הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחר פילטר

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
היי,אין ברשותי מחט פילטר יש לי מחט ירוקה רגילה שאני מזריק בה טסט...זה בסדר להשתמש בה כדי להכין פרגניל?

מה זה מחט פילטר?
אתה צריך מחט סטרילית, למשוך את הנוזל, לדחוף לתוך האמפולה של הhcg, לערבב ולמשוך ולדחוף כמה פעמים שיתערבב, לשקשק טיפה ולשים במקרר לעת שימוש

אתה כנראה מפחד שרסיסי זכוכית זעירים מהאמפולה יתערבבו בנוזל..סכנה קיימת אבל בעלת סיכוי מאוד מאוד קטן..

בעניין זה...
אף פעם לא הצלחתי להבין מה ההיגיון שעמד בפני אלה שפיתחו את האמפולות...חח
תמיד זה מרגיש לי כאילו ישבו שמה חבורה של מפתחים ואמרו לעצמם "בואו נפתח בקבוקון לתרופות שמגיעות בתצורה של נוזל הזרקה..כיוון שמדובר בנוזלים שמוחדרים לרקמת השומן/השריר/הוריד..חשוב שזה יהיה מארז בטוח וסטרילי..בוא נחשוב רגע.. "ואז מישהו מהם קפץ.."יש לי..יש לי..בקבוקון זכוכית שעל הרופא/האח המזריק לנפץ ולשאוב מתוכו את הנוזל"
מבריק.

ועכשיו ברצינות..אני מניח שיש היגיון מסויים שעומד מאחורי זה בסופו של דבר..
אבל אני לא מבין אותו ואולי טוב שכך

אם האמפולה נשברה בצורה טובה וחלקה, החתיכות הזעירות גם אם תזריק לא יעשו נזק וככל הנראה מה שיכול לעשות נזק ייעצר בשלב המחט

אם האמפולה נשברה לא טוב או התפוצצה לך, תזרוק אותה שבור חדשה ותקווה שבאחת הבאה תשבור אותה נכון

לגבי למה בחרו דווקא זכוכית? שיקולים כלכליים וכימיים

אני מעדיף ויאלות אבל מה לעשות שהרבה פעמים אמפולות יוצר יותר זול או נגיש

להזריק לsubq רק ב30-31 g
אותו נוהל כמו באינסולין
לא שמישהו פה נוגע באינסולין אבל זה מוכר יותר בגלל סוכרתיים

זאת הסיבה שאין יותר פרגניל באמפולה (האבקה)
חחח...ממש לא.
יש כנראה בעיה לדילרים להשיג מרוקחים...גם היום אגב אם תתעקש תקבל אבל במחירים הזויים!
אגב...האמפולה שהכי נוח וכייף לשבור היא של הפרגניל, (גם של באייר) והתנסיתי כמעט בכל אמפולה קיימת בשוק של עולם הבילדינג.

חחח...ממש לא
אם אתה אומר

ששאלתי למה הפסיקו עם האמפולה בפרגניל נאמר לי שדווחו על מקרים שהזכוכית עדינה מדי ונשברת לתוך האמפולה

מה שכן,היום עפ הויאלים הקטנים זה נוח בהרבה

תקבל אבל במחירים הזויים
מבלי להזכיר מספרים,המחירים של התרופה הזאת עלו בהמון אחוזים בכמה שנים אחרונות
מה שבסוף נופל על היד האחרונה (הלקוח) שקונה במחיר מופקע

האמפולה שהכי נוח וכייף לשבור
אהבתי את של האביטרן
אמפולה בגודל כמעט ויאל ןעם נקודת שבירה

אם אתה אומר

ששאלתי למה הפסיקו עם האמפולה בפרגניל נאמר לי שדווחו על מקרים שהזכוכית עדינה מדי ונשברת לתוך האמפולה

מה שכן,היום עפ הויאלים הקטנים זה נוח בהרבה

מבלי להזכיר מספרים,המחירים של התרופה הזאת עלו בהמון אחוזים בכמה שנים אחרונות
מה שבסוף נופל על היד האחרונה (הלקוח) שקונה במחיר מופקע

אהבתי את של האביטרן
אמפולה בגודל כמעט ויאל ןעם נקודת שבירה
  1. לכל אמפ יש נקודת שבירה (גם לי אגב..)
  2. דילר זה איש מכירות..וכל אמצעי שיקדם לו את העסקה בעיקר בכל הנוגע ללמכור לך ברנד שיש לו על חשבון אחר שאתה חושק בו, כשר...אז לפעמים הם מספרים לקליינטים סיפורים שלרוב הקשר בינם לבין המציאות מקרי.

גם לי אגב..
למי לא?

לא מכיר כאלה (לצערי או מזלי?)

אז הם מספרים לקליינטים סיפורים שלרוב הקשק בינם לבין המציאות מקרי
רופא ורוקחים סיפרו לי את זה(רש"פ)

חבר רוקח בארץ חשב שזאת הסיבה,אבל לא היה בטוח

• פותח/ת השרשור
כמה התאמצת לייצר לעצמך מים בקטרוסטטיים בסוף התפוצצה לך האמפולה חחחחח
לא סתם אומרים אין ברכה בתשעה באב

זה מזכיר לי את הסיפור על אחד שהלך וחיפש את המתכון הכי מחשמל לעוף על ירקות ברוטב מוקפץ חמוץ מתוק..הפך חנויות מתכונים..תרגם מתכונים משפות זרות ותרגל במטבח שבועות ארוכים..רק שאת העוף הוא קנה בשוק מחתרתי..ללא פיקוח

פרגניל לא קונים של חברות ug.
זה לא התחום שלהם.

• פותח/ת השרשור
זה מזכיר לי את הסיפור על אחד שהלך וחיפש את המתכון הכי מחשמל לעוף על ירקות ברוטב מוקפץ חמוץ מתוק..הפך חנויות מתכונים..תרגם מתכונים משפות זרות ותרגל במטבח שבועות ארוכים..רק שאת העוף הוא קנה בשוק מחתרתי..ללא פיקוח

פרגניל לא קונים של חברות ug.
זה לא התחום שלהם.
צודק למדתי את הלקח שלי ...לפחות עכשיו יש לי פרגניל מוכן עם מים בקטריוסטטיים ואני יכול להשתמש

צודק למדתי את הלקח שלי ...לפחות עכשיו יש לי פרגניל מוכן עם מים בקטריוסטטיים ואני יכול להשתמש
אם הכנת אותו, רוץ שים במקרר, במיוחד ש36 מעלות
אם עוד לא הכנת וזה אבקה אז מילא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית