בהמשך לטופיק הזה שנפתח על ידי מישהו אחר (ואני לא רוצה להשתלט עליו):
משקולות
תכננתי לקנות ספה. אחרי הרבה חיפושים מצאתי מקום שיתכן שיהיה בשבוע הבא (הם עוד לא יודעים מה יגיע).
עשיתי חושבים והגעתי למסקנה שכנראה לא אחזור להתאמן בחדר כושר בתקופה הקרובה ולכן אולי שווה לי להוציא סכום יותר גבוה.
אני מאמין שספה + אופציה לשים מוט אולימפי יחסית סוגרת את מה שצריך לחלק עליון.
מה עושים עם הרגליים?
ברוב הספות האלה אפשר להתאמן על רגליים עד משהו כמו 35 קילו.
יש דרך להתאמן על המסטרינג ללא מכשור שיש בחדר כושר?
כנ"ל בנוגע לארבע ראשי - האם יש אופציה להתאמן מלבד סקוואטים ולאנג'ים שאני פחות אוהב?
מצאתי את המכשיר הזה:
עבור לדף המבוקש
לדעתכם הוא סוגר יחסית את מה שצריך?
אציין שאני לא מתאמן עם משקלים שהם יחסית גבוהים לכן אני לא חושב שצריך ציוד יותר מדי משוכלל. כן אציין שהייתי ארבע ראשי בחדר כושר במכשיר עם מעל 70 קילו, אז זה קצת בעייתי לקנות מכשיר שמוגבל ל-35 קילו.
אשמח גם לדעת באופן כללי איזה ציוד אתם חושבים שצריך לאימון ביתי. חבל לי להוציא 2,000-3,000 ש"ח על ציוד ומשקולות ולגלות שקניתי משהו שפחות מתאים (ראיתי שהרבה ממליצים על כלובים וכו'). והאם יש חשיבות לקנייה של מוצר של יצרן מוכר (יורק וכו') או שאין הבדל בין מוצרים שיוצרו על ידי חנויות בארץ.
וסוף סוף מצאתי שני מקומות עם משקולות. אחד די יקר. בשני יש סט:
Grandstore חנות ליבוא ושיווק מוצרי ספורט וכלי בית, אספקה של כל המוצרים היינה
מישהו קנה את הסט הזה (אני פחות צריך את המשקולות של ה-10 קילו כרגע)? האם יש חשיבות ליצרן?
יצא קצת ארוך. תודה למי שקרא ולמי שיוכל לעזור.
משקולות
תכננתי לקנות ספה. אחרי הרבה חיפושים מצאתי מקום שיתכן שיהיה בשבוע הבא (הם עוד לא יודעים מה יגיע).
עשיתי חושבים והגעתי למסקנה שכנראה לא אחזור להתאמן בחדר כושר בתקופה הקרובה ולכן אולי שווה לי להוציא סכום יותר גבוה.
אני מאמין שספה + אופציה לשים מוט אולימפי יחסית סוגרת את מה שצריך לחלק עליון.
מה עושים עם הרגליים?
ברוב הספות האלה אפשר להתאמן על רגליים עד משהו כמו 35 קילו.
יש דרך להתאמן על המסטרינג ללא מכשור שיש בחדר כושר?
כנ"ל בנוגע לארבע ראשי - האם יש אופציה להתאמן מלבד סקוואטים ולאנג'ים שאני פחות אוהב?
מצאתי את המכשיר הזה:
עבור לדף המבוקש
לדעתכם הוא סוגר יחסית את מה שצריך?
אציין שאני לא מתאמן עם משקלים שהם יחסית גבוהים לכן אני לא חושב שצריך ציוד יותר מדי משוכלל. כן אציין שהייתי ארבע ראשי בחדר כושר במכשיר עם מעל 70 קילו, אז זה קצת בעייתי לקנות מכשיר שמוגבל ל-35 קילו.
אשמח גם לדעת באופן כללי איזה ציוד אתם חושבים שצריך לאימון ביתי. חבל לי להוציא 2,000-3,000 ש"ח על ציוד ומשקולות ולגלות שקניתי משהו שפחות מתאים (ראיתי שהרבה ממליצים על כלובים וכו'). והאם יש חשיבות לקנייה של מוצר של יצרן מוכר (יורק וכו') או שאין הבדל בין מוצרים שיוצרו על ידי חנויות בארץ.
וסוף סוף מצאתי שני מקומות עם משקולות. אחד די יקר. בשני יש סט:
Grandstore חנות ליבוא ושיווק מוצרי ספורט וכלי בית, אספקה של כל המוצרים היינה
מישהו קנה את הסט הזה (אני פחות צריך את המשקולות של ה-10 קילו כרגע)? האם יש חשיבות ליצרן?
יצא קצת ארוך. תודה למי שקרא ולמי שיוכל לעזור.