הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני מאוד מבולבל אשמח לעוד דעות בנושא

• פותח/ת השרשור lironxx
  • פורסם בתאריך

lironxx

משתמש מתחיל
41
1
נק' מוניטין:
8
41
1
לאחר קריאת מחקרים כאלו ואחרים לגבי תדירות אימונים המסקנות הן שצריך לאמן שריר לפחות פעמיים בשבוע על מנת למקסם את התוצאות, עכשיו הבלבול נובע מזה שהרבה פעמים אני חווה חוסר בהתאוששות מאימון לאימון כאשר אני מאתמן יותר מפעם אחת למרות שאני מקפיד על שינה ותזונה ,אז יש יתרון לאימון של פעם בשבוע שלמרות הנפח הגבוהה כי שבוע זה המון זמן להתאושש ועוד חלק מהבלבול נובע מזה שכל המפתחי גוף המפורסמים מכל התחומים בדרך כלל מאמנים שריר פעם בשבוע בנפח גבוהה ואני יודע שהם משתמשים בחומרים ויש הבדל ביני לבינם,אשמח שתתנו לי קצת יותר אור על הנושא תודה מראש .

מה זאת אומרת חווה חוסר התאוששות?
איך זה בא לידי ביטוי?
מקפיד על שינה- 8 שעות?
תזונה- כרגע אתה במסה או חיטוב?

כמתאמן טבעי לא רואה סיבה לאמן שריר פעם בשבןע אלא אם כן אתה מתאמן מתקדם מאוד

כל השאלה עשתה לי סלט בראש.

קודם כל, איזה מחקרים אמרו לפחות פעמיים בשבוע.

מכל השאר אני אתעלם כי אני לא רואה איך לענות על השאלה כי אני חושב השאלה לא נכונה.

אני כן אגיד כמה דברים.

א' אתה לא מפתח גוף מקצועי, אל תשווה את עצמך לאחד.

ב' יכול להיות שאתה ורק אתה מגיב טוב יותר עם פחות אימונים בשבוע . בכל מחקר שתחפש על שיפור מאימוני התנגדות אתה תראה שאנשים מגיבים לאותו גירוי אחרת, כאלו יותר וכאלו שפחות.

ג' יכול להיות שאתה פשוט דוחף ים של נפח ב2 אימונים ולכן אתה לא מתאושש מספיק מכל אימון. הכל צריך להיות בהדרגה, תתחיל מאימון בשבוע, משם אימון רגיל ואימון קל בשבוע, וכך הלאה.

כל השאלה עשתה לי סלט בראש.

קודם כל, איזה מחקרים אמרו לפחות פעמיים בשבוע.

מכל השאר אני אתעלם כי אני לא רואה איך לענות על השאלה כי אני חושב השאלה לא נכונה.

אני כן אגיד כמה דברים.

א' אתה לא מפתח גוף מקצועי, אל תשווה את עצמך לאחד.

ב' יכול להיות שאתה ורק אתה מגיב טוב יותר עם פחות אימונים בשבוע . בכל מחקר שתחפש על שיפור מאימוני התנגדות אתה תראה שאנשים מגיבים לאותו גירוי אחרת, כאלו יותר וכאלו שפחות.

ג' יכול להיות שאתה פשוט דוחף ים של נפח ב2 אימונים ולכן אתה לא מתאושש מספיק מכל אימון. הכל צריך להיות בהדרגה, תתחיל מאימון בשבוע, משם אימון רגיל ואימון קל בשבוע, וכך הלאה.

או שהוא פשוט חושב שהוא לא מתאושש

99% שהסיבה שאתה לא מתאושש הוא תכנון עומסים לקוי.

על כל שריר צריך לעבוד כל 48-72 שעות.

אין שום סיבה בשבילך לפצל ככה את האימונים.

עם תכנון נכון תוכנית FBW 3 פעמים בשבוע / AB 4 פעמים בשבוע יתנו לך תוצאות יותר טובות בוודאות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית