הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון RAD-140 + OSTARINE

• פותח/ת השרשור DeL0x
  • פורסם בתאריך

DeL0x

משתמש מתחיל
132
20
נק' מוניטין:
29
132
20
מצב נוכחי בן 21, 177, 73 קילו, לאחר חיטוב מסיבי למדי מ 25 אחוז שומן לפחות אם לא 30 אחוז ל15 פחות או יותר (94 קילו ל 73 קילו. כמובן שזה לא היה חיטוב רציף, היו עליות לנייטרלי ולפלוס קלורי בתקופות מסוימות).
בדיקות דם בסיסיות מהרופאה בטווחי הנורמה. הצלחתי להשיג רק FREE TEST מהרופאה בכל הקשור להורמונים.
upload_2020-7-13_20-31-46.png

כרגע המטרה היא להיכנס לפלוס קלורי קטן יחסית (סביב ה 250-300 מעל המאזן הנייטרלי) לעלות במסה באופן נקי יחסית ולחזק את זה ביחד עם סייקל של אוסטרין וראד-140.
1. רציתי לדעת האם הסייקל תואם את המטרה, או שעלי לשנות את האוסטרין למשהו אחר? לא מעוניין להביא טסט בסיס מאחר וזה נצרך בהזרקה.
2. איזה בדיקות דם אני אצטרך לבקש מהרופאה שוב ופעם ולהתעקש עליהן?
3. רצוי שלא לומר לה לשם מה הבדיקות שלא יהיה תיעוד שאני לוקח תרופות מרשם באופן עצמאי או שזה לא רלוונטי?
4. אני ארצה להתחיל במינונים נמוכים מאוד של ראד 10 מג ואוסטרין 20 מג,, מינונים הגיוניים להתחלה?
5. חברה מומלצת לרכוש ממנה- ביוסיינס טיפות או BVL כדורים?
6. פיסיטי לסייקל שכזה? האם בכלל יהיה שיתוק ציר כזה משמעותי?

תודה מראש לעונים 😃

נערך לאחרונה:
1. הסייקל תואם, אבל לא אידאלי היות ויש חומרים אחרים כגון LGD שיותר מתאימים למסה. מצד שני אם אתה טבעי אתה תעלה במסת שריר גם עם אוסטרין, שלא יהיה לך ספק.
2. יש פה בפורום פירוט מאוד מדוייק, תחפש ״בדיקות דם״ בשורת חיפוש.
3. אין צורך לשתף אותה, פשוט תבקש.
4. לגביי ראד 140 אני לא יודע, אוסטרין אני התחלתי ב 10 מ״ג, אחכ עליתי ל 15 ואז ל 20 מ״ג. לדעתי תתחיל מ 10, תמיד אפשר להעלות את המינון.
5. סיינסביו ללא ספק, נוזל זה אחלה.
6. תבצע בדיקות דם כמה ימים לאחר סיום הסייקל ותדע האם אתה צריך pct או לא.

• פותח/ת השרשור
1. הסייקל תואם, אבל לא אידאלי היות ויש חומרים אחרים כגון LGD שיותר מתאימים למסה. מצד שני אם אתה טבעי אתה תעלה במסת שריר גם עם אוסטרין, שלא יהיה לך ספק.
2. יש פה בפורום פירוט מאוד מדוייק, תחפש ״בדיקות דם״ בשורת חיפוש.
3. אין צורך לשתף אותה, פשוט תבקש.
4. לגביי ראד 140 אני לא יודע, אוסטרין אני התחלתי ב 10 מ״ג, אחכ עליתי ל 15 ואז ל 20 מ״ג. לדעתי תתחיל מ 10, תמיד אפשר להעלות את המינון.
5. סיינסביו ללא ספק, נוזל זה אחלה.
6. תבצע בדיקות דם כמה ימים לאחר סיום הסייקל ותדע האם אתה צריך pct או לא.
קודם כל תודה רבה על התשובה המהירה.

1. מרגיש לי שזה קצת הארדקור להביא ליגנדרול עם ראד אבל אולי אני טועה.
2. אחפש.
3. כשביקשתי טסט טוטאל היא שאלה אותי למה מה כמה איך אתה לוקח סטרואידים מה אתה עושה למה אתה צריך.. קיצור מה אני אמור לומר לה בשביל שהיא תיתן לי את זה בלי לשתף אותה ב סייקל?
4. אני אתחיל ב 10 אוסטרין, אתה צודק, תמיד אפשר להעלות.

קודם כל תודה רבה על התשובה המהירה.

1. מרגיש לי שזה קצת הארדקור להביא ליגנדרול עם ראד אבל אולי אני טועה.
2. אחפש.
3. כשביקשתי טסט טוטאל היא שאלה אותי למה מה כמה איך אתה לוקח סטרואידים מה אתה עושה למה אתה צריך.. קיצור מה אני אמור לומר לה בשביל שהיא תיתן לי את זה בלי לשתף אותה ב סייקל?
4. אני אתחיל ב 10 אוסטרין, אתה צודק, תמיד אפשר להעלות.

תגיד לה שאתה מרגיש עייפות כל הזמן ומצד שני ישן לא טוב, חוסר חשק מיני, אין זקפה...תסמיני טסט׳ נמוך כאלו ואחרים...

• פותח/ת השרשור
זה דווקא יכול להיות טוב כי חלק מה סארמים סינרגטים אחד לשני אם כי בסייקל ראשון כדאי כמה שיותר מינימליסטי כי הרצפטורים מאוד רגישים
אני שומר על מינונים מאוד נמוכים.
מתחיל ב 10 אוסטרין ו 10 ראד.
ועולה אחר כך ל 20 ראד ומקסימום 20 אוסטרין, אפילו אני לא יודע אם יהיה לי צורך לעלות את האוסטרין מ10.
אם אתה חושב שזה עדיין לא חכם לסייקל ראשון אז מה ההמלצה, ראד סולו? זה כדאי בכלל?

כי אם יהיה לך תופעות לוואי, לא תדע ממי זה מגיע. דבר שני, הרמפטורים שלך גם ככה בתולים. תקבל אפקט חזק מאוד מלקחת אחד מהם.

דבר שני, שניים יהיו sides חזקים יותר ולא בטוח שהתועלת תהיי טובה יותר.

• פותח/ת השרשור
כי אם יהיה לך תופעות לוואי, לא תדע ממי זה מגיע. דבר שני, הרמפטורים שלך גם ככה בתולים. תקבל אפקט חזק מאוד מלקחת אחד מהם.

דבר שני, שניים יהיו sides חזקים יותר ולא בטוח שהתועלת תהיי טובה יותר.
עדיף לי להריץ ראד סולו?
להתחיל ראד ב 10 ולעלות לאט לכיוון ה 20?
או לעשות סטאק ביניהם ולהוסיף רק 10 מג של אוסטרין?

משמעותי מאוד ה 10 מג אוסטרין מבחינת סייד אפקטס? זה מינון נמוך בכל זאת
עדיף לי להריץ ראד סולו?
להתחיל ראד ב 10 ולעלות לאט לכיוון ה 20?
או לעשות סטאק ביניהם ולהוסיף רק 10 מג של אוסטרין?

משמעותי מאוד ה 10 מג אוסטרין מבחינת סייד אפקטס? זה מינון נמוך בכל זאת
הקפצה

ממה שקראתי באינטרנט יש הרבה דעות חלוקות לגביי הראד 140, אם אתה מתלבט בין שנייהם הייתי הולך על סייקל ראשון אוסטרין. מה גם שהוא נחשב לסארמ הכי עדין ואחד כזה שעשו עליו המון מחקרים, כולל בבני אדם (אם כי לא ניתן להסיק מהם משהו מיוחד עקב המינון הנמוך)

בסייקל ראשון אוסטרין לבד ייתן לך תוצאות יפות, תתחיל ב10 ותעלה אט אט ל25 אם סולו ועדיף עם טסט בייס

לדחוף דברים כמו ראד על ההתחלה לא ייתן לך יותר גיינז, הרצפטורים מספיק רגישים כדי לתת אפקט יפה רק מאוסטה, להוסיף דברים כמו ראד בסייקל ראשון פשוט ייתן לך עוד סיידס בלי בהכרח האפקט..

בסייקל ראשון אוסטרין לבד ייתן לך תוצאות יפות, תתחיל ב10 ותעלה אט אט ל25 אם סולו ועדיף עם טסט בייס

לדחוף דברים כמו ראד על ההתחלה לא ייתן לך יותר גיינז, הרצפטורים מספיק רגישים כדי לתת אפקט יפה רק מאוסטה, להוסיף דברים כמו ראד בסייקל ראשון פשוט ייתן לך עוד סיידס בלי בהכרח האפקט..

אני יוצא מנקודת הנחה שהוא מחפש סייקל ללא הזרקות ולכן הוא פנה לסארמס. אוסטרין זה מאוד עדין ואומנם תמיד יש סיכוי שהוא הבחור החסר מזל הזה שסייקל עדין של אוסטרין השבית לו את הציר, אבל הסבירות היא מאוד נמוכה.
אוסטרין סולו, תתחיל ממימון נמוך כמו שאמרת 10 מ״ג זה אחלה להתחלה, תסיים אותו אחריי 12 שבועות ותעשה בדיקות דם.
אני עשיתי אותו דבר ואחריי סארמס החטלתי לעבור לטסט׳ אבל הסייקל סארמס והתוצאות שלו בהחלט היו אלו שגרמו לי להבין שאני רוצה להמשיך עם זה

• פותח/ת השרשור
ממה שקראתי באינטרנט יש הרבה דעות חלוקות לגביי הראד 140, אם אתה מתלבט בין שנייהם הייתי הולך על סייקל ראשון אוסטרין. מה גם שהוא נחשב לסארמ הכי עדין ואחד כזה שעשו עליו המון מחקרים, כולל בבני אדם (אם כי לא ניתן להסיק מהם משהו מיוחד עקב המינון הנמוך)

Noted 😃

מעדיף בלי בסיס טסט,, זה מה שאני מנסה להמנע ממנו עם הסארמס.

אני יוצא מנקודת הנחה שהוא מחפש סייקל ללא הזרקות ולכן הוא פנה לסארמס. אוסטרין זה מאוד עדין ואומנם תמיד יש סיכוי שהוא הבחור החסר מזל הזה שסייקל עדין של אוסטרין השבית לו את הציר, אבל הסבירות היא מאוד נמוכה.
אוסטרין סולו, תתחיל ממימון נמוך כמו שאמרת 10 מ״ג זה אחלה להתחלה, תסיים אותו אחריי 12 שבועות ותעשה בדיקות דם.
אני עשיתי אותו דבר ואחריי סארמס החטלתי לעבור לטסט׳ אבל הסייקל סארמס והתוצאות שלו בהחלט היו אלו שגרמו לי להבין שאני רוצה להמשיך עם זה

נניח ויש השבתה של הציר,, איך אני בונה סייקל מתאים של PCT? גם אם הוא הושבת באופן חלקי וזה יחזור לי עם הזמן אני עדיין אעדיף לעשות PCT להיות בראש שקט וכסף לא מהווה לי פקטור (לא שאני יודע כמה יעלה לעשות PCT)
אני עדיין קורא על הנושא ויש לי זמן עד שאני מתחיל את הסייקל ובטוח במה שאני עושה. כרגע החלטתי לשים את הראד 140 בצד ולהתחיל אוסטרין סולו,, אולי בעתיד אעשה סטאק בינהם.

חלאס להמליץ על טסט בייס לאנשים שרוצים לעשות סייקל סארמס... חוץ מזה שזה אחד הדברים הכי מבוזבזים לעשות אוסטרין עם טסט'. אם כבר lgd.

זהו, כתבתי ממש באשכול שאני לא מעוניין בבסיס טסט.
מה אתה חושב מבחינת מינון, להתחיל ב 10מג אוסטרין ליום ולהעלות לאט לאט לפי איזה פקטורים? תוך כמה ימים אני אצטרך להעלות ולהגיע למינון גבוה יותר והאם למשוך סייקל אוסטרין סולו 8 שבועות או למשוך עד 12?

אשמח אם תוכל להתיייחס גם לשאלה על ה PCT ששאלתי בציטוט מעליך

זהו, כתבתי ממש באשכול שאני לא מעוניין בבסיס טסט.
מה אתה חושב מבחינת מינון, להתחיל ב 10מג אוסטרין ליום ולהעלות לאט לאט לפי איזה פקטורים? תוך כמה ימים אני אצטרך להעלות ולהגיע למינון גבוה יותר והאם למשוך סייקל אוסטרין סולו 8 שבועות או למשוך עד 12?

אשמח אם תוכל להתיייחס גם לשאלה על ה PCT ששאלתי בציטוט מעליך

עשיתי בעבר שני סייקלים של lgd 5mg ועוד סייקל אחד של 20mg ostrine. באף אחד מהם לא הייתי צריך pct. כל עוד לא תפגיז במינונים, הטסט שלך יחזור בצורה די זריזה כי הציר לא מושבת (הורמון הlh נשאר גבוה בסארמס).

הייתי מתחיל מ15 מג אוסטרין ועולה ל25. זה סארמס שנחשב די חלש.

• פותח/ת השרשור
עשיתי בעבר שני סייקלים של lgd 5mg ועוד סייקל אחד של 20mg ostrine. באף אחד מהם לא הייתי צריך pct. כל עוד לא תפגיז במינונים, הטסט שלך יחזור בצורה די זריזה כי הציר לא מושבת (הורמון הlh נשאר גבוה בסארמס).

הייתי מתחיל מ15 מג אוסטרין ועולה ל25. זה סארמס שנחשב די חלש.

עוד שאלה שיש לי למי שהתנסה באוסטרין (מאמין שזה תקף לכל הסארמס),,
כמה מהמסת שריר שעולים הגוף מצליח לשמור אחרי הסייקל,, צונח משמעותית או שהרוב נשמר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית