עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה? צלחות אני כנראה אקנה באפמריםוחוץ מזה הסיבוב של צלחות בזמן ההרמה זה יצרון עצום במוט איכותי.
במוט איכותי הצלחות מסתובבות בזמן ההרמה, זה יתרון בוויטליפטינג, אבל גם בדדליפט.למה? צלחות אני כנראה אקנה באפמרים
אני תמיד חשבתי שסוגרים את הסוגרים עד בסוף כדי שהם לא יזוזובמוט איכותי הצלחות מסתובבות בזמן ההרמה, זה יתרון בוויטליפטינג, אבל גם בדדליפט.
הצלחות לא מסתובבות, כל השרוול שהמשקולות מונחות עליהם מסתובבת.אני תמיד חשבתי שסוגרים את הסוגרים עד בסוף כדי שהם לא יזוזו
ואיך זה שהם זזים בזמן הרמה? המוט בקוטר של פחות מ50 כדי שזה יקרה או שיש סיבה אחרת שלא הבנתי?
אני לא יכול לשלוח לך פרטית כי אני חדש בפורום אני רוצה שתגיד לי מה אתה חושב על הציוד שאני רוצה לקנותהצלחות לא מסתובבות, כל השרוול שהמשקולות מונחות עליהם מסתובבת.
הבנתי את כוונתך, ונתקלתי במוטות כאלה בחדרי כושר כאלה ואחרים..הצלחות לא מסתובבות, כל השרוול שהמשקולות מונחות עליהם מסתובבת.
חפש בגוגל kabuki power barצפה בקובץ המצורף 56866
זה הצלחות שיש לך שם?
ופאק אחי 1500 על מוט זה חתיכת הוצאה, זה כאילו מוט משוכלל מיוחד שנותן יותר אפקט ממוט אולימפי של 20 ק"ג שעולה 500-600?
וזה בבית שמש צילמת? או שכמו שהטרול אמר אתה במרכז?
הבנתי את כוונתך, ונתקלתי במוטות כאלה בחדרי כושר כאלה ואחרים..
מפה לשם, למה זה יתרון? כי יותר קל לעבוד עם המוט ככה? כי לא צריך לסובב את כל הצלחות שמלבישים אותו לסקוואט או מושכים לדד, בכל לא צריך לבזבז אנרגיה רבה בכך אלא הם 'מסתדרות' מלבד?
נו כמו מוט רגיל שעולה 600 שקלחפש בגוגל kabuki power bar
1500 שקל למוט זה כלום לצערנו:cray:
אני בעד שאלחנן יעשה מלא כסף, מפרגן לו, בחור טוב אחרי הכלתפסיק לכתוב שטויות
רק כי אתה עני אני ואלחנן עושים ים כסף
אני יהודי. אני בשונה ממך לא חושב שמשכב זכר זה אחלההוא הומופוב לכן הוא שונא גאווה אני חושב שזה אחלה אם עשית 300 קילו דד מגיע לך להיות גאה בזה
אני יהודי. אני בשונה ממך לא חושב שמשכב זכר זה אחלה
דעת התורה על כך
איסור משכב זכר – ויקישיבה
בשער הגילגולים (מכתבי האר"י) מופיע העונש הצפוי למקיימים יחסי מין הומוסקסואלים: "הבא על הזכר, יתגלגל בשפן או בארנבת, כפי מה שחטא או בועל נבעל."
הנכדים שלך אם יהיו לך.. ילטפו איזה ארנב עוד איזה 90 שנה, הארנב הזה כנראה יהיה אתה כי הסגרת פה שאתה שייך לקהילה הגאה..
אין לי בעיה שתהיה גאה בעצמך שהרמת כבד, שאתה גאה על אחרים, יש לך בעיה עם זה.
ואם אתה לא מבין את דבריי, אולי תבין את דבריו
צפה בקובץ המצורף 56877
והcharacter שאתה מותיר אחריך לא מציג אותך באור יפה..
הנ"ל מציג את עצמו כמקורב לאלחנן, אני מניח שהוא מחובר לצד התורני שבו בעקבות כך..ניכר שאתה מאוד מחובר לחלק התורני בחייך, אבל זה לא מאוד חכם להביא הוכחות תורנייות לבן אדם שלא דתי, ולא מאמין מלכתחילה לציווים השונים.
אי אפשר להשתמש בדת ״כמגן״ לטענות חילוניות. לבן אדם חילוני בנושאים חילוניים יותר פרקטי להסביר את עמדתך ״בחילונית״ (כמובן מדובר במציאות אם שטענתך לא מבוססת על דת בלבד, כלומר אם היית אומר - אני לא רואה בעיה משמעותית במשכב זכר אך התורה אסרה ולכן איאלץ להתנגד לכך.. במקרה כזה יש מקום להביא פסקה תורנית שתסביר את עמדתך, אבל עם דעתך מורכבת גם מחלק שאינו תורני - אין טעם בהוכחה תורנית לבחור חילוני)
לצורך העניין, אם היית מדבר עם מישהו בנושא מסויים, והטענה המרכזית של הצד השני הייתה ״אבל בודהה מוכיח שזה לא נכון בכתבי הקודש!״ כנראה לא היית מקבל את הטענה הזאת.
עכשיו לעניין ההוכחה עצמה, לא פוסקים הלכה (לרוב) מדברי קבלה, ואגב לא ממליץ לך להתעסק עם גלגול נשמות.. לא נראה לי שזה לרמה שלך. ואני אומר את זה בלי להכיר אותך.
הנ"ל מציג את עצמו כמקורב לאלחנן, אני מניח שהוא מחובר לצד התורני שבו בעקבות כך..
אני נאלץ להסכים איתךמקריאה של שתי הודעות מהבחור, או שהוא בן 11 או שהוא חילוני, בכל אופן להביא פסקה בנושא קבלה לבחור כדי להוכיח את טענתך - כנראה לא הדרך הנכונה
סוף סמולוב סקוואט, הייתי רוצה לנסות יותר, אבל לבד בבית ובלי ספוטרים, ומגנים מעץ שהכנתי שעוד לא עברו בדיקת בטיחות (ואני בספק עם יעברו), זה כל מה שהיה לי אומץ לנסות.
סיימתי סמולוב ביום חמישי האחרון. ביום ראשון עשיתי בוקס סקוואט קל ל5X5. וקצת דדליפט קל אחרי חודשיים כמעט בלי.יפה מאוד
זה אחרי תכנון של פיק או שאתה עדיין תשוש מהסבב?
אגב מבחינת הטכניקה נראה מאוד קשה ומאוד מסוכן לברוח.
כלומר קדימה אתה כנראה לא יכול לברוח במצב של כשל גם לולא הקיר נמצא שם,
ולצנוח למטה אלא אם כן נכשלת בתחתית גם נראה רעיון רע (בפרט עם הגובלים האלה)
יצא לך כבר להיכשל בסקוואט ככה שאתה יכול לגבש טכניקה של מילוט?
בעבר הייתה לי חוויה מלחיצה עם 240 קג בתוך כלוב סגור, למזלי זה לא היה בנקודה גבוהה וברחתי למטה ואחורה עם הטורסו ככה שקיבלתי מכה קטנה בעורף
התאוצה של המוט לו הייתי נכשל גבוה יותר, יכלה ליצור תוצאה הרבה יותר מסוכנת
עם התנאים האלה הייתי שוקל אפילו HB עם פנים לכיוון השני lol
קרה לי לפני חודש בערךבעבר הייתה לי חוויה מלחיצה עם 240 קג בתוך כלוב סגור, למזלי זה לא היה בנקודה גבוהה וברחתי למטה ואחורה עם הטורסו ככה שקיבלתי מכה קטנה בעורף
קרה לי לפני חודש בערך
נגמר בזה :
צפה בקובץ המצורף 56961
יצאתי בנס האמת
מה שאיכזב אותי שזה לא היה משקל כזה גבוה
ו @elchonon
כן ממליץ לתרגל כשל (שוב,בשיא הזהירות)
וכמובן לחזק את המוטות שעליהם אמור ליפול המוט (בתקווה שלא יהיה כשל לעולם-אמן סלע)
הכשל שלי-קצת לפני הטורניר מול ספרד:
עכשיו מחשב בראש כמה זה בצ'יפסיםשק תפוחי אדמה
התמונה עם הבומבה מאחור זה לפני חודש +אבל איך זה פגע בראש שלך? זרקת אחורה.
תתרגל כשל בלי וכשל עםובהחלט שאתרגל כשל עם ספוטר, נשמע שזה מאוד חשוב.