עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זאת הסיבה שאין יותר פרגניל באמפולה (האבקה)שרסיסי זכוכית זעירים מהאמפולה יתערבבו בנוזל
רק להכין? כן,רשמתי לך את בפוסט ההואבסדר להשתמש בה כדי להכין פרגניל
חחח...ממש לא.זאת הסיבה שאין יותר פרגניל באמפולה (האבקה)
אם אתה אומרחחח...ממש לא
מבלי להזכיר מספרים,המחירים של התרופה הזאת עלו בהמון אחוזים בכמה שנים אחרונותתקבל אבל במחירים הזויים
אהבתי את של האביטרןהאמפולה שהכי נוח וכייף לשבור
אם אתה אומר
ששאלתי למה הפסיקו עם האמפולה בפרגניל נאמר לי שדווחו על מקרים שהזכוכית עדינה מדי ונשברת לתוך האמפולה
מה שכן,היום עפ הויאלים הקטנים זה נוח בהרבה
מבלי להזכיר מספרים,המחירים של התרופה הזאת עלו בהמון אחוזים בכמה שנים אחרונות
מה שבסוף נופל על היד האחרונה (הלקוח) שקונה במחיר מופקע
אהבתי את של האביטרן
אמפולה בגודל כמעט ויאל ןעם נקודת שבירה
למי לא?גם לי אגב..
לא מכיר כאלה (לצערי או מזלי?)דילר
רופא ורוקחים סיפרו לי את זה(רש"פ)אז הם מספרים לקליינטים סיפורים שלרוב הקשק בינם לבין המציאות מקרי
וואלה ??רופא ורוקחים סיפרו לי את זה
בנתיים איןחוסרים
של מי האמפולה?שברתי את האמפולה והיא התפוצצה לחלקים והזכוכיות עפו....העפתי בסוף הכול לפח
חברה הודית לא יודע איך נקראת אפילושל מי האמפולה?
קניתי פרגניל איכותי בסוף של חברה מוכרת אז הרשיתי לעצמי להעיף את הפרגניל של החברה ההודית חחשל מי האמפולה?
חחחח ברוך השם הצלחתי סוף-סוףכמה התאמצת לייצר לעצמך מים בקטרוסטטיים בסוף התפוצצה לך האמפולה חחחחח
לא סתם אומרים אין ברכה בתשעה באב
צודק למדתי את הלקח שלי ...לפחות עכשיו יש לי פרגניל מוכן עם מים בקטריוסטטיים ואני יכול להשתמשזה מזכיר לי את הסיפור על אחד שהלך וחיפש את המתכון הכי מחשמל לעוף על ירקות ברוטב מוקפץ חמוץ מתוק..הפך חנויות מתכונים..תרגם מתכונים משפות זרות ותרגל במטבח שבועות ארוכים..רק שאת העוף הוא קנה בשוק מחתרתי..ללא פיקוח
פרגניל לא קונים של חברות ug.
זה לא התחום שלהם.
אם הכנת אותו, רוץ שים במקרר, במיוחד ש36 מעלותצודק למדתי את הלקח שלי ...לפחות עכשיו יש לי פרגניל מוכן עם מים בקטריוסטטיים ואני יכול להשתמש