הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירידה חדה מדי בחיטוב

Ohad625

משתמש מתחיל
237
53
נק' מוניטין:
114
237
53
אהלן,
אני בחיטוב חודשיים, עובד לרוב לפי התפריט שבתמונה פלוס מינוס, 1900-2200 קלוריות ביום, היום נשקלתי וירדתי משבוע שעבר 1.8 ק"ג, זה ממש הרבה יותר מדי (אולי זה נוזלים אבל אני כבר נמצא הרבה זמן בחיטוב), מה לעשות? לא הגיוני שאני שורף ביום 3800 קלוריות נכון?? כאילו אני עושה הרבה אירובי, כל אימון חצי שעה ריצה×4 אימונים בשבוע ועוד יום של שעתיים-שלוש של כדורגל, יכול להיות שבגלל זה אבל עדיין זה לא הגיוני ככה הרבה.. ועוד עשיתי יום העמסת פחמימות לפני שבוע אז לא יודע מה זה.. לעלות אולי את הקלוריות בהדרגה לכיוון 2600 או משהו?

(גובה 1.85 משקל 83 אם זה משנה)

קבצים מצורפים

• Screenshot_2020-07-16-02-05-34-879_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-07-16-02-05-34-879_com.android.chrome.jpg
    KB 76.5 · צפיות: 41
היום נשקלתי
אתה נשקל פעם בשבוע?
אם כן אז זה הגיוני, מספיק שבפעם הקודמת שתית הרבה ביום לפני בלי ששמת לב, והפעם לא או שהפעם אכלת מזון עם קצת פחות מלח

אתה צריך להשקל 4-7 פעמים בשבוע ולעשות ממוצע של השקילות

• פותח/ת השרשור
מה הייתה הירידה הממוצעת כל שאר התהליך?

התחלתי בירידה חדה יחסית, כנראה נוזלים, אבל אחרי כמה זמן הירידה התמתנה ובערך 500-1000 גר' בשבוע, היה שבוע שירדתי קילו והיה שבוע שירדתי חצי, אבל בתפריט הזה אני די הרבה זמן אולי 5-6 שבועות
אתה נשקל פעם בשבוע?
אם כן אז זה הגיוני, מספיק שבפעם הקודמת שתית הרבה ביום לפני בלי ששמת לב, והפעם לא או שהפעם אכלת מזון עם קצת פחות מלח

אתה צריך להשקל 4-7 פעמים בשבוע ולעשות ממוצע של השקילות

כן פעם בשבוע בדיוק.. מה להשקל כל יומיים? אבל לא יודע כמה זה מדויק כי פתאום יש יום ששתית יותר נוזלים וכו' וזה לא המשקל האמיתי בתכלס.. ולגבי המלח יכול להיות, ניסיתי להכניס קצת פחות נתרן ביומיים שלפני השקילה

אבל לא יודע כמה זה מדויק כי פתאום יש יום ששתית יותר נוזלים וכו' וזה לא המשקל האמיתי בתכלס
זה בדיוק מה שקרה לך בפעם בשבוע
כנראה ששתית פחות אתמול

בגלל זה עושים ממוצע, אתה נשקל 4-7 פעמים בשבוע (כמה שיותר יהיה יותר מדוייק) ואז עושה ממוצע של כל השקילות
ואז הסטיות של הנוזלים מתקזזים

• פותח/ת השרשור
זה בדיוק מה שקרה לך בפעם בשבוע
כנראה ששתית פחות אתמול

בגלל זה עושים ממוצע, אתה נשקל 4-7 פעמים בשבוע (כמה שיותר יהיה יותר מדוייק) ואז עושה ממוצע של כל השקילות
ואז הסטיות של הנוזלים מתקזזים

הבנתי אחי תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית