הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עובר לגור בבנין ,משקולות בחניה

• פותח/ת השרשור waynow
  • פורסם בתאריך

waynow

משתמש מתחיל
85
9
נק' מוניטין:
9
85
9
היי,
אני עובר לגור בבניין אחרי שנים רבות שגרתי בדירה פרטית עם חצר.
יש לי חניה פרטית מתחת לבניין שהיא תהיה שלי,יש בה מקום לרכב שלי וגם מקום לכלוב משקולות שלי ולספה.

לדעתכם זה סבבה וסביר להשים כלוב משקולות שם?
אני צריך לבקש את רשות השכנים?

לא כל כך יראו את זה אז מבחינת הסטטיקה לא רואה בעיה ,מבחינת ילדים וסכנה אני יוריד את המשקולות לריצפה בסיום האימון.
מבחינת גניבות,נקווה לטוב.

לבעל דירה חשוב מאוד שיהיה לו שקט ונחת מהשכנים... ושוכר שהופך את החנייה לחדר כושר יכול להוות בעיה להרבה שכנים..
צודק, לא חשבתי על זה
אין לך מושג כמה אנשים הם צרי עין...
לצערי יש לי מושג, כשבאו לתת אישור סופי לבית שלי הפקח סיפר שבכל תהליך הבניה כל שני וחמישי הם היו מקבלים טלפונים משכנים שרצו שיבואו ויראו כי אנחנו עושים דברים לא חוקיים, ולא שזה הפריע למישהו (כל דבר בבית ובחצר חוקי עם אישורים בדיוק בשביל אנשים כאלה)

צודק, לא חשבתי על זה

לצערי יש לי מושג, כשבאו לתת אישור סופי לבית שלי הפקח סיפר שבכל תהליך הבניה כל שני וחמישי הם היו מקבלים טלפונים משכנים שרצו שיבואו ויראו כי אנחנו עושים דברים לא חוקיים, ולא שזה הפריע למישהו (כל דבר בבית ובחצר חוקי עם אישורים בדיוק בשביל אנשים כאלה)
זה מגוחך שאני צריך לשאול אנשים אחרים מה אני יכול לעשות ברכוש שלי (ולא אני לא מדבר על דברים שיעשו רעש אלא על דברים פשוטים כמו לבנות מחסן)

קנאה, תאווה וכבוד מוציאים את האדם מן העולם.

כדאי לעשות מה שאפשר בשקט.
אם יש אפשרות לסגור את החניה נראה לי שזה יהיה הכי טוב.

חשבתי לסגור את החניה שלי, אבל הרצפה גם לא ישרה, וזה לא שווה את ההוצאה כרגע.
לבנתיים אני מתאמן במרפסת, והולך לבנות סככה עד שאעבור למקום יותר רציני.

• פותח/ת השרשור
רותך באהבה ,כבר כמה שנים אצלי לתרום/למכור לא יכול נפשית 😃

לגבי אימון בחוץ ,אין הרבה ימי גשם בישראל ושוב כבר כמה שנים מתאמן בחוץ בחצר ללא בעיה חוץ משימון אחת לשנה אין תחזוקה בכלל.

אין לי מרפסת ,חייב לעבור דירה כי הולך להיות אבא 😃 ,הרע במיעוטו זה להשים בחניה (היא צדדית ונסתרת מהעין ,בנין מאוד קטן עם מעט דיירים),לקשור עם שרשרת לקיבוע :טבעת קיבוע לרצפה 16 ממ 100 Abus WBA 100 Granit,Abus WBA 100 Granit

אין לי ברירה,נראה לי מוזר שמישהו יגיע עם דיסק בשביל לגנוב כלוב משומש שריתכתי בעצמי וספה,מצד שני אולי אני תמים...

אעדכן בעוד חצי שנה אם נגנב או לא

קבצים מצורפים

• כלוב.jpg
    כלוב.jpg
    KB 77.3 · צפיות: 75
זה מגוחך שאני צריך לשאול אנשים אחרים מה אני יכול לעשות ברכוש שלי (ולא אני לא מדבר על דברים שיעשו רעש אלא על דברים פשוטים כמו לבנות מחסן)
דברים כמו מחסן וכאלה אתה לא צריך לשאול שכנים או משהו, אלא אישורים מהעירייה (בחלק מהמקרים) אני מניח שרוב הדברים זה בגלל שאתה משלם ארנונה על שטח מחיה מסויים ובודקים שאתה לא מוסיף לך שטח מחיה בלי לשלם תוספת ארנונה

דברים כמו מחסן וכאלה אתה לא צריך לשאול שכנים או משהו, אלא אישורים מהעירייה (בחלק מהמקרים) אני מניח שרוב הדברים זה בגלל שאתה משלם ארנונה על שטח מחיה מסויים ובודקים שאתה לא מוסיף לך שטח מחיה בלי לשלם תוספת ארנונה
אצלנו רצינו להפוך את חצי מין החנייה למחסן דיברנו אם השכן ואמרו לי שאין בעיה אבל מכוון שחנייה היא מול העיניים של השכן צריך לקבל מימנו אישור שזה לא מפריע לו .
התשובה שלו הייתה משהו בסגנון לא בא לי
אז אנחנו לא יכולים לעשות

והולך לבנות סככה

איך? אני גם רוצה מאוד לבנות אבל אין לי רעיון בכלל..
אגב יש איזהשהוא חומר שניתן לצפות בו עץ, והעץ יהפך לעמיד בשימוש בחוץ? כלומר בגשם להכניס אותו.. אבל שלא יתפרק בטפטוף ובחום..

אגב יש איזהשהוא חומר שניתן לצפות בו עץ, והעץ יהפך לעמיד בשימוש בחוץ? כלומר בגשם להכניס אותו.. אבל שלא יתפרק בטפטוף ובחום..
פשוט לבנות פרגולה.
צבע כיסוי לעץ, עושים 3 שכבות בערך והפרגולה עמידה נגד מים.
אתה יכול לבנות קירות מעץ, ותקרה מפלסטיק עבה נגד גשם.

אחי עשה משהו כזה.

הפרגולה לבד עולה בערך 800 ש"ח כולל ברגים, ברזלים וצבע, שזה לא נורא.
ואם תשיג עצים ממישהו שמפרק פרגולה ישנה, זה פשוט חינם.

סככה, יעלה לא יותר מ200 ש"ח, אבל כבר השגתי אחד.

קירות עץ, זה עניין אישים כמה להוציא על זה, אבל בגדול זה יכול לעלות 500 ש,ח תלוי איזה סוג עץ ומאיפה קנית.
תיקרה מפלסטיק, לא בדקתי מחירים, אבל זה לא אמור להיות כל כך יקר.

או שתזמין מקצוענים ב20,000 ש"ח.

אני לא מתכנן להחזיק את הציוד שלי בחוץ בגשם, אני מקווה למצוא פתרון טוב יותר לפני החורף.

סככה את מתכוון פרגולה? כי זה משהו קבוע, לא משהו שמכניסים ומוציאים. אבל שמים סנטף מעל אז העץ לא נרטב, יש צבע לעץ שהוא מגן
הפרגולה לבד עולה בערך 800 ש"ח כולל ברגים, ברזלים וצבע, שזה לא נורא.
תלוי בגודל, אצלי בניתי 5X8 מטר עלה לי באזור ה 5000 הכל (רק החומרים הכוונה)

תלוי בגודל, אצלי בניתי 5X8 מטר עלה לי באזור ה 5000 הכל (רק החומרים הכוונה)
אני חושב שלגודל כמו שלך אני יכול למצוא את כל החומרים בחצי מהמחיר הזה בערך.
אבל אולי הכנת משהו יפה ומורכב, אני לא יודע.

פשוט 2 עצים 8 מטר.
3 עמודים 2.5 מטר.
8 עצים 5 מטר.

זה המינימום של המינימום, ואני מאמין שזה יצא 1600 ש"ח.
צבע יהיה 60 ש"ח בערך, כל הברזלים והברגים, עוד 400 ש"ח נגיד. זה 2,000. עוד 500 למה שלא לוקחים בחשבון זה חצי מחיר.

פשוט 2 עצים 8 מטר.
3 עמודים 2.5 מטר.
8 עצים 5 מטר.
יותר, אם רוצים כמובן שהפרגולה תהיה מבנה יציב ולא יתנדנד ויפול עלינו.
א. לא ראיתי עצים 8 מטר, הכי ארוכים זה 5.40, מזה אכן עושים 2 של 8. מבחינת עמודים יש לי נראה לי 6 (הפרגולה מצד אחד לא כולה על קיר אלא יוצא מעבר אז יש שם גם עמוד), כאשר כל עמוד זה 3 עצים מחוברים. לגבי העצים של 5 כן משהו כמו 8. יש גם עצים דקים יותר שהולכים בניצב לאותם עצים של 5 מטר, עליהם הנחתי את הסנטף, ויש הרבה מהם. חוץ מזה הסנטף לשטח כזה עולה לא מעט.
בכל אופן בדקתי בכמה מקומות, זה לא היה הכי זול אבל זה מקום שאני והמשפחה מכירים מבחינת איכות העצים ולקחנו משם לא פעם אז העדפתי אותו, גם אלה שהיו יותר זולים זה היה עניין של כמה מאות.

עבודה יפה

מתי נעשה אימון אופנוענים יחדיו?
שמן מנוע עליי
אני חלש מאד בתקופה האחרונה, לימודים, דלקת שקדים,איפה אני איפה אתה...
חייב להתחזק קצת לפני, להזכירך, אני גר ביבנה, מגיע עם 8 בן אנד ג'ריס ב מאה

• פותח/ת השרשור
מקפיץ.
לצד החניה שלי יש אדמה ואני רוצה להניח שם את הכלוב.

נראה לי מוגזם לעשות שם יציקת בטון ,יש למישהו רעיון לתחליף ?

חשבתי על חצץ שומשום ועליו להניח קורות עץ ועליהם אני אניח את הכלוב.

יעבוד?

• פותח/ת השרשור
כמה יעלה בערך לקחת איש מקצוע שיעשה בטון?

רוחב 120 ס"מ על 140" ס"מ ,עובי 5 ס"מ (עם רשת ברזל).

סיפור של 400/500 שקל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית