עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לי את הטעם הזההשוקולד סמוט
את האמת....עכשיו שאני בחיטוב פתאום הסטנדרטים שלי לאוכל צונחים ואין לי בעיה עם שוקולד לעומת ניטרלי או מסה שהייתי ממש נגעלת. מדהים מה שחיטוב עושה לאנשים. בכל מקרה זה לא בשבילי:lol:את לא שונאת שוקולד?
😆
ספרי לי על זה..שאני בחיטוב פתאום הסטנדרטים שלי לאוכל צונחים
מישהו שם את השוקולד סמוט ברשימת הטעמים המומלצים שלו והזמנתי 5 קילו בעקבותיו. מקווה שאני אוהב... 😆עם מים יש לזה טעם של מחברת
אפקט העדר אה?מישהו שם את השוקולד סמוט ברשימת הטעמים המומלצים שלו והזמנתי 5 קילו בעקבותיו. מקווה שאני אוהב... 😆
אני די הרבה זמן קונה מהם וניסיתי כל כך הרבה טעמים בינוניים שאני כבר די אדיש. אז ברגע שראיתי כמה המלצות על שוקולד סמוט' לא באמת היה אכפת לי להזמין. אבל עדיין אני מקווה שזה יהיה לפחות בינוני כמו שאר הטעמים.אפקט העדר אה?
היית מבקש כמה סקופים לפני..
בעבר עשיתי משם קנייה של 10-12 טעמים שוניםטעם לוואי כמו 50% מהחלבונים שלהם בערך, כן. לא הייתי קונה אותו, יש להם טעמים טובים בהרבה
היה הפייבוריט שלי בעברAllMax בטעם שוקולד חמאת בוטנים
איכס.שוקולד סמוט
הקרמל מלוח? יש לו טעם של כלום. תרתי משמע. אני באמת לא מבינה מה כולם מוצאים בו.איכס.
אני לא אתקרב אליו יותר גם אם מישהו יצמיד לי אקדח לראש.
טעם מזעזע, ואני עוד לא מדבר על טעמי הלוואי. טעים כמו שוקולד שעברה עליו משאית.
מי החולה נפש ששם אותו בטופ חמש?!?
שוקולד בראוניז לעומת זאת, הרבה יותר סביל.
זה פחות טעם של בראוניז אלא של שוקולד חלב עם טעם קקאו מודגש. נחמד ממש עם מים ויוצא כמו גרסה משודרגת של שוקו כשמערבבים עם חלב.
אם הבחירה היא בין שוקולד בראוניז לשוקולד סמות', שוקולד בראוניז לוקח חד משמעית.
בכל מקרה אני יותר מעדיף את הקרמל שלהם ואת הוניל עוגיות.
מזל רע שלך כנראה כי דווקא יש להם כמה טובים. בעיקר מוקה, לאטה, קפה קרמל וקרמל מלוחבעבר עשיתי משם קנייה של 10-12 טעמים שונים
כולם בטעם מזוויע עד מזוויע מאוד
כיום רק עם מאסל פארם
יש לי גםבעיקר מוקה
*מי ברז באיזור חיוג 03עם מים זה לפסיכופטים בלבד
איך לדעת שאתה בן 40 במשפט אחדטעם מוצלח שלהם זה הפיסטוק
כחובב שוקו ושוקולד
טעמי שוקולד באבקות הן לא טעימות בטווח הארוך אף פעם
הסמוט של מייפרו זה הטעם היחיד שלא הצלחתי להמשיך לשתות עד היום
הבראוניז סביל אבל לא טעים
הנאטוראל נחמד בלי טעם לוואי קיצוני כמו בקודמים שציינתי
אני חייב לנסות שוקולד סמוט של מישהו אחר כי זה מרגיש לא הגיוני שמה שטעמתי נמכר בכלל
נב הכל עם חלב, טעמי שוקולד עם מים זה לפסיכופטים בלבד:lol: