הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמות שומן בחיטוב

Ohad625

משתמש מתחיל
237
53
נק' מוניטין:
114
237
53
אני בזמן האחרון צורך הרבה סלמון יחסית (בשבוע הבא בכלל בגלל 9 הימים שאסור בשר) ויש בו כידוע שומן
עכשיו בגלל שאני צורך את רוב החלבון מהסלמון יוצא לי מדי פעם שאני מגיע לערכים שאני צריך בחלבון (פי 2) ובשומן (פי 1), ונשאר לי במכסה עוד בערך 400-500 קלוריות שאני צריך להכניס. השאלה שלי אם זה סבבה שאני יכניס אותם משומן, ואז בסוף היום של הערכים, השומן שלי יגיע בערך ל30-50 גרם יותר מפי 1 למשקל גוף (כלומר במקום שאמור להיות 80 גר' זה יגיע ל120 נגיד). זה בסדר, או שעדיף להכניס את הקלוריות שנותרו מפחמימות? כי בתכלס אני מעדיף עוד חמאת בוטנים אגוזים שקדים וכו' מאשר פחמימות.. כמובן שזה מדי פעם אני מאמין שלא יצא לי באופן יומיומי

זה בסדר
סתם שתדע יש לך הרבה מקורות לחלבון רזה(קוטג', גבינה לבנה, גבינה צהובה 9 אחוז, טונה, סרדינים, אבקת חלבון, חטיפי חלבון וכו')

• פותח/ת השרשור
זה בסדר
סתם שתדע יש לך הרבה מקורות לחלבון רזה(קוטג', גבינה לבנה, גבינה צהובה 9 אחוז, טונה, סרדינים, אבקת חלבון, חטיפי חלבון וכו')

כן ברור אחי אני אוכל את הדברים האלה, אבל בזמן האחרון יוצא לי קצת יותר סלמון וכאלה ובגלל 9 הימים אז אני מאמין שאני אמשיך לצרוך את זה בכמות יחסית בגלל זה שאלתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית