מצב נוכחי בן 21, 177, 73 קילו, לאחר חיטוב מסיבי למדי מ 25 אחוז שומן לפחות אם לא 30 אחוז ל15 פחות או יותר (94 קילו ל 73 קילו. כמובן שזה לא היה חיטוב רציף, היו עליות לנייטרלי ולפלוס קלורי בתקופות מסוימות).
בדיקות דם בסיסיות מהרופאה בטווחי הנורמה. הצלחתי להשיג רק FREE TEST מהרופאה בכל הקשור להורמונים.
כרגע המטרה היא להיכנס לפלוס קלורי קטן יחסית (סביב ה 250-300 מעל המאזן הנייטרלי) לעלות במסה באופן נקי יחסית ולחזק את זה ביחד עם סייקל של אוסטרין וראד-140.
1. רציתי לדעת האם הסייקל תואם את המטרה, או שעלי לשנות את האוסטרין למשהו אחר? לא מעוניין להביא טסט בסיס מאחר וזה נצרך בהזרקה.
2. איזה בדיקות דם אני אצטרך לבקש מהרופאה שוב ופעם ולהתעקש עליהן?
3. רצוי שלא לומר לה לשם מה הבדיקות שלא יהיה תיעוד שאני לוקח תרופות מרשם באופן עצמאי או שזה לא רלוונטי?
4. אני ארצה להתחיל במינונים נמוכים מאוד של ראד 10 מג ואוסטרין 20 מג,, מינונים הגיוניים להתחלה?
5. חברה מומלצת לרכוש ממנה- ביוסיינס טיפות או BVL כדורים?
6. פיסיטי לסייקל שכזה? האם בכלל יהיה שיתוק ציר כזה משמעותי?
תודה מראש לעונים 😃
בדיקות דם בסיסיות מהרופאה בטווחי הנורמה. הצלחתי להשיג רק FREE TEST מהרופאה בכל הקשור להורמונים.
כרגע המטרה היא להיכנס לפלוס קלורי קטן יחסית (סביב ה 250-300 מעל המאזן הנייטרלי) לעלות במסה באופן נקי יחסית ולחזק את זה ביחד עם סייקל של אוסטרין וראד-140.
1. רציתי לדעת האם הסייקל תואם את המטרה, או שעלי לשנות את האוסטרין למשהו אחר? לא מעוניין להביא טסט בסיס מאחר וזה נצרך בהזרקה.
2. איזה בדיקות דם אני אצטרך לבקש מהרופאה שוב ופעם ולהתעקש עליהן?
3. רצוי שלא לומר לה לשם מה הבדיקות שלא יהיה תיעוד שאני לוקח תרופות מרשם באופן עצמאי או שזה לא רלוונטי?
4. אני ארצה להתחיל במינונים נמוכים מאוד של ראד 10 מג ואוסטרין 20 מג,, מינונים הגיוניים להתחלה?
5. חברה מומלצת לרכוש ממנה- ביוסיינס טיפות או BVL כדורים?
6. פיסיטי לסייקל שכזה? האם בכלל יהיה שיתוק ציר כזה משמעותי?
תודה מראש לעונים 😃
נערך לאחרונה: