252.5 דדליפט PR ראשון מאז 2017

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
אמ;לק - סרטון בסוף.
אז אחרי שמשכתי רבע טון במאי 2017 טסתי לטיול אחרי צבא, ומעט אחרי שחזרתי ממנו היה לי רצף של שנה וחצי בערך של פציעות ON AND OFF. עכשיו סוף סוף בזכות המאמן שלי ג'ניה שפירא שתיקן לי את הטכניקה והביא אותי למצב שאני יכול להרים בלי כאבים ולאורך זמן הצלחתי לשבור היום את השיא שלי בדדליפט עם 252.5. לפני שנה בתחרות בירושלים אגב משכתי רק 230. היום היה מתוכנן להיות סינגלים בRPE7,8,9 ובראש היה לי 230,237.5,245 קילו. ה245 עלה כל כך בקלות שעליתי לPR לא מתוכנן של 252.5 שעלה דיי בקלות. אולי אפילו RPE8.5. מעניין מה יהיה שבוע הבא כשאני אצטרך לעלות לRPE10.
Login • Instagram

• פותח/ת השרשור
לא בקטע מזלזל כי הלוואי עלי 250
אבל 250 על 91 קילו זה יותר טוב מ 252.5 על 98 לא?
PR זה PR. לא קריטי לי כל כך המשקל גוף שלי, בוא נגיד את זה ככה אני לא אנסה לשמר את המ.ג שלי ולהתחזק לאט יותר כדי להגיד מה יותר או פחות טוב ביחס למ.ג שלי. ובכל מקרה שבוע הבא אני הולך על יותר. זה לא היה MAX OUT, זה היה חלק מהאימון וזה היה רגע מאד אמוציונלי בשבילי כי זה מחסום שלא שברתי 3 שנים. ושבוע הבא אני מקווה שאוכל לתת מספר שגם אתה תגיד עליו שהוא יותר טוב מ250 במ.ג 90:79nb:

amen-to-that-eae342a06d.jpg

זה מזכיר לי שהייתי משווה הרמות שלי לרמת קולג'ים בארה''ב (עוקף אותם בקצת,אבל הטכני' שלהם די זוועה)

רציתי להאמין שלא חח

ברור שזה מאוד תובעניי, אין לי איזה ביקורת עליהם, להצליח להיות כל כך חזקים בהרמות כשזה אפילו לא הספורט הראשי שלך, זה מרשים עם ובלי חומרים

אבל אתה חושב שהרוב שם כן משתמש באנאבולים למיניהם?

• פותח/ת השרשור
אחי
זוכר הרמות שלך בעבר
Login • Instagram

בהחלט נראה יותר טוב, יש לך בטנק גם 260 כמו שזה נראה

תמשיך לתת בראש
תודה, מקווה לתת 260+ השבוע
טכניקה אש! שמח לשמוע שאתה מפציץ
תודה, עבודת הטכניקה העמוקה שעשיתי עם ג'ניה התחילה להניב את התוצאות שלה:37mv:

אמ;לק - סרטון בסוף.
אז אחרי שמשכתי רבע טון במאי 2017 טסתי לטיול אחרי צבא, ומעט אחרי שחזרתי ממנו היה לי רצף של שנה וחצי בערך של פציעות ON AND OFF. עכשיו סוף סוף בזכות המאמן שלי ג'ניה שפירא שתיקן לי את הטכניקה והביא אותי למצב שאני יכול להרים בלי כאבים ולאורך זמן הצלחתי לשבור היום את השיא שלי בדדליפט עם 252.5. לפני שנה בתחרות בירושלים אגב משכתי רק 230. היום היה מתוכנן להיות סינגלים בRPE7,8,9 ובראש היה לי 230,237.5,245 קילו. ה245 עלה כל כך בקלות שעליתי לPR לא מתוכנן של 252.5 שעלה דיי בקלות. אולי אפילו RPE8.5. מעניין מה יהיה שבוע הבא כשאני אצטרך לעלות לRPE10.
Login • Instagram
כזה המון????

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית