1x10x70kg
1x8x70kg

Smith Calf Raises:
1x20x27.5kg each
1x15x27.5kg each
1x12×27.5kg each + partials

Seated Face Pulls:
1x20x39kg
1x16x39kg
1x20x39kg

* בדרך כלל אני עושה פאוז בטופ והפסקתי לעשות

Cable Crunches:
3x20x73kg

Squat - אני חושב שהיה יותר נקי מהרגיל ולא הרגשתי שום כאבים או אי נעימויות בירך.

מה שכן בעייתי, זה קודם כל שזה הרגיש די כבד ואני חושב שהתאמצתי יותר מבפעם הקודמת, כמו גם אי נעימות בכתפיים.

אז אני חושב שהסקוואט הולך להיתקע בקרוב. מה שאני הולך לעשות לגבי הכתפיים זה פשוט להרחיב את האחיזה כנראה. זה קצת לוותר על טייטנס בגב העליון אבל כנראה עדיף למען בריאות מפרקים.
אולי בשלב מאוחר יותר בתכנית (נגיד כשאחזור ל2 פלטות) אתחיל לעשות היי באר באחד הימים.

לגבי הקושי שמתגבר אגיד כבר בהמשך.

Bench Press - לא ממש יודע מה הבעיה אבל עושה רושם שהבנץ' לא עולה. אולי פשוט התחלתי כבד מדי.

בכל מקרה בפעם הבאה אעשה ריסט. אני חושב שאוריד ל57.5, כי אני אמור להוריד 10%, ולעגל את המשקל שיוצא כלפי מטה. אז כן.

אני חושב שגם זה וגם העובדה שהקושי בסקוואט מתגבר הם אינדיקציה לזה שאני אולי לא מתאושש מספיק טוב, על אף שאני משתדל לעשות את המיטב שאני יכול מבחינת שינה. כנראה שהפיתרון הוא יותר אוכל, שכן אפילו שהוספתי, המשקל היום היה נמוך יותר מביום שחזרתי למכון, ועברו שבועיים. אני כן מצפה קצת לעלות כי המסה ברגליים ירדה משמעותית.

אני חושב גם שהסיבה שהסקוואט עדיין לא נתקע היא פשוט זיכרון שריר, אני עכשיו מרים משקלי חימום שלי בעבר כמשקלי עבודה, כשבבנץ' כבר חזרתי לאותם המשקלים.

Pendlay Row - קפיצה גדולה אבל הסתדרתי יפה. בפעם הבאה לא תהיה קפיצה כזו שוב.

Stiff-Legged Deadlift
- היה יותר קל מבפעם הקודמת אני חושב אבל עדיין היה די קשה.

Seated Face Pulls
- החבל מחליק ומסתובב כל הזמן וזה מחרפן. בסט השלישי שמתי צ'וק וזה קצת עזר אבל לא מנע מהמוט להסתובב. הרגיש יותר טוב בלי הפאוז.

Cable Crunches
- זה מרגיש ממש טוב והיה ממש קשה. בפעם הבאה אני מניח שאעלה משקל.

סך הכל אימון סביר, האמת שלא התבאסתי כל כך על הבנץ'. כרגע הסקוואט זה הדבר העיקרי שמעניין אותי וכל השאר מרגיש כמו אקססוריז נטו.

אחד הדברים שהכי מחרפנים אותי הם שאני מקבל קראמפ בקוואד השמאלי יותר מבימני ואז אני מתחיל לחשוב שאני בכל זאת לא שוויוני. בגדול היום המוט הרגיש טיפה עקום על הגב אז אולי היו כמה חזרות עקומות אבל זה כל אימון.

בכל מקרה, כנראה אתחיל לאכול קצת יותר (אוסיף משהו כמו 100-150) ונראה איך הולך. אני כבר יכול לראות את האימון בשלישי די קשה, כי אצטרך לעשות אותו אחרי מבחן נוסף.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 09/03/21

משקל 8.3 - 66

משקל היום - 66

התאמנתי ישר אחרי מבחן. היה מבחן די קצר של פחות משעתיים והבאתי איתי אוכל אז לא הרגשתי רע.

היה עדיין סורנס בהמסטרינג ובגלוטס אבל לא הרגשתי שזה השפיע.

Squat:
5x6x80kg

Paused Overhead Press:
4x5x45kg
1x4x45kg

Deadlift:
1x5x100kg

Close-Grip Bench Press:
1x7x55kg
2x6x55kg

Chin Ups:
1x5x+20kg
2x4x+20kg

Machine Lateral Raises:
1x20x18kg
1x15x18kg
1x11x18kg

2x20x52.5kg each
1x12x52.5kg each

Cable Crunches:
3x10x79kg

Squat - היה לי ממש קשה היום, אני חושב שאני מתחיל להיתקע. אני חושב שאני יכול לסחוב עוד 2 אימונים של 5 של 6 אבל אחר כך אני לא יודע.

המרפקים והכתפיים עדיין קצת כואבים לי כשאני עושה סקוואט.

באופן כללי, פשוט מרגיש יותר קשה, אבל יותר מאשר שזה מרגיש יותר קשה זה יותר מתיש. אני מוצא את עצמי מתנשף יותר, ו-5 דקות כבר לא מרגיש כמו מלא זמן מנוחה, אלא כמה שאני צריך ואפילו יותר.
גם בשני הסטים האחרונים הרגשתי כבר את הכל עובד, קשה קצת להסביר. אולי סתם כבר הייתי עייף.

מעבר לזה אני מרגיש צורך לציין שקצת קשה לי מנטלית מהבחינה הזאת. פשוט המשקל על המוט עולה ממש מהר (זיכרון שריר בין היתר) וזה טיפה מלחיץ. אפילו שזה היה רק 2.5 קילו יותר מבפעם הקודמת המחשבה שהייתי ב60 ועכשיו אני ב80 משפיעה עליי.

עוד משהו מציק זה שאני מרגיש את הקוואד השמאלי יותר מאת הימני וזה קצת מעצבן, אבל אני יודע שיש לי קצת הבדל באורך הרגליים אז זה משפיע על הסימטריה של הסקוואט. מנסה לשפר את זה אבל לא קל.

אולי בקרוב אוריד ל-3 סטים. בגדול כנראה אפתח על זה אשכול מאוחר יותר להתייעץ.

Overhead Press - בסט הראשון הכל הרגיש מוזר מאוד, רעדתי כמו משוגע. אולי עדיין הייתי מותש מהסקוואט ואולי לא התחממתי מספיק.

בכל מקרה אחר כך זה די עבר. אולי יכלתי לעשות עוד חזרה בסט האחרון, אבל אם כן זה היה גריינד ובטוח הייתי נכשל באימון הבא כשהייתי מנסה להעלות משקל, אז לא לקחתי את הסיכון.

Deadlift - החזרה האחרונה הייתה מאוד איטית מהרצפה והמוט כמעט החליק לי כשנעלתי. כנראה שאחזור למיקסד גריפ מהפעם הבאה.

Chin Ups - היה יותר טוב משציפיתי.

Cable Crunches - הקפיצה הזאת הייתה ממש משמעותית וזה הרבה יותר קשה. אני מניח שאשאר על המשקל הזה לכמה זמן.

אימון די טוב אני חושב אפילו שהוא היה די קשה. לפחות הצלחתי לישון די טוב.

מקווה שבפעם הבאה הסקוואט ירגיש יותר טוב.

קרא את שאר עדכון הלוג...

כנראה לפני שאמרתי לו. שלך מדהים בגלל השירים, זה כן. ותמיד שאני מעלה לוג יומי אני חושב על הלוג שלך, הלוג שפשוט רשום בו את כל ימות השבוע, ותוהה מדי פעם האם להעתיק, כי זה מבורך בעיניי.

כנראה לפני שאמרתי לו. שלך מדהים בגלל השירים, זה כן. ותמיד שאני מעלה לוג יומי אני חושב על הלוג שלך, הלוג שפשוט רשום בו את כל ימות השבוע, ותוהה מדי פעם האם להעתיק, כי זה מבורך בעיניי.
מוזמן להעתיק חביבי

רוצים שירים?

להתחיל להוסיף ללוגים?
אין לי בעיה אם מעניין

שמע... תעשה מה שנוח לך, זה לא ישנה לנו, בתכלס
בכלל, הלוג שלך מושקע, אך מפורט וארוך ברמה שמעייפת אותי:37mv:
אז אני לא איזה עוקב הדוק... שיהיה לוג נטו בשבילך.

עדכון לוג: 11/03/21

משקל 10.3 - שכחתי לכתוב מה זה היה ואני כבר לא זוכר.

משקל היום - 65.7

אין לי ממש מה להגיד האמת. היה מבחן בין הבוקר לצהריים, די קצר, לא משהו מיוחד.
אכלתי אתמול יותר מהרגיל כי הבנתי שאני חייב להתחיל לאכול יותר. באופן משעשע המשקל ירד.

Squat:
5x6x82.5kg

Paused Bench:
5x6x57.5kg

Pendlay Row:
5x6x67.5kg

EZ-Bar Overhead Extensions:
1x9x7.5kg each
1x7x7.5kg each
1x10x6.25kg each

EZ-Bar Preacher Curls:
1x10x6.25kg each
1x9x6.25kg each
1x8x5kg each

Stiff-Legged Deadlift:
2x8x72.5kg

Smith Calf Raises:
1x20x27.5kg each
1x19x27.5kg each
1x12×27.5kg each + partials

Seated Face Pulls:
1x20x39+2.5kg
1x16x39+2.5kg
1x14x39+2.5kg

Cable Crunches:
1x14x79kg
1x10x79kg
1x11x79kg

Squat - היה לי ממש קשה והטכניקה לא הייתה 100 ככל הנראה. אני די בטוח שאני נכנס פה לקרב עם עצמי.
המשקל על המוט עולה מהר, אני מנסה לעשות דברים בשביל להקל על עצמי ובסופו של דבר גורע מהתהליך ומהעבודה שאני באמת צריך לעשות.

זה מתחיל כבר מהחימום - אני מנסה להזיז את המשקלים כמה שיותר מהר בשביל להרגיש שהם קלים, וככה בעצם מתרגל טכניקה שלא זהה לזו שאני רוצה להשתמש בה בסטים.

ניסיתי פשוט לעלות למעלה כמה שיותר מהר, היה חסר ברייסינג ושליטה.

אני פשוט אקח את הזמן שלי ואשים דגש על הטכניקה בפעם הבאה ומה שיהיה יהיה. אני שוקל לעשות סטים של 4 פשוט כדי למנוע לחץ באימון הבא, אבל אקח את הסוף שבוע בשביל להתאושש כמו שצריך ומקווה לחזור חזק יותר ולא אצטרך את זה.

אני באמת צריך להתגבר על הפחד ולהיות כנה עם עצמי.
אז בפעם הבאה יותר ברייסינג, שליטה ורוגע.

Bench Press - ניסיתי לכווץ את הכתפיים שלי ביחד מאחורה כל כך חזק שהרגשתי יותר את הגב מאשר את החזה. הטכניקה הייתה טובה ואני בטוח שהתחלתי כבד מדי בפעם הקודמת, אבל אני כמעט חושב שזה עדיין כבד מדי.

בכל מקרה, גם כאן - לשים דגש על הטכניקה. אני בטח באימון הבא בכלל לא אצליח סטים של 6, אבל שוב, אהיה כנה עם עצמי ואקח את הסופש להתאושש.

Pendlay Row - בשני הסטים הראשונים הטכניקה יכלה להיות יותר טובה. אני מנסה מעכשיו להיכנס לסטאפ של הדדליפט שלי ואז לחתור, שלא הכל יתבלגן.

Preacher Curls - אחלה של פאמפ. הורידים יצאו היום יותר מהרגיל.

Stiff-Legged Deadlift
- היה קשה אז עצרתי בשמונה.

Cable Crunches
- הרגיש יותר טוב אבל עדיין קשה, בסט האחרון נתתי עוד אחת.

סך הכל אימון סביר אני מניח. מקווה שאצליח להתאושש כמו שצריך ביומיים האלה שיש לי ואחזור חזק יותר, גם מנטלית.

נשאר רק עוד מבחן אחד והוא ביום שני, ואז אני "חופשי".

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 14/03/21

משקל 12.3 - 65.7
משקל 12.3 - 66.1

משקל היום - 66.1

אימון אחרון במכון לפני שאני עובר לאחר.
לא ישנתי כל כך טוב והייתי צריך להתאמן רק עם ארוחה אחת. הרגיש לי כשהגעתי כשהעמסתי יותר מדי אבל האימון ארוך בטירוף ובסופו של דבר זה יצא בסדר.

באמת שוקל להביא משהו לאכול תוך כדי האימון.

Squat:
5x6x85kg

Paused Overhead Press:
5x5x45kg
ניסיתי בסט האחרון חזרה נוספת ולא הצלחתי

Deadlift:
1x5x105kg

Close-Grip Bench Press:
1x8x55kg
2x7x55kg

Chin Ups:
1x4x+20kg
2x3x+20kg
(ירידה משום מה)

Machine Lateral Raises:
1x20x18kg
1x15x18kg
1x13x18kg

3x15x52.5kg each

Cable Crunches:
1x16x79kg
2x12x79kg

Squat - התחממתי הפעם כמו שצריך. רק אגיד שזה ממש לא גרם למשקל להרגיש קל אבל זה גרם לטכניקה להרגיש טוב יותר.

לא יודע מה זה היה אבל הרגשתי ממוקד בטירוף, פשוט מדהים. זה היה קשה מאוד, אבל הראש שלי היה שקט לגמרי. רק התרכזתי בברייס ובטכניקה. זה הרגיש כבד וחשבתי לוותר לא מעט פעמים אבל הצלחתי בסוף ושמחתי מאוד.

לא חושב שאצליח בפעם הבאה לסיים את הסטים אבל נראה. אולי הפלטה של ה20 במכון החדש תהיה קצת קלה יותר ואז יהיה לי יתרון.

Overhead Press - הרגשתי כאילו אני עומד להתפחלץ. שוב הסט הראשון הלך גרוע כי לא לקחתי מס פיק אוויר. אני חושב שחגורה בתרגיל הזה תעזור מאוד. פשוט מרגיש לי שאני צריך לקחת כל כך הרבה אוויר בשביל להיות יציב, ואני עדיין מרגיש לא יציב בכלל.

אני חושב שבפעם הבאה אנסה בכל זאת להוסיף משקל כי כן הצלחתי 5 של 5 גם אם לא הצלחתי סט של 6.

Deadlift - החזרה האחרונה שוב הייתה ממש איטית, והחלפתי למיקסד גריפ. בפעם הבאה אני כנראה אכשל אבל נראה.

Close-Grip Bench Press - עושה רושם שמתקדם יותר מהבנץ' הרגיל.

Chin Ups - השתמשתי בפלטות אחרות אז אולי השפיע קצת. בכל מקרה הייתי קצת יותר חלש כאן. לא מוטרד מדי, אולי שקלתי קצת יותר היום או משהו. אני גם לא נחתי מספיק בין הסט הראשון לשני.

אחלה אימון, מאתגר מאוד. אני מאמין שבשבועיים הקרובים אשנה מעט את התכנית כי אני מרגיש שאני מגיע קצת לקצה שלי.

הדדליפט כנראה יצטרך יותר תרגול, ואאלץ להוריד מעט את הנפח בסקוואט, כמו שאמרתי כנראה אשלב היי באר אפילו אבל נראה.

המשקלים במכונות וכולי כנראה ישתנו קצת בגלל שזה משתנה ממכונה למכונה לגמרי.

מחר מבחן אחרון סוף סוף.
מקווה לישון טוב. אולי אוכל גם קצת יותר כי אני בכל מקרה מרגיש קצת תקוע, למרות שרק השבוע הוספתי עוד 100-200 קלוריות ליום.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית