הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התאששות מלאה לאחר pct

• פותח/ת השרשור WII
  • פורסם בתאריך

WII

משתמש קבוע
1,986
1,301
נק' מוניטין:
2,375
1,986
1,301
דבר ראשון אני מבין שהתאששות מלאה של הציר ההורמונלי לאחר סייקל + pct אחריו זה דבר אינדיבידואלי.
ותלוי במשתנים רבים כמו גיל מתאמן , אורך הסייקל , אורך הpct וכו'

נצא מנקודת הנחה שמדובר בסייקל טסט בסיסי + חומר נוסף 10-12 שבועות + pct נולבה וקלומיד לפי הפרוטוקול הרגיל.

# בכל זאת אשמח לשמוע חוות דעת של מתאמנים פה שעברו סייקל או 2
מתי בערך מתחילים להרגיש התאוששות מלאה .???

מדגיש כן... חוות דעת של מתאמנים למען הדיון ולא מחקרים מדעיים ותשובות מתחכמות וכו'
כמו כן לאחר כמה זמן מסיום הpct ממולץ לבצע בדיקות דם ?

אני אשמור את המידע הזה להבא לעצמי
הכל יהיה בסדר, שומר על כל החוקים ולא עושה דברים שאני לא מבין בהם, לכן אני נעזר במישהו שיש לו רקע והבנה בנושא במקום לנסות לבשל לבד עם אפס ידע מקדים איך עושים את זה..
קח עצה בחינם..
אם אין לך שאיפות בתחום ה"עסקי", רד מזה
אין בזה כמעט שום היגיון...גם אם יש לך חבר ביולוג ועוד חבר שבצוות המדענים של מודרנה או פייזר
והאפשרות לך לדעת מה טיב/סוג האבקה שתקבל מוגבל.

קח עצה בחינם..
אין בזה כמעט שום היגיון...גם אם יש לך חבר ביולוג ועוד חבר שבצוות המדענים של מודרנה או פייזר
מתכנן להריץ כמה בדיקות על מה שאני אקבל אם אני מתכנן להכין מזה חומר להזרקה לתוך שריר, מילא להכין קפסולות, שאני מזריק משהן ועוד לתוך השריר בכמויות של כמה ml אני רוצה להיות בטוח, נכון הבדיקות לא מכסות הכל אבל הם יכולות לעזור להסיר כמה ספקות או במקרה הכי גרוע שהבדיקות לא יוצאות שמחות לזרוק כמה דולרים לפח ולקנות משהו אחר על בטוח
ולא הבנתי את הקטע של ה'עסקי', זה כאילו בסדר לתת למלא אנשים אחרים חומר להזרקה שאתה לא סגור עליו? אבל לתת לעצמך חומר שאתה מתכנן להריץ עליו כמה בדיקות כדי להסיר כמה ספקות זה לא בסדר

בואנה הדילרים האלה יש להם מוסר כפול

מתכנן להריץ כמה בדיקות על מה שאני אקבל אם אני מתכנן להכין מזה חומר להזרקה לתוך שריר, מילא להכין קפסולות, שאני מזריק משהן ועוד לתוך השריר בכמויות של כמה ml אני רוצה להיות בטוח, נכון הבדיקות לא מכסות הכל אבל הם יכולות לעזור להסיר כמה ספקות או במקרה הכי גרוע שהבדיקות לא יוצאות שמחות לזרוק כמה דולרים לפח ולקנות משהו אחר על בטוח
ולא הבנתי את הקטע של ה'עסקי', זה כאילו בסדר לתת למלא אנשים אחרים חומר להזרקה שאתה לא סגור עליו? אבל לתת לעצמך חומר שאתה מתכנן להריץ עליו כמה בדיקות כדי להסיר כמה ספקות זה לא בסדר

בואנה הדילרים האלה יש להם מוסר כפול
זה שאתה טמבל עם נטיה להבין דברים הפוך ממה שהם מכוונים זה ידוע.
מנסה רק לעזור לך.

קח עצה בחינם..

לא מקבל את הטיעון, ודילר שמביא לך חומרים יודע מה טיב האבקה שה״רוקח״ מאחורי הקלעים הכין ממנה את החומרים פה במעבדה בחדר צדדי בדירת 2 חדרים מסריחה במרכז הארץ?
התשובה שוב לא
אם יש לו אנשי מקצוע שמכסים לו את תחום הכימיה והרקיחה של החומרים מה רע?
לדעתי אותו סיכון כמו לקנות חומרים מכל דילר או אתר ‍♂️

לא מקבל את הטיעון, ודילר שמביא לך חומרים יודע מה טיב האבקה שה״רוקח״ מאחורי הקלעים הכין ממנה את החומרים פה במעבדה בחדר צדדי בדירת 2 חדרים מסריחה במרכז הארץ?
התשובה שוב לא
אם יש לו אנשי מקצוע שמכסים לו את תחום הכימיה והרקיחה של החומרים מה רע?
לדעתי אותו סיכון כמו לקנות חומרים מכל דילר או אתר ‍♂️
יש לו חברים ביולוגים כמו שלי יש חברים אסטרונאוטים
את החומרים האלה שמיוצרים בסלון בדירה של מישהו אתה אולי קונה..חחח
אני בד"כ קונה ברנדים ידועים או משהו ספציפי שאני רואה בפעולה על חברים..

זה שאתה חושב שאני מחרטט אותך במה שאני אומר זה כבר בעיה שלך, וזה שאתה קונה מדילר שאתה סומך עליו או יודע על חברים שזה 'עבד' להם

לא אומר שאוטומטית כל בנאדם אחר עם מקור אחר ייכשל כי הוא לא קנה מהדילר שלך או ממך אם אתה במקרה דילר

וכן, במקרה מכיר מי שיכול לעזור לי שיכסה לי את הפן של הרקיחה והכימיה עם ידע בנושא, עזרו לי בעבר עם להכין קפסולות מסארמים שאגב עבד לי די טוב, הולך למעבדה סטרילית עם כל הציוד ומי שיש לו ידע בנושא ואפשר לשאול מי מה מו ולא באיזה חדר מסכן מאחורי הקלעים

נערך לאחרונה:
אני גם מכיר אדם שקפץ לנחל עם תנינים ויצא בחיים...

כדי להכין אתה צריך להצטייד בלא מעט ציוד (זה לא אבקה שאתה מערבב בכוס מהמטבח.

אז גם אם לא תיכשל..
שווה לך הכאב ראש וההוצאות והסיכון בשביל "סתם לבדוק על עצמי"?
ההיגיון שלי ושלך שונים..אבל זה כנראה בעיה אצלי

גם הברנדים שאתה קונה אם זה לא רפואי אין לך מושג ירוק באיזה תנאים ואיפה רקחו את השמן...
אם אתה רק על רפואי זה משהו אחר חבוב

אני גם מכיר אדם שקפץ לנחל עם תנינים ויצא בחיים...

כדי להכין אתה צריך להצטייד בלא מעט ציוד (זה לא אבקה שאתה מערבב בכוס מהמטבח.

אז גם אם לא תיכשל..
שווה לך הכאב ראש וההוצאות והסיכון בשביל "סתם לבדוק על עצמי"?
ההיגיון שלי ושלך שונים..אבל זה כנראה בעיה אצלי
יש לי פילטרים מתאימים כבר מוכנים ועוד כמה ציוד מעבדה שצריך בשביל זה

אם שווה לי? לעומת המחיר שהייתי משלם על זה ב לקנות מוכן? כן, שווה לי.

לגבי הציוד, ידוע לי מה אני צריך לרכוש החל מבנזיל אלכוהול, בנזיל בנזואט, שמן תואם לחומר הרצוי להזרקה וכלה באבקת הסטרואיד עצמו, עשיתי את הש.ב שלי בנושא, ושואל את מי שמבין בזה שיעזור לי עוד ועוד שאלות כדי לא ליפול בין הכיסאות עם חוסר של ציוד..

אני הבנתי שהבנת אותי כאילו אני הולך להכין בבית בלי שום הבנה על אף שהסברתי שאני הולך למעבדה לעשות את זה בליווי, מה זה ליווי כנראה הוא יעשה הכל של מי שיש לו את ההבנה בנושא

אם ההיגיון שלי ושלך שונים, אני משער שכן..

יש לי פילטרים מתאימים כבר מוכנים ועוד כמה ציוד מעבדה שצריך בשביל זה

אם שווה לי? לעומת המחיר שהייתי משלם על זה ב לקנות מוכן? כן, שווה לי.

לגבי הציוד, ידוע לי מה אני צריך לרכוש החל מבנזיל אלכוהול, בנזיל בנזואט, שמן תואם לחומר הרצוי להזרקה וכלה באבקת הסטרואיד עצמו, עשיתי את הש.ב שלי בנושא, ושואל את מי שמבין בזה שיעזור לי עוד ועוד שאלות כדי לא ליפול בין הכיסאות עם חוסר של ציוד..

אני הבנתי שהבנת אותי כאילו אני הולך להכין בבית בלי שום הבנה על אף שהסברתי שאני הולך למעבדה לעשות את זה בליווי, מה זה ליווי כנראה הוא יעשה הכל של מי שיש לו את ההבנה בנושא

אם ההיגיון שלי ושלך שונים, אני משער שכן..

לגבי הטסט (או כל חומר אחר) אולי תנסה על עכברי מעבדה (לא צוחק למרות שזה נשמע ציני) לפני שאתה מכניס לעצמך.
למרות שפה כבר כתב האישום יתפח משמעותית עם סעיף של ניסויים לא חוקיים בבעלי חיים 🤣🤣

גם הברנדים שאתה קונה אם זה לא רפואי אין לך מושג ירוק באיזה תנאים ואיפה רקחו את השמן...
אם אתה רק על רפואי זה משהו אחר חבוב
גם אם זה 'רפואי', זה תמיד יכול להיות מוצר שאיזה מישהו רקח ורק שמו באריזה יפה לפני שזה עבר לקליינט, בתחום הזה אין מאה אחוז

אגב זה תופעה שקרתה פה בארץ עם הקנאביס הרפואי שסוחרים מהטלגרס שמו ידיים על שקיות ריקות של רפואי, שמו בפנים חומר, לא תמיד באיכות הכי טובה, ומכרו במחיר של רפואי כאילו זה רפואי למרות שאיזה מישהו גידל במרפסת שלו או בתוך ארון ולא תמיד זה הגיע ל'רמה' של רפואי

זה היה פרשה שהתפוצצה והיה לזה כיסוי תקשורתי מסויים בזמנו
לגבי הטסט (או כל חומר אחר) אולי תנסה על עכברי מעבדה (לא צוחק למרות שזה נשמע ציני) לפני שאתה מכניס לעצמך.
למרות שפה כבר כתב האישום יתפח משמעותית עם סעיף של ניסויים לא חוקיים בבעלי חיים 🤣🤣
מתכנן להריץ כמה בדיקות על החומר לראות שזה אותנטי, לגבי להזריק לאיזה חיה, זה משהו שאני חושב עליו חתול רחוב או לתפוס איזה עכבר או לקנות אוגר ולראות מה קורה לו, זה גם מעניין אותי... הבעיה שחיות שכאלה, אוגר ששוקל 10 ק"ג בהגזמה של ההגזמה, אם תתן לו מינונים של בנאדם, הוא יהפוך למאסטר ספלינטר חחחחחחח

גם אם זה 'רפואי', זה תמיד יכול להיות מוצר שאיזה מישהו רקח ורק שמו באריזה יפה לפני שזה עבר לקליינט, בתחום הזה אין מאה אחוז

אגב זה תופעה שקרתה פה בארץ עם הקנאביס הרפואי שבוחרים מהטלגרס שמו ידיים על שקיות ריקות של רפואי, שמו בפנים חומר, לא תמיד באיכות הכי טובה, ומכרו במחיר של רפואי כאילו זה רפואי למרות שאיזה מישהו גידל במרפסת שלו או בתוך ארון ולא תמיד זה הגיע ל'רמה' של רפואי

כן אתה צודק במאה אחוז, אהל הישראלי הממוצע לפעמים צריך רק תהרגשה שהוא לא יצא פרייאר וישלו ביד מוצר רפואי (גם אם זה רק האריזה זה מספיק).
בגיל 16 מצאתי בקבוק גרייגוס ושפכתי לבפנים וודקה פרפקט 🤢:sick:מכרתי את זה לכמה ילדים אחרים בשכונה במחיר של גרייגוס והם עוד טענו שזה הוודקה הכי טובה ששתו 🤣🤣
😭

אגב זה תופעה שקרתה פה בארץ עם הקנאביס הרפואי שסוחרים מהטלגרס שמו ידיים על שקיות ריקות של רפואי, שמו בפנים חומר, לא תמיד באיכות הכי טובה, ומכרו במחיר של רפואי כאילו זה רפואי למרות שאיזה מישהו גידל במרפסת שלו או בתוך ארון ולא תמיד זה הגיע ל'רמה' של רפואי

מתכנן להריץ כמה בדיקות על החומר לראות שזה אותנטי, לגבי להזריק לאיזה חיה, זה משהו שאני חושב עליו חתול רחוב או לתפוס איזה עכבר או לקנות אוגר ולראות מה קורה לו, זה גם מעניין אותי... הבעיה שחיות שכאלה, אוגר ששוקל 10 ק"ג בהגזמה של ההגזמה, אם תתן לו מינונים של בנאדם, הוא יהפוך למאסטר ספלינטר חחחחחחח

לא יודע אם זה רעיון כזה ״חכם״ האמת חח
לי באופן אישי זה כבר עובר את הגבול המוסרי של להזריק בעצמי סטרואידים לבעלי חיים במיוחד שאין לי מושג איזה מינונים ✋🛑✋

יותר בכיוון שמישהו מהמעבדה יקשר אותך למעבדה אחרת שתתעסק בזה באופן יותר מקצועי אם כבר 🥷

כן אתה צודק במאה אחוז, אהל הישראלי הממוצע לפעמים צריך רק תהרגשה שהוא לא יצא פרייאר וישלו ביד מוצר רפואי (גם אם זה רק האריזה זה מספיק).
בגיל 16 מצאתי בקבוק גרייגוס ושפכתי לבפנים וודקה פרפקט :)sick:). מכרתי את זה לכמה ילדים אחרים בשכונה במחיר של גרייגוס והם עוד טענו שזה הוודקה הכי טובה ששתו 🤣🤣

מוסר ההשכל הוא שאתה כל הזמן מחפש לא לצאת פרייאר לפעמים אתה יוצא הכי פרייאר שיש בלי לשים לב אפילו

ואתה עוד בסדר, תחשוב שבמדינות עולם שלישי איראן והודו, פעם בכמה ימים מאבדים לך את הראייה או במקרה הפחות טוב מקפחים את חייהם כמה מאות אנשים כתוצאה מהרעלת אלכוהול, כאילו אנשים שמים בתוך הוודקה תרכיז תפוחים מים ואלכוהול מאולתר, כל כמה ימים קורא כתבה הזויה בחדשות על מקרה כזה שקרה

מוסר ההשכל הוא שאתה כל הזמן מחפש לא לצאת פרייאר לפעמים אתה יוצא הכי פרייאר שיש בלי לשים לב אפילו

ואתה עוד בסדר, תחשוב שבמדינות עולם שלישי איראן והודו, פעם בכמה ימים מאבדים לך את הראייה או במקרה הפחות טוב מקפחים את חייהם כמה מאות אנשים כתוצאה מהרעלת אלכוהול, כאילו אנשים שמים בתוך הוודקה תרכיז תפוחים מים ואלכוהול מאולתר, כל כמה ימים קורא כתבה הזויה בחדשות על מקרה כזה שקרה

כן אחי ברור יש מקומות שכדי להוציא עוד כמה דולרים פוגעים באנשים באופן מכוון אבל אלו מקומות מסריחים שמזל שאנחנו לא שם.

לפעמים אדם יעדיף לקבל עטיפה ואריזה יפה עם הספק שהחומר בפנים מזוייף/חלש יותר מהמינון הרשום מאשר לרכוש פארמות פחות מגונדרות אבל שהוכחו כעובדות טוב

מתכנן להריץ בדיקות על החומר שיגידו איזה חומר ומינון הוא

ובמקביל אם ייצא לפועל, לתפוס איזה חיה כלשהי לתת לה זריקה גדולה ואם היא מגיבה טוב אז כנראה שהחומר סבבה

להתחיל לקשר במעבדה שיזריקו את זה לחיה זה יותר מדי סיכון למרות זה אפשרי

מעדיף לעשות את הבדיקה על חיה על איזה אוגר או משהו בשושו בלי להגיד לאף אחד ורק אם זה עבד לצלם אוגר סופר שרירי ולהגיד שהבאתי לו לאכול בונזו וזה מה שקרה

לגבי מינונים משער שאני אבדוק קצת איזה מינונים ה'חיה' צריכה לקבל כדי לא לעשות צער בעלי חיים וכן זה קצת טשטוש של גבולות מוסריים אבל ככה נהוג בעולם שהכלב של המלך טועם את האוכל קודם ואם הכלב לא מת סימן שהאוכל לא מורעל והמלך יכול לאכול

מתכנן להריץ בדיקות על החומר שיגידו איזה חומר ומינון הוא

ובמקביל אם ייצא לפועל, לתפוס איזה חיה כלשהי לתת לה זריקה גדולה ואם היא מגיבה טוב אז כנראה שהחומר סבבה

להתחיל לקשר במעבדה שיזריקו את זה לחיה זה יותר מדי סיכון למרות זה אפשרי

מעדיף לעשות את הבדיקה על חיה על איזה אוגר או משהו בשושו בלי להגיד לאף אחד ורק אם זה עבד לצלם אוגר סופר שרירי ולהגיד שהבאתי לו לאכול בונזו וזה מה שקרה

שיהיה בהצלחה אח תעדכן , אולי עדיף בפרטי
🤩
אל תשכח לארגן לאוגר פיסיטי 🤣🤣

שיהיה בהצלחה אח תעדכן , אולי עדיף בפרטי
🤩
אל תשכח לארגן לאוגר פיסיטי 🤣🤣
נתן לו קצת hcg והוא יהיה בסדר, פתאום יהיה לי מלא אוגרים כי הוא יהיה סופר פורה, אולי אני ארוויח כסף מלמכור אוגרים פתאום חחחחחח אני אעדכן, וכן יש מצב שעדיף בפרטי, אבל קודם נזמין חומרים נצרכים שיגיעו ונבשל מה שצריך לסייקל, אחר כך כבר נחשוב על לעשות 'ניסויים' משוגעים שכאלה

[QUOTE="CycleTelephohe, post: 1492807, member: 35691"!]
לא אומר שאוטומטית כל בנאדם אחר עם מקור אחר ייכשל כי הוא לא קנה מהדילר שלך או ממך אם אתה במקרה דילר

[/QUOTE]חחחחח..
את זה כותב בעריכה(חצי שעה אחרי) זה שמתעניין באיך רוקחים חומר לבד "סתם לעצמו"😉
בהצלחה חמוד...חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית