הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט 220 ק"ג, בוקס סקוואט 210 ק"ג.

elchonon

משתמש על
13,513
13,610
נק' מוניטין:
8,167
13,513
13,610
חדרי כושר מזדמנים
סוף סמולוב סקוואט, הייתי רוצה לנסות יותר, אבל לבד בבית ובלי ספוטרים, ומגנים מעץ שהכנתי שעוד לא עברו בדיקת בטיחות (ואני בספק עם יעברו), זה כל מה שהיה לי אומץ לנסות.

במוט איכותי הצלחות מסתובבות בזמן ההרמה, זה יתרון בוויטליפטינג, אבל גם בדדליפט.
אני תמיד חשבתי שסוגרים את הסוגרים עד בסוף כדי שהם לא יזוזו
ואיך זה שהם זזים בזמן הרמה? המוט בקוטר של פחות מ50 כדי שזה יקרה או שיש סיבה אחרת שלא הבנתי?

• פותח/ת השרשור
אני תמיד חשבתי שסוגרים את הסוגרים עד בסוף כדי שהם לא יזוזו
ואיך זה שהם זזים בזמן הרמה? המוט בקוטר של פחות מ50 כדי שזה יקרה או שיש סיבה אחרת שלא הבנתי?
הצלחות לא מסתובבות, כל השרוול שהמשקולות מונחות עליהם מסתובבת.

הצלחות לא מסתובבות, כל השרוול שהמשקולות מונחות עליהם מסתובבת.
הבנתי את כוונתך, ונתקלתי במוטות כאלה בחדרי כושר כאלה ואחרים..
מפה לשם, למה זה יתרון? כי יותר קל לעבוד עם המוט ככה? כי לא צריך לסובב את כל הצלחות שמלבישים אותו לסקוואט או מושכים לדד, בכל לא צריך לבזבז אנרגיה רבה בכך אלא הם 'מסתדרות' מלבד?

צפה בקובץ המצורף 56866

זה הצלחות שיש לך שם?

ופאק אחי 1500 על מוט זה חתיכת הוצאה, זה כאילו מוט משוכלל מיוחד שנותן יותר אפקט ממוט אולימפי של 20 ק"ג שעולה 500-600?
וזה בבית שמש צילמת? או שכמו שהטרול אמר אתה במרכז?
חפש בגוגל kabuki power bar

1500 שקל למוט זה כלום לצערנו:cray:

• פותח/ת השרשור
הבנתי את כוונתך, ונתקלתי במוטות כאלה בחדרי כושר כאלה ואחרים..
מפה לשם, למה זה יתרון? כי יותר קל לעבוד עם המוט ככה? כי לא צריך לסובב את כל הצלחות שמלבישים אותו לסקוואט או מושכים לדד, בכל לא צריך לבזבז אנרגיה רבה בכך אלא הם 'מסתדרות' מלבד?

תפסיק לכתוב שטויות

רק כי אתה עני אני ואלחנן עושים ים כסף
אני בעד שאלחנן יעשה מלא כסף, מפרגן לו, בחור טוב אחרי הכל

לגביך, תעשה גם כסף, בפנאן

רק שים לב:

בכל יום בתפילת שחרית, לאחר שמע ישראל אנו אומרים : ויציב .ונכון וקים .... וכו' , נאמר: משפיל גאים עדי ארץ, מגביה שפלים עד מרום. זהו פסוק שמתאים לחיי היום יום , וכן לפרשתינו השבוע פרשת ויגש. הפסוק מחולק לשנים ובניגודים קיצונים מאוד. שימו לב לגמטריה הבאה:משפיל גאים עדי ארץ - בגמטריה : 889מגביה שפלים עד מרום - בגמטריה : 880 ההפרש בין שני חלקי הפסוק הוא : 9 , מלשון בגד ( ב-2, ג-3,ד-4, סה"כ: 9 ), כלומר הקב"ה נותן לכל אדם לגדול ולהצליח. אבל ברגע שהוא בוגד ח"ו אז הוא מושפל עדי ארץ.וזאת אנו למדים מתוך פרשת ויגש. אחי יוסף בגדו ב-יוסף, לכן הושפלו עד עפר, כמו שמוזכר בסוף הפרשה בפרק מ"ז, פסוק י"ח : "לא נשאר לפני אדוני בלתי אם גויתנו ואדמתנו".ומצד שני ראינו איך הקב"ה מגביה שפלים עד מרום ,זהו יוסף שבתחילה היה בבור , ולאח"כ שלט על כל ממלכת מצרים בארץ זרה , והוא בסה"כ נער עברי.בזכות פירוש זה נזכה ונצליח בכל מעשי ידינו, כמו שיוסף זכה והצליח במעשיו , אמן כן יהי רצון

לבגוד זה לנהוג במידת הגאווה שהיא שורש כל המידות הרעות
לעומת זאת, ענווה היא שורש כל המידות הטובות.

הוא הומופוב לכן הוא שונא גאווה אני חושב שזה אחלה אם עשית 300 קילו דד מגיע לך להיות גאה בזה
אני יהודי. אני בשונה ממך לא חושב שמשכב זכר זה אחלה
דעת התורה על כך
איסור משכב זכר – ויקישיבה

בשער הגילגולים (מכתבי האר"י) מופיע העונש הצפוי למקיימים יחסי מין הומוסקסואלים: "הבא על הזכר, יתגלגל בשפן או בארנבת, כפי מה שחטא או בועל נבעל."

הנכדים שלך אם יהיו לך.. ילטפו איזה ארנב עוד איזה 90 שנה, הארנב הזה כנראה יהיה אתה כי הסגרת פה שאתה שייך לקהילה הגאה..

אין לי בעיה שתהיה גאה בעצמך שהרמת כבד, שאתה גאה על אחרים, יש לך בעיה עם זה.
ואם אתה לא מבין את דבריי, אולי תבין את דבריו
squat_university-20200722-0001.jpg

והcharacter שאתה מותיר אחריך לא מציג אותך באור יפה..

אני יהודי. אני בשונה ממך לא חושב שמשכב זכר זה אחלה
דעת התורה על כך
איסור משכב זכר – ויקישיבה

בשער הגילגולים (מכתבי האר"י) מופיע העונש הצפוי למקיימים יחסי מין הומוסקסואלים: "הבא על הזכר, יתגלגל בשפן או בארנבת, כפי מה שחטא או בועל נבעל."

הנכדים שלך אם יהיו לך.. ילטפו איזה ארנב עוד איזה 90 שנה, הארנב הזה כנראה יהיה אתה כי הסגרת פה שאתה שייך לקהילה הגאה..

אין לי בעיה שתהיה גאה בעצמך שהרמת כבד, שאתה גאה על אחרים, יש לך בעיה עם זה.
ואם אתה לא מבין את דבריי, אולי תבין את דבריו
צפה בקובץ המצורף 56877

והcharacter שאתה מותיר אחריך לא מציג אותך באור יפה..

ניכר שאתה מאוד מחובר לחלק התורני בחייך, אבל זה לא מאוד חכם להביא הוכחות תורנייות לבן אדם שלא דתי, ולא מאמין מלכתחילה לציווים השונים.

אי אפשר להשתמש בדת ״כמגן״ לטענות חילוניות. לבן אדם חילוני בנושאים חילוניים יותר פרקטי להסביר את עמדתך ״בחילונית״ (כמובן מדובר במציאות שטענתך לא מבוססת על דת בלבד, כלומר אם היית אומר - אני לא רואה בעיה משמעותית במשכב זכר אך התורה אסרה ולכן איאלץ להתנגד לכך.. במקרה כזה יש מקום להביא פסקה תורנית שתסביר את עמדתך, אבל עם דעתך מורכבת גם מחלק שאינו תורני - אין טעם בהוכחה תורנית לבחור חילוני)
לצורך העניין, אם היית מדבר עם מישהו בנושא מסויים, והטענה המרכזית של הצד השני הייתה ״אבל בודהה מוכיח שזה לא נכון בכתבי הקודש!״ כנראה לא היית מקבל את הטענה הזאת.

עכשיו לעניין ההוכחה עצמה, לא פוסקים הלכה (לרוב) מדברי קבלה, ואגב לא ממליץ לך להתעסק עם גלגול נשמות.. לא נראה לי שזה לרמה שלך. ואני אומר את זה בלי להכיר אותך.

ניכר שאתה מאוד מחובר לחלק התורני בחייך, אבל זה לא מאוד חכם להביא הוכחות תורנייות לבן אדם שלא דתי, ולא מאמין מלכתחילה לציווים השונים.

אי אפשר להשתמש בדת ״כמגן״ לטענות חילוניות. לבן אדם חילוני בנושאים חילוניים יותר פרקטי להסביר את עמדתך ״בחילונית״ (כמובן מדובר במציאות אם שטענתך לא מבוססת על דת בלבד, כלומר אם היית אומר - אני לא רואה בעיה משמעותית במשכב זכר אך התורה אסרה ולכן איאלץ להתנגד לכך.. במקרה כזה יש מקום להביא פסקה תורנית שתסביר את עמדתך, אבל עם דעתך מורכבת גם מחלק שאינו תורני - אין טעם בהוכחה תורנית לבחור חילוני)
לצורך העניין, אם היית מדבר עם מישהו בנושא מסויים, והטענה המרכזית של הצד השני הייתה ״אבל בודהה מוכיח שזה לא נכון בכתבי הקודש!״ כנראה לא היית מקבל את הטענה הזאת.

עכשיו לעניין ההוכחה עצמה, לא פוסקים הלכה (לרוב) מדברי קבלה, ואגב לא ממליץ לך להתעסק עם גלגול נשמות.. לא נראה לי שזה לרמה שלך. ואני אומר את זה בלי להכיר אותך.
הנ"ל מציג את עצמו כמקורב לאלחנן, אני מניח שהוא מחובר לצד התורני שבו בעקבות כך..

לא התעסקתי יותר מדי בענייני גלגול נשמות, ציטטתי משהו שהיה כתוב במקור שהבאתי

אם הקטע התורני לא תופס אצלו אז הסוף עם דבריו של ד"ר אהרון הורשציג אמור לדבר עליו, הבנאדם אגדה בתחום הליפטינג.

הנ"ל מציג את עצמו כמקורב לאלחנן, אני מניח שהוא מחובר לצד התורני שבו בעקבות כך..

מקריאה של שתי הודעות מהבחור, או שהוא בן 11 או שהוא חילוני, בכל אופן להביא פסקה בנושא קבלה לבחור כדי להוכיח את טענתך - כנראה לא הדרך הנכונה

סוף סמולוב סקוואט, הייתי רוצה לנסות יותר, אבל לבד בבית ובלי ספוטרים, ומגנים מעץ שהכנתי שעוד לא עברו בדיקת בטיחות (ואני בספק עם יעברו), זה כל מה שהיה לי אומץ לנסות.

יפה מאוד

זה אחרי תכנון של פיק או שאתה עדיין תשוש מהסבב?

אגב מבחינת הטכניקה נראה מאוד קשה ומאוד מסוכן לברוח.
כלומר קדימה אתה כנראה לא יכול לברוח במצב של כשל גם לולא הקיר נמצא שם,
ולצנוח למטה אלא אם כן נכשלת בתחתית גם נראה רעיון רע (בפרט עם הגובלים האלה)

יצא לך כבר להיכשל בסקוואט ככה שאתה יכול לגבש טכניקה של מילוט?
בעבר הייתה לי חוויה מלחיצה עם 240 קג בתוך כלוב סגור, למזלי זה לא היה בנקודה גבוהה וברחתי למטה ואחורה עם הטורסו ככה שקיבלתי מכה קטנה בעורף
התאוצה של המוט לו הייתי נכשל גבוה יותר, יכלה ליצור תוצאה הרבה יותר מסוכנת

עם התנאים האלה הייתי שוקל אפילו HB עם פנים לכיוון השני lol

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד

זה אחרי תכנון של פיק או שאתה עדיין תשוש מהסבב?

אגב מבחינת הטכניקה נראה מאוד קשה ומאוד מסוכן לברוח.
כלומר קדימה אתה כנראה לא יכול לברוח במצב של כשל גם לולא הקיר נמצא שם,
ולצנוח למטה אלא אם כן נכשלת בתחתית גם נראה רעיון רע (בפרט עם הגובלים האלה)

יצא לך כבר להיכשל בסקוואט ככה שאתה יכול לגבש טכניקה של מילוט?
בעבר הייתה לי חוויה מלחיצה עם 240 קג בתוך כלוב סגור, למזלי זה לא היה בנקודה גבוהה וברחתי למטה ואחורה עם הטורסו ככה שקיבלתי מכה קטנה בעורף
התאוצה של המוט לו הייתי נכשל גבוה יותר, יכלה ליצור תוצאה הרבה יותר מסוכנת

עם התנאים האלה הייתי שוקל אפילו HB עם פנים לכיוון השני lol
סיימתי סמולוב ביום חמישי האחרון. ביום ראשון עשיתי בוקס סקוואט קל ל5X5. וקצת דדליפט קל אחרי חודשיים כמעט בלי.
ביום שלישי החלטתי לבדוק PR סקוואט ובוקס סקוואט לקראת התוכנית הבאה שלי שתתחיל שבוע הבא.

הייתי רוצה לעשות פיק אולי, אבל לא ראיתי חשיבות לPR אמיתי באמת, כי אין לי תחרות, ורק רציתי לבדוק שבאמת התקדמתי מסמולוב. ולהכיר את המספרים שלי בשביל האחוזים של התוכנית הבאה שלי.

אני באמת לא יכול לברוח קדימה או אחורה, היה לי פעם כשל בכלוב עם מגינים בגובה הזה לפני שנה וחצי בערך, ופשוט ירדתי עמוק יותר והנחתי את המוט על המגינים, והייתי עושה את זה כאן אם הייתי צריך.

אבל לא נכשלתי בסקוואט כבר הרבה זמן, מאז שאין לי ספוטרים אני גם חייב להצליח ולא יכול להיכשל, וגם לא שם משקל כבד מידי. גם בסמולוב הייתי בלי ספוטרים.

אני כרגע משתמש במשקלים קלים, ובמשקלים הכבדים כשבאמת אצטרך שמירה, כנראה שאביא חבר לבית.

קרה לי לפני חודש בערך
נגמר בזה :
87a13f67-dc5e-4b25-b481-2628893b39f9.jpg
יצאתי בנס האמת
מה שאיכזב אותי שזה לא היה משקל כזה גבוה

ו @elchonon

כן ממליץ לתרגל כשל (שוב,בשיא הזהירות)
וכמובן לחזק את המוטות שעליהם אמור ליפול המוט (בתקווה שלא יהיה כשל לעולם-אמן סלע)

הכשל שלי-קצת לפני הטורניר מול ספרד:

• פותח/ת השרשור
קרה לי לפני חודש בערך
נגמר בזה :
צפה בקובץ המצורף 56961
יצאתי בנס האמת
מה שאיכזב אותי שזה לא היה משקל כזה גבוה

ו @elchonon

כן ממליץ לתרגל כשל (שוב,בשיא הזהירות)
וכמובן לחזק את המוטות שעליהם אמור ליפול המוט (בתקווה שלא יהיה כשל לעולם-אמן סלע)

הכשל שלי-קצת לפני הטורניר מול ספרד:

כי 260 ק"ג זה שק תפוחי אדמה? 😆

שמח שלא נפגעת מזה.
אבל איך זה פגע בראש שלך? זרקת אחורה.

ובהחלט שאתרגל כשל עם ספוטר, נשמע שזה מאוד חשוב.

שק תפוחי אדמה
עכשיו מחשב בראש כמה זה בצ'יפסים

אבל איך זה פגע בראש שלך? זרקת אחורה.
התמונה עם הבומבה מאחור זה לפני חודש +
הכשל המצולם זה מאי שם ב2015

ובהחלט שאתרגל כשל עם ספוטר, נשמע שזה מאוד חשוב.
תתרגל כשל בלי וכשל עם
כי בהנחה שזה משקל כבד ואתה לקראת כשל,גם ספוטר לא יציל אותך (וגם תסכן אותו)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית