הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם התוספים הכרחיים?

• פותח/ת השרשור Elad5
  • פורסם בתאריך

Elad5

משתמש קבוע
1,561
5
נק' מוניטין:
3,250
1,561
5
אני כל יום לוקח כמות כדורים רצינית, שאני לא בטוח שאני מפיק ממנה תועלת כלל.
אני מתסף באופטימן 1, 4-5 גרם ויטמין סי, 6 אומגה 3. ואני לא מרגיש שום שינוי \ שיפור.

יש לי בעיות בשינה - מתעורר כמה פעמים בלילה.
בעיית ליחה \ נזלת, שחשבתי שיפתרו בעזרת הויטמין סי - אבל כלום לא השתנה.

מה אתם חושבים?

מצד אחד אני חושב שטרנד ה"תיקח, זה לא מזיק" דיי דבילי.
מצד שני, רוב הדברים שאתה לוקח אתה לא אמור "להרגיש" (אומגה 3, אופטימן). ויטמין סי אמור לעזור בהתקררויות וכו' - אבל ליחה ונזלת יכולים גם להיות תוצאה של אלרגיה (אביב הגיע פסח בא). לי אישית המגנזיום עזר בלילות, לאנשים אחרים זה לא מזיז.
גם לי הפריע באיזשהו שלב שאני לוקח 10 כדורים בתחילת כל יום, הפסקתי עם זה והפלא ופלא, לא התפרקתי לגורמים.

אם אתה חושב שויטמין C זה נגד ליחה אתה יכול להפסיק לקחת. ואתה יכול להסתפק גם ב2.5 גרם ביום. אפילו שביל (דביל 🤡) אומר אחרת

תקח 1-2 גרם ויטמין C אין צורך ביותר.
מולטי אם אתה משתמש באופטימן תקח 2 כדורים ולא 1, הייתי רוכש מולטי שיש בו גם ויטמין D יכול לעזור למערכת החיסונית במובנים מסויימים (יש לך את של NSI, הזמנתי אתמול גם כן בהשפעת הסוכנים כאן)
תתווסף גם במגניזום, סידן ואבץ יש לך מוצר משולב של NSI גם כן
אומגה 3 תקח 6-10 כדורים של 180/120 אני מעדיף את ה SUPER OMEGA שזה 4 כדורים לערך, לקחתי עכשיו של קרלסון נראה על מה המהומה, אם לא אני מזמין מה שהראתי לבנצי שכל כדור זה כמו לשתות זהב 😃

מולטי אם אתה משתמש באופטימן תקח 2 כדורים ולא 1, הייתי רוכש מולטי שיש בו גם ויטמין D יכול לעזור למערכת החיסונית במובנים מסויימים (יש לך את של NSI, הזמנתי אתמול גם כן בהשפעת הסוכנים כאן)
אומגה 3 תקח 6-10 כדורים של 180/120 אני מעדיף את ה SUPER OMEGA שזה 4 כדורים לערך, לקחתי עכשיו של קרלסון נראה על מה המהומה, אם לא אני מזמין מה שהראתי לבנצי שכל כדור זה כמו לשתות זהב 😃

שמן עצלן, מה אתה חושב שתרגיש בכדורים של הזהב? זה אותו דבר בדיוק.
תאכל סרדינים - 100 גרם = 2000 מ"ג אומגה3.

לאכול סרדינים זה כמו לאכול מנוש אחרי יום טניס, לא יכול להתקרב לזה

kournikova_anna4_big.jpg

אם אתה חושב שויטמין C זה נגד ליחה אתה יכול להפסיק לקחת. ואתה יכול להסתפק גם ב2.5 גרם ביום. אפילו שביל (דביל 🤡) אומר אחרת

עוד פעם אחת אתה אומר ביל דביל, אתה מקבל באן. ביל סטאר שכח יותר ממה שאי פעם תדע בתחום הזה.

עוד פעם אחת אתה אומר ביל דביל, אתה מקבל באן. ביל סטאר שכח יותר ממה שאי פעם תדע בתחום הזה.

תפסיק להתלהם, אלכס. ממש לא נראה לי שביל ידע להשוות בין טעמים של 29 חברות שונות של חטיפי חלבון.

תפסיק להתלהם, אלכס. ממש לא נראה לי שביל ידע להשוות בין טעמים של 29 חברות שונות של חטיפי חלבון.
תודה על המחמאה 😍
אני בטוח שהוא גם לא בנאדם מאוד מתוחכם כמוך. שכל מה שעושה זה להציג טיפשות וטעויות של אנשים. אני מאמין שזה מה שתורם לפורום כל כך הרבה.

תודה על המחמאה 😍
אני בטוח שהוא גם לא בנאדם מאוד מתוחכם כמוך. שכל מה שעושה זה להציג טיפשות וטעויות של אנשים. אני מאמין שזה מה שתורם לפורום כל כך הרבה.

שאני אבין, אתה בעצם מודה כרגע שאתה טיפש? כנראה אני לא תורם הרבה כמו שאתה חושב, חלק מהאנשים פשוט עושים את העבודה בשבילי.

אני טיפש, עושה טעויות, חרטטן, שקרן, לא מבין כלום, וחופר כל היום על טעמים של חטיפי חלבון.
עכשיו אתה יכול לנוח

מצד אחד אני חושב שטרנד ה"תיקח, זה לא מזיק" דיי דבילי.
מצד שני, רוב הדברים שאתה לוקח אתה לא אמור "להרגיש" (אומגה 3, אופטימן). ויטמין סי אמור לעזור בהתקררויות וכו' - אבל ליחה ונזלת יכולים גם להיות תוצאה של אלרגיה (אביב הגיע פסח בא). לי אישית המגנזיום עזר בלילות, לאנשים אחרים זה לא מזיז.
גם לי הפריע באיזשהו שלב שאני לוקח 10 כדורים בתחילת כל יום, הפסקתי עם זה והפלא ופלא, לא התפרקתי לגורמים.

(לסיפא שלך)
אני מבלבל במוח לכמעט כל מי שאני פוגש ומוכן לשמוע (רק אתמול לאחרונה) שיתסף כמו משוגע...
אישית, עד לפני כמה שנים הייתי משוכנע שויטמין C זה הדבר היחיד שמרגיע לי את הצינון
ואז הפסקתי לקחת. מאז - טפו טפו*.

* רוק נקי

קח סירופ אומגה 3.
כפית ביום של מים עם סירופ וסגרת עניין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית