עצות לאטימת חדר מרעשים

• פותח/ת השרשור iziktan
  • פורסם בתאריך

iziktan

משתמש משקיע
2,832
1,760
נק' מוניטין:
907
2,832
1,760
קיצר יש לי מכון בבית , כבר שנים ויש לי שכן שמתלונן כבר כמה זמן על שהוא שומע את הרעשים שלי
בעבר זה לא היה קריטי ובאמת הייתי מקשיב לו ושמתי ריפוד מבודד רעש מתחת למוט כדיי למנוע את הרעש ואני באמת משדל להניח את המוט אלא אם אני עובד עם rm 1 . אבל בזמן האחרון נראה לי שהבן אדם יצא לפנסיה או משהו(הוא מדריך טיולים או משהו וכנראה בגלל הקרונה הוא יושב כול היום בבית)
והוא כול יום מתלונן על כול פיץ . עם זה באמת היה רק הזעזוע של המוט הייתי אומר סבבה, אבל נראה שהוא שומע אפילו שאני מניח את המוט בפינים או על המוטות ביטחון בבנץ. עם בכלל אני מזיז את הכלוב זה עושה לו כאב ראש.
חשוב לי להדגיש שאני לא רוצה לריב איתו ברור לי שיש קטעים שהוא מגזים , פעם הוא טען שהוא שומע אותי בלילה או יורד במדרגות ממש מהר, או מתאמן(מה שאני בכלל לא עושה כי אני באופן טבעי ישן בשעות האלו ולא ילד בן שבע על קוקאין) ופעם אחרת הוא הפריע לי בפגישה עם מתאמן והתלונן בדיוק על הדברים האלו, והמתאמן פשוט צחק לו בפרצוף והתחיל לרדת למעלה ולמטה שוב ושוב כדיי להוכיח לו שהוא טועה. אז כן יכול להיות שהוא מגזים אבל לא נעים לי ואני רוצה לשמור על יחסים טובים
אז עם למישהו יש פתרונות מעבר לבלוק גומי אני ישמח לשמוע.
נ.ב. אני גר בבית פרטי המכון הוא במרפסת והוא פשוט צמוד עלינו בקיר. אם זה עוזר

אתה יכול לשים על הקירות ספוג מבודד רעש, זה נראה לי יהיה הפתרון הכי טוב ועם המראה הכי מקצועי.
הפתרון הזול ופחות טוב יהיה קרטוני ביצים

אם הוא שומע אותך מרעיש גם כשאתה ישן, זה נראה חסר טעם לנסות לפתור דבר, סתם חבל.

אתה יכול לשים דבק סלוטייפ על הכלוב במקום שפוגש את המוט. ולבודד את הרצפה עם יותר גומי, ולעשות מה שקוצר אמר.

אבל קשה לי להאמין שזה יספיק לשכן שרק מנסה להתלונן.

אולי תנסה לסכם איתו שעות שאתה לא תשתמש במשקולות, תבדוק מה שעות המנוחה והשקט שלו.

• פותח/ת השרשור
אם הוא שומע אותך מרעיש גם כשאתה ישן, זה נראה חסר טעם לנסות לפתור דבר, סתם חבל.

אתה יכול לשים דבק סלוטייפ על הכלוב במקום שפוגש את המוט. ולבודד את הרצפה עם יותר גומי, ולעשות מה שקוצר אמר.

אבל קשה לי להאמין שזה יספיק לשכן שרק מנסה להתלונן.

אולי תנסה לסכם איתו שעות שאתה לא תשתמש במשקולות, תבדוק מה שעות המנוחה והשקט שלו.
אתה צודק במה שאתה אומר אבל למען שכנות טובה אני מוכן לפחות להראות שאני עושה את המאמץ אני גם לוקח בחשבון שלבן אדם יש הרבה בעיות אגב המצב הכלכלי והוא פשוט מתעסק בזה כי אין לו משהו אחר.
בקשר לשעות מנוחה לפני כמה דקות הוא בא והעיר קשה לי להאמין שביום שני בשעה 12 זה מפריע לו כנראה שזה יפריע לו כול הזמן.
בקשר לאוטמי רעש יש לכם רעיון כמה כאלו צריך לקנות בערך והאם זה רק לקיר אחד?

אתה יכול לשים על הקירות ספוג מבודד רעש, זה נראה לי יהיה הפתרון הכי טוב ועם המראה הכי מקצועי.
הפתרון הזול ופחות טוב יהיה קרטוני ביצים

זה אולי היה עוזר אם זה היה בחדר סגור, אבל זה במרפסת
אתה צודק במה שאתה אומר אבל למען שכנות טובה אני מוכן לפחות להראות שאני עושה את המאמץ אני גם לוקח בחשבון שלבן אדם יש הרבה בעיות אגב המצב הכלכלי והוא פשוט מתעסק בזה כי אין לו משהו אחר.
בקשר לשעות מנוחה לפני כמה דקות הוא בא והעיר קשה לי להאמין שביום שני בשעה 12 זה מפריע לו כנראה שזה יפריע לו כול הזמן.
בקשר לאוטמי רעש יש לכם רעיון כמה כאלו צריך לקנות בערך והאם זה רק לקיר אחד?

רק לבודד את הרצפה מהמשקל... עם משהו עבה קשיח.
הוא לא אמור להיות בגיל שלא שומעים טוב?

• פותח/ת השרשור
זה אולי היה עוזר אם זה היה בחדר סגור, אבל זה במרפסת
המרפסת סגורה יש חלון זכוכית שנסגר ונפתח
רק לבודד את הרצפה מהמשקל... עם משהו עבה קשיח.
הוא לא אמור להיות בגיל שלא שומעים טוב?
יש לי כבר פאנל מאוד עבה זה כנראה לא מספיק

אוקיי,
הייתי מתחיל מהרצפה דווקא...
הספוגים האלה בקיר משמשים בעיקר עבור אולפני הקלטות, כדי שזה אשכרה יועיל תצטרך משהו מאד עבה, גם תלוי בעובי הקיר

יש לי כבר פאנל מאוד עבה זה כנראה לא מספיק

ברור... בדיוק אמרתי את זה

• פותח/ת השרשור
אוקיי,
הייתי מתחיל מהרצפה דווקא...
הספוגים האלה בקיר משמשים בעיקר עבור אולפני הקלטות, כדי שזה אשכרה יועיל תצטרך משהו מאד עבה, גם תלוי בעובי הקיר

ברור... בדיוק אמרתי את זה
העניין הוא שהוא מתלונן לא רק על דברים כמו זריקת המוט אלא גם שאני מזיז את הכלוב והרעש של הפולי
כבר לשים את זה על הקיר שגובל עם השכן יעשה עבודה טובה מאוד

האם אתה מאמין שזה יעזור גם שאני זורק את המוט או פשוט לקנות עוד שכבה לריצוף?

העניין הוא שהוא מתלונן לא רק על דברים כמו זריקת המוט אלא גם שאני מזיז את הכלוב והרעש של הפולי

כמו שאלחנן אמר זה הטיפוס...
בידוד רעשים יועיל אבל לא יפתור את הבעיה עם בן אדם כזה.
מסוג האנשים שמתלוננים על הגניחות של ההיא מקומה שלוש.
תחשוב על דרך אחרת, אולי תסתדרו על זמנים מסוימים, תציע לו אימון חינם פעם בשבוע, אנערף...
או שפשוט 😵

האם אתה מאמין שזה יעזור גם שאני זורק את המוט או פשוט לקנות עוד שכבה לריצוף?
תקנה ריצוף גומי של פלטפורמה, אין אופציה אחרת טובה

• פותח/ת השרשור
כמו שאלחנן אמר זה הטיפוס...
בידוד רעשים יועיל אבל לא יפתור את הבעיה עם בן אדם כזה.
מסוג האנשים שמתלוננים על הגניחות של ההיא מקומה שלוש.
תחשוב על דרך אחרת, אולי תסתדרו על זמנים מסוימים, תציע לו אימון חינם פעם בשבוע, אנערף...
או שפשוט 😵

האמת שזה קרה לי גם פעם אחת איתו... אמרתי לו שזה פורנו ...
ושוב עד כמה שאתם צודקים אני באמת רוצה לעשות כול דבר אפשרי שבסוף הוא יבאו והתלונן שוב אני יחיד ''הנה רואה ? עשית יכול מה שאני יכול!''

יש משטחים סופגי זעזועים להרמות אולימפיות, ריצוף בולם זעזועים וכו'

זה נראה עם כול הכבוד, חרא.
זה יצור מצב שאני ימשוך מבלוקים וזה משהו שאני לא רוצה לעשות.
מעבר לכך מאיפה מזמין כאלו בארץ?
ספרטה, אבל הם **'** ורוצים קנייה מעל 3000 כדי לדבר איתך. אם אתה רוצה דבר איתי בפרטי אני מנסה להביא מהם לוג strongman אולי נסדר משהו

• פותח/ת השרשור
שמע שלח לי מחיר בפרטי ואני יראה בכלל עם מתאים לי וגם רשימה של עוד מוצרים שלהם שאני יבדוק אם אני יכול לעניין עוד כמה אנשים בקנייה

שמע שלח לי מחיר בפרטי ואני יראה בכלל עם מתאים לי וגם רשימה של עוד מוצרים שלהם שאני יבדוק אם אני יכול לעניין עוד כמה אנשים בקנייה
ישלח לך קטלוג שלהם אבל הם לא נותנים מחירים

שים מוזיקה ברקע, ותגיד שאתה מסדר את הבית.
תבקש ממנו להציע רעיון איך אתה צריך לסדר את הבית לדעתו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית