עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בהחלט אעשה בדיקה, לבנתיים זה חזק ועומד מול 120 ק"ג.🙌
(כי כבר אין מילים לתאר)
וממליץ לך לעשות לעשות בדיקה במקרה של כשל (בזהירות כן?)
כמו שאתה בטח רואה, יש מה לשפר, אבל זה עדיין שיפור אדיר.בסקוואט שהגב נופל קדימה בגלל המשקל ואז צריך לייצב את עצמך כדי להרים את המשקל, אז זה הרבה עבודה מהגב שהרגליים היו יכולות לקחת
מסוכן בלי ספוטר ככה כי אם לא הצלחת להחזיק tension בחזה והגב מתקפל, יכול להיות תאקל, ומכיר את ההרגשה כי הייתי בה כמה פעמים
עריכה, שכח ממה שאמרתי, עברתי על סרטונים אחרים שלך וראיתי שזה הסגנון שלך בו אתה מרים
(תכלס באתי לשאול למה הhips שלך עולים מוקדם מדי ולא בסנכרון עם הפלג גוף עליון)
יש לי 287.5 ק"ג שם, אבל אין מקום על המוט להכל, יש מקום למשקל עד 280 ק"ג.ועוד שאלה, כל ה250 ק"ג פלטות שיש לך שם..
כמה נזק זה יצא?
מה רע במוט של של 600 שקל?המוט הוא של THE BEAR זה עולה 1,500 ש"ח.
זה לא אותו חברה.זה הצלחות שיש לך שם?
ופאק אחי 1500 על מוט זה חתיכת הוצאה, זה כאילו מוט משוכלל מיוחד שנותן יותר אפקט ממוט אולימפי של 20 ק"ג שעולה 500-600?
המוט השני שהיה של חבר שלי שהוא הביא מחו"ל שעלה לו בערך 500 ש"ח כרגע עקום.מה רע במוט של של 600 שקל?
הטרול הסריט אותי:sarcastic:וזה בבית שמש צילמת? או שכמו שהטרול אמר אתה במרכז?
די לריב ילדים.אני לא אשקר לך.., כל פעם שאני נותן לך יחס אני מרגיש קצת אוטיסט על זה שלא פשוט התעלמתי ממך..
ואם זה חשוב לך..
זה מאורה
צפה בקובץ המצורף 56867
כל פעם שאני נתקל בך ובטוקסיות שלך ברחבי הפורום אני חושב על המשחק הזה
צפה בקובץ המצורף 56868
מקווה שתבין את הכוונה, ואם לא הבנת, לך תאבחן את עצמך.
בסרטון שהראת פה הפלטה האחרונה שנראית לעין היא כזאת כמו בתמונהדי לריב ילדים.
נא לא להספים את האשכול.
תודה, הכנתי רצפה כזאת מעץ, והברגתי את הראק לרצפה הזאת, ועכשיו זה יציב רצח.תתחדש על הראק!
בסרטון שהראת פה הפלטה האחרונה שנראית לעין היא כזאת כמו בתמונה
אתה רוצה להגיד לי שכל השאר הם כאלה?
צפה בקובץ המצורף 56869
וגם מה ההבדל בין פלטה של חברה כזאת או אחרת?
הרי מה משנה כל דבר פרט למשקל של הפלטה? ולמה שהיא תישבר?
ראיתי מוט ב600 שקל כתוב מחזיק עד 350 קילו אם מתעקם אני פשוט אלך לבקש תכסף בחזרההמוט השני שהיה של חבר שלי שהוא הביא מחו"ל שעלה לא בערך 500 ש"ח כרגע עקום.
יש לי במכון אליקו אף פעם לא הבנתי מה ההתלהבות של הליטרים ממנו לי מרגיש בול אותו דברוזה מאוד נוח לשימוש. זה המוט הכי אהוב עלי בנתיים, חוץ ממוט אליקו.
כמה עלה לך כל הראק והבוקס שבנית שם בעצמך? בטח מספיק כדי לקנות לעצמך לקנות מוט של 1500תודה, הכנתי רצפה כזאת מעץ, והברגתי את הראק לרצפה הזאת, ועכשיו זה יציב רצח.
וכמו שאתה רואה עם העץ המיותר מהבנץ' הכנתי מגינים לראק.
אניח שאתה מתכוון באמפר על פני פלטה עם ידיות אבל בסרטון שלו יש פלטה עם ידיותכשאתה עושה דדליפט, הדפיסיט לא תמיד בשליטה, בטח לא במשקלים גדולים. לכן עדיף פלטה מעט ״אלסטית״ שלא יקרה לא כלום מחבטות ברצפה
כנראה המוט יחזיק את ה350 אבל מ180 וצפונה הוא יחייך, אם תעבור את ה350 הוא גם עלול להישבר..ראיתי מוט ב600 שקל כתוב מחזיק עד 350 קילו אם מתעקם אני פשוט אלך לבקש תכסף בחזרה
השאלה שלי למה צריך מוט של500 קילו אם אתה לא מתכנן לעבור את ה400
יש לי במכון אליקו אף פעם לא הבנתי מה ההתלהבות של הליטרים ממנו לי מרגיש בול אותו דבר
אני בספק שהוא יבין מה אתה מתכוון (אני די בטוח שהוא על הספקטרום)
לא שאלתי מה זה מאורה שאלתי למה
גם אליקו מתעקם... כל מוט כמעט מתעקם במשקל 200+-כנראה המוט יחזיק את ה350 אבל מ180 וצפונה הוא יחייך, אם תעבור את ה350 הוא גם עלול להישבר..
לא הסברת שמת תמונה דווקא יש לי אחלה ביתהסברתי לך למה מאורה, כנראה שלא הבנת, ראה את הסיפא, ולך תאבחן את עצמך.
זה בתרגילים של WL כי אין ברירה אלא לזרוקבטח זה הפלטות בהם משתמשים בקרוספייט כי הם זורקים משקלים על הרצפה חופשי
אניח שאתה מתכוון באמפר על פני פלטה עם ידיות אבל בסרטון שלו יש פלטה עם ידיות
איפה שהתאמנתי שהיה פלטות עם ידיות המאמן תמיד היה נובח עלי שהייתי עושה דד אז הייתי עורם כמה מזרוני יוגה ועובד מעליהםהוא עושה סקווט, בדדליפט השינוי בא לידי ביטוי
הצלחות של 25 ק"ג הם כאלה 25kg The Bear Hi-Temp Bumper Plate | סאל ספורט | Sal Sportבסרטון שהראת פה הפלטה האחרונה שנראית לעין היא כזאת כמו בתמונה
אתה רוצה להגיד לי שכל השאר הם כאלה?
צפה בקובץ המצורף 56869
וגם מה ההבדל בין פלטה של חברה כזאת או אחרת?
הרי מה משנה כל דבר פרט למשקל של הפלטה? ולמה שהיא תישבר?
לך תחפש אותם, יגידו לך שזנ לא מחזיק מול טריקות או לך תדע.ראיתי מוט ב600 שקל כתוב מחזיק עד 350 קילו אם מתעקם אני פשוט אלך לבקש תכסף בחזרה
השאלה שלי למה צריך מוט של500 קילו אם אתה לא מתכנן לעבור את ה400
זה נוסטלגי והיה בכל התחרויות שלי.יש לי במכון אליקו אף פעם לא הבנתי מה ההתלהבות של הליטרים ממנו לי מרגיש בול אותו דבר
הראק קניתי אם אני זוכר נכון ב150 ש"ח, הוא לא היה יציב, והמוכר ניסה להתפטר ממנו, עם רצפה מעץ ו4 ברגי ג'מבו הוא יותר יציב מכלוב.כמה עלה לך כל הראק והבוקס שבנית שם בעצמך? בטח מספיק כדי לקנות לעצמך לקנות מוט של 1500
ה20 ק"ג שלי עם ידיות.אניח שאתה מתכוון באמפר על פני פלטה עם ידיות אבל בסרטון שלו יש פלטה עם ידיות
בטח זה הפלטות בהם משתמשים בקרוספייט כי הם זורקים משקלים על הרצפה חופשי
מתעקם מעט, ולא נשאר עקום אחרי.גם אליקו מתעקם... כל מוט כמעט מתעקם במשקל 200+-